3ο adidas Open Run Φάληρο

1-7-2015: Την Τετάρτη 1 Ιουλίου το 3ο adidas Open Run στην Παραλία Φαλήρου.

Share

Το 3ο adidas Open Run είναι εδώ! Η συνήθεια που έγινε λατρεία επανέρχεται σε ένα αγαπημένο σημείο των νοτίων προαστίων. Την Τετάρτη 1 Ιουλίου, όλοι οι φίλοι της σειράς δίνουν ραντεβού στις 19:30 στην παραλία Φαλήρου (στάση τραμ Μπάτης) για να τρέξουν παρέα δίπλα στη θάλασσα και να γεμίσουν την παραλιακή με ενέργεια και ρυθμό.

Η adidas μας ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις σε αυτή την απόλυτα καλοκαιρινή διαδρομή! Η πιο fun ομάδα τυμπανιστών θα δώσουν το ρυθμό κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης αλλά και σε όλη τη διαδρομή. Στον τερματισμό, η μεγαλύτερη running παρέα της πόλης θα απολαύσει τα αγαπημένα energy bars πολύτιμης διατροφικής αξίας Fitness της Nestlé, θα δροσιστεί με παγωμένα νερά ΑΥΡΑ και θα ανακτήσει δυνάμεις με το απόλυτο ισοτονικό ενεργειακό sports drink δύο γεύσεων, Powerade.

Η διασκέδαση όμως δεν σταματά εδώ! Από το 3ο adidas Open Run δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα super girls, Βίβιαν και Πόλυ από το fitVPaddiction που έχουν αναλάβει την προθέρμανση αλλά και την αποθεραπεία μετά τις διαδρομές των 5 και 10 χλμ. αντιστοίχως, στην παραλία του Φαλήρου.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή

Οι εγγραφές ξεκινούν από τις παραλία Φαλήρου (στάση τραμ Μπάτης).

Το bib σου, σου προσφέρει μοναδικά προνόμια!

Ειδικά οι συμμετέχοντες του 3ου adidas Open Run της χρονιάς, θα μπορούν να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους adidas προϊόντα σε special prices, από την έναρξη του Open Run στις 01.07 μέχρι και την Παρασκευή 10.07. Μάθε περισσότερα στο www.boostathens.gr.

Tip:
• Μπορείς να επιλέξεις να τρέξεις μια από τις 2 εναλλακτικές διαδρομές (5 χλμ. & 10 χλμ).
• Η συμμετοχή είναι δωρεάν, χωρίς περιορισμούς.
• Tα προσωπικά σου αντικείμενα θα φυλαχθούν με ασφάλεια.  
• Θα τρέξεις τη διαδρομή υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών που θα μοιραστούν μαζί σου running tips.
• Θα δοκιμάσεις τα νέα adidas running προϊόντα καθώς και τη νέα τεχνολογία BOOST που άλλαξε το τρέξιμο για πάντα.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:490:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέο ρεκόρ συμμετοχών
7-12-2008: Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η φετινή σειρά των Nike Runs στο Γκολφ της Γλυφάδας. Ο πανέμορφος χώρος, η άρτια διοργάνωση και ο καλός καιρός δημιούργησαν τις ιδανικές συνθήκες για τους 471 δρομείς που βρέθηκαν στην εκκίνηση. Όλα τα αποτελέσματα.
10ο Spetses mini Marathon - Ακύρωση
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες των Σπετσών
2ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος Δρόμος
29-11-2015: Ο Σύλλογος Δρομέων Ξάνθης ¨Xanthi Runners¨ σε συνεργασία με το Δήμο Ξάνθης το Δήμο Αβδήρων και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης, προκηρύσσουν τον 2ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Δρόμο.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο