Αγώνας αφιερωμένος στην Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου. Ο αγώνας που αναμένεται να έχει περισσότερες από 2.000 συμμετοχές στα 10 χλμ. και πάνω από 400 στον αγώνα των 2 χλμ. για παιδιά είναι αφιερωμένος στην Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία με σκοπό να αναδείξει το πολύτιμό έργο της και να ευαισθητοποιήσει το δρομικό κίνημα. Δείτε περισσότερα.

Share

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου. Ο αγώνας που αναμένεται να έχει περισσότερες από 2.000 συμμετοχές στα 10 χλμ. και πάνω από 400 στον αγώνα των 2 χλμ. για παιδιά είναι αφιερωμένος στην Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία με σκοπό να αναδείξει το πολύτιμό έργο της και να ευαισθητοποιήσει το δρομικό κίνημα.
 

Σκοπός της εταιρείας είναι η προαγωγή και προώθηση της γνώσης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και της παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος, την εκπαίδευση των γιατρών στις νεότερες απόψεις και τεχνικές για την αντιμετώπιση των παραπάνω νόσων, στη μελέτη των συνθηκών κάτω από τις οποίες αναπτύσσονται τα νοσήματα στην Ελλάδα και φυσικά η ενημέρωση του κοινού τόσο σε θέματα πρόληψης όσο και αντιμετώπισης των συγκεκριμέων νόσων διοργανώνοντας σεμινάρια, διαλέξεις, συμπόσια, εκπαιδευτικά σεμινάρια κ.α.
 

Mάλιστα, η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία πρόσφατα συμμετείχε στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, ως θεσμικός συνεργάτης του ΣΕΓΑΣ, στα πλαίσια της ενημερωτικής εκστρατείας «ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ».

Στόχος της ενέργειας αυτής ήταν αναδειχθεί ένα σημαντικό μήνυμα: Η υιοθέτηση καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας υγιεινών συμπεριφορών, όπως η ισορροπημένη διατροφή, η τακτική άσκηση, οι κατάλληλες διαγνωστικές εξετάσεις και ο εμβολιασμός για την πρόληψη νοσημάτων, με στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας στη ζωή μας.

Ο 31ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. και 2 χλμ. για παιδιά είναι αφιερωμένος στην Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία και τη δράση της

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ο Τρίαθλο Κουρούτας
2/3-9-2017: Το πρώτο Τρίαθλο στην Κουρούτα είναι γεγονός!
#ELLERUN Goes Virtual
Από τις 13 Σεπτεμβρίου τρέχουμε «ξεχωριστά» για τις γυναίκες!
1-12-2018: Αγώνας 63,4 χλμ. στην Ελευσίνα
Back to Top