7ος Αγώνας για την «Καρδιά του Παιδιού»

Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης

Share
Καρδιά Παιδιού 2020

Την Κυριακή 143 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί ο 7ος Αγώνας για την «Καρδιά του Παιδιού» στο Φόδελε. Ακολουθεί η σχετική προκήρυξη.

7ος Αγώνας για την «Καρδιά του Παιδιού» – Προκήρυξη

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος «Η Καρδιά του Παιδιού», μαζί με την ομάδα δρομέων «Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» και τον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΟΔΕΛΕ, υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ διοργανώνουν τον 7ο αγώνα  για την «Καρδιά του Παιδιού» στο Φόδελε, με δύο διαφορετικές πανέμορφες φυσιολατρικές διαδρομές  7 και 10,5 χιλιομέτρων, έχοντας ως σκοπό τη στήριξη του Πανελλήνιου Συλλόγου Ενημέρωσης & Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών και Ενηλίκων.

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στον αείμνηστο Γιώργο Βουράκη, ο οποίος είχε υπηρετήσει ως γραμματέας στο Φόδελε και έχασε τη μάχη για τη ζωή  πριν 11 χρόνια, έχοντας γεννηθεί με σοβαρή καρδιοπάθεια.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»,ΟΜΑΔΑ ΔΡΟΜΕΩΝ «Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ:

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΟΔΕΛΕ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Α) ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΑ 10.500μ για ενήλικες, με εκκίνηση την πλατεία του Φόδελε έως το μοναστήρι του Αγ. Παντελεήμονα με επιστροφή δια μέσω κοιλάδας Δασούρας  και τερματισμό στην πλατεία του χωριού.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ:

12.00

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ 10.500μ:

Στην αρχή της διαδρομής υπάρχει άσφαλτος για περίπου 600 μέτρα και στη συνέχεια οι δρομείς στρίβουν αριστερά και κάνουν το γύρο μιας εύφορης κοιλάδας Δασούρας μήκους 4 χλμ, με πλατάνια, άγρια βλάστηση και πορτοκαλιές σε ένα πολύ καλό χωματόδρομο με ομαλές κλίσεις. Στη συνέχεια συναντούν φτάνουν στο δρόμο που οδηγεί στο μοναστήρι  που περνά ανάμεσα σε πλατάνια, δίπλα σε ποτάμι και σε πορτοκαλιές σε μια επίπεδη διαδρομή, εκτός από 500 μέτρα πριν το μοναστήρι που είναι ανηφορικό με ομαλή κλίση και επιστρέφουν ως την πλατεία του χωριού από τον κεντρικό δρόμο.

Β) ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΑ 7.000 μ. για παιδιά και ενήλικες με εκκίνηση την πλατεία του Φόδελε  έως το μοναστήρι του  Αγ. Παντελεήμονα,  με  επιστροφή και τερματισμό στην πλατεία του χωριού.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ:

12.10

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ 7.000μ:

Στην αρχή της διαδρομής υπάρχει άσφαλτος για περίπου 1500 μέτρα και στη συνέχεια πολύ καλός χωματόδρομος που περνά ανάμεσα σε πλατάνια, δίπλα σε ποτάμι και σε πορτοκαλιές. Η διαδρομή είναι επίπεδη, εκτός από 500 μέτρα πριν το μοναστήρι που είναι ανηφορικό με ομαλή κλίση.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ:

Θα αναχωρήσει λεωφορείο από Ηράκλειο στις 10:00, από την Πλατεία Ελευθερίας, χορηγία της UNIONBUSES.

ΠΑΡΟΧΕΣ:

α) Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν τεχνικό μπλουζάκι, β) όσοι τερματίσουν θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο, γ) θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, δ) θα δοθεί ατομικός αριθμός δρομέα με τυπωμένο το ονοματεπώνυμό του, ε) κάθε δρομέας λαμβάνει αυτόματα μέρος σε κλήρωση πολλών και πλούσιων δώρων

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

Οι ενήλικες, μετά την ηλεκτρονική τους εγγραφή θα καταθέτουν 10 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς του  Πανελλήνιου Συλλόγου Προστασίας Ενημέρωσης & Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών και Ενηλίκων «η Καρδιά του Παιδιού»,  με σχόλιο «Φόδελε-ονοματεπώνυμο δρομέα». Έγκυρες συμμετοχές θεωρούνται μόνο αυτές, για τις οποίες κατατέθηκε το απαιτούμενο ποσό. Το ποσό αυτό κατατίθεται ως δωρεά και δεν θα επιστραφεί σε περίπτωση μη διεξαγωγής του.

Οι εγγραφές θα κλείσουν στις 10 Φεβρουαρίου 2022 ή μόλις συμπληρωθούν 400 εγγραφές.

Τη μέρα του αγώνα δε θα είναι εφικτή η εγγραφή δρομέων.

Για τα παιδιά η συμμετοχή θα είναι δωρεάν, με υπεύθυνη δήλωση των γονέων τους.

ΕΠΑΘΛΑ:

Α) Για τον αγώνα των 7.000μ: Θα βραβευτούν οι 3  πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες καθώς επίσης και  οι 3 πρώτοι μαθητές και οι 3 πρώτες  μαθήτριες.(Δημοτικού και Γυμνασίου-Λυκείου).

Όλοι οι συμμετέχοντες, θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο από τον Πανελλήνιο Σύλλογο «Η Καρδιά του Παιδιού» και θα γίνει κλήρωση  πολλών δώρων.

Β) Για τον αγώνα των 10.500μ: Θα βραβευτούν οι 3  πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες και οι 3 πρώτοι  άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες στις παρακάτω ηλικιακές κατηγορίες, εφόσον τερματίσουν τουλάχιστο 4  στην ίδια κατηγορία:

Άνδρες (18 έως 39 ετών), 40-49, 50-59, 60+

Γυναίκες (έως 39 ετών), 40-49, 50-59, 60+

Οι εγγραφές,  θα ξεκινήσουν αρχές Ιανουαρίου 2022 και θα αναρτηθεί νέο δελτίο τύπου, με περισσότερες λεπτομέρειες».

Περισσότερες πληροφορίες για τον σύλλογο «Καρδιά του παιδιού» στο https://www.kardiapaidiou.gr/

Καρδιά του Παιδιού 2022 - αφίσα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
B2Run Aθens 2024: Οι εγγραφές ξεκίνησαν!
Το μεγαλύτερο Corporate Running Party έρχεται ξανά στο ΟΑΚΑ στις 18 Ιουνίου
9th Tinos Running Experience Avance 2024 - Νέα ημερομηνία
Ο αγώνας της Τήνου επανέρχεται
11ο Poikilo Rocky Mountain
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο