To XPoros επιστρέφει!

Μετά από δύο χρόνια ο αγώνας XPoros επιστρέφει στο αγωνιστικό προσκήνιο ιντριγκάροντας τους φίλους του τριάθλου και της περιπέτειας. Πρόκειται για έναν ξεχωριστό αγώνα που διεξαγεται στον Πόρο για 7η χρονιά με σκοπό να γίνει πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες.

Share

Μετά από δύο χρόνια ο αγώνας XPoros επιστρέφει στο αγωνιστικό προσκήνιο ιντριγκάροντας τους φίλους του τριάθλου και της περιπέτειας. Πρόκειται για έναν ξεχωριστό αγώνα που διεξαγεται στον Πόρο για 7η χρονιά με σκοπό να γίνει πολύ καλύτερος από τις προηγούμενες διοργανώσεις. Η ημερομηνία διεξαγωγής είναι στις 22 Σεπτεμβρίου. 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 2 χλμ. κολύμβησης, 10 χλμ. ορεινού τρεξίματος και 50 χλμ. ορεινής ποδηλασίας που θα διεξαχθούν με αυτή την αλληλουχία.

Στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τις διαδρομές, τους αγώνες αλλά και τις δηλώσεις συμμετοχής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
12o AlpamayoPRO Trail Race
7-10-2018: Το κατάστημα AlpamayoPRO διοργανώνει αγώνες 25 & 7 χλμ. στην Πάρνηθα.
Τρέξτε στα βήματα του Αποστόλου Παύλου
Ο ΣΕΒΑΣ Καβάλας διοργανώνει τον 5ο αγώνα δρόμο με το όνομα “Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου”. Ο αγώνας θα γίνει στις 15 Μαΐου και θα ξεκινήσει από την εκκλησία του Α.Νικολάου στην Καβάλα στις 8:30 και θα τερματίσει στο βαπτιστήριο της Α.Λυδίας.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο