To XPoros επιστρέφει!

Μετά από δύο χρόνια ο αγώνας XPoros επιστρέφει στο αγωνιστικό προσκήνιο ιντριγκάροντας τους φίλους του τριάθλου και της περιπέτειας. Πρόκειται για έναν ξεχωριστό αγώνα που διεξαγεται στον Πόρο για 7η χρονιά με σκοπό να γίνει πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες.

Share

Μετά από δύο χρόνια ο αγώνας XPoros επιστρέφει στο αγωνιστικό προσκήνιο ιντριγκάροντας τους φίλους του τριάθλου και της περιπέτειας. Πρόκειται για έναν ξεχωριστό αγώνα που διεξαγεται στον Πόρο για 7η χρονιά με σκοπό να γίνει πολύ καλύτερος από τις προηγούμενες διοργανώσεις. Η ημερομηνία διεξαγωγής είναι στις 22 Σεπτεμβρίου. 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 2 χλμ. κολύμβησης, 10 χλμ. ορεινού τρεξίματος και 50 χλμ. ορεινής ποδηλασίας που θα διεξαχθούν με αυτή την αλληλουχία.

Στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τις διαδρομές, τους αγώνες αλλά και τις δηλώσεις συμμετοχής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μοναδικό τοπίο
Στο νησί της Αλοννήσου με το τοπίο που συνδυάζει βουνό και θάλασσα θα διεξαχθεί ο 6ος Φυσιολατρικός Μαραθώνιος Αλοννήσου στις αρχές Σεπτεμβρίου. Ανακαλύψτε τις ομορφιές αυτού του μοναδικού νησιού τρέχοντας μία από τις τρεις αποστάσεις των 42, 23 ή 10,9 χλμ.
Παρμάκης και Φραγκουλίδης οι πρώτοι στην Πτολεμαΐδα
Με τη συμμετοχή περίπου 250 αθλητών πραγματοποιήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου ο 4ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου ΔΕΗ «Μνήμες Λιγνίτη». Πρώτοι τερμάτισαν ο Μιχάλης Παρμάκης και ο Χάρης Φραγκούλιας στις αποστάσεις των 10 & 5 χλμ. αντίστοιχα ενώ για να δείτε τα συνολικά αποτελέσματα πατήστε εδώ.
1ο BACKYARD ULTRA Δράμας
Δείτε περισσότερα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο