Νέοι ορίζοντες για την Πέλλα

Συνάντηση είχαν την περασμένη εβδομάδα οι άνθρωποι της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών με τον δήμαρχο Πέλλας για να συζητήσουν για τον αγώνα Pella Half Marathon 2012 που θα γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου. Ο Δήμαρχος ενέκρινε στο σύνολό τους τις προτάσεις που κατατέθηκαν και πρότεινε λύσεις διευρύνοντας τις δυνατότητες υλοποίησης των απαραίτητων εργασιών.

Share

Την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012 ο Δήμαρχος Πέλλας, κ. Γρηγόριος Στάμκος δέχθηκε σε προγραμματισμένη συνάντηση τον Πρόεδρο του ΔΣ της Ο.Μ.Γ κο Σεμερτζίδη Χαράλαμπο, παρουσία στελεχών του Γραφείου Αθλητισμού του Δήμου και παρουσίασαν στον κο Δήμαρχο και στον κο Αντιδήμαρχο Αθλητισμού τον σχεδιασμό της διοργάνωσης Δρόμος Θύσίας Γιαννιτσών 2012, την προκήρυξη του αγωνιστικού σκέλους, δηλαδή τη διοργάνωση για πρώτη φορά του ημιμαραθωνίου δρόμου με την επωνυμία PELLA HALF MARATHON 2012, την διαδρομή “Δυναμικό βάδην – Ελεύθερο Τρέξιμο μήκους 6 χιλ.”, στατιστικές των περασμένων διοργανώσεων και τις παράλληλες δράσεις του “Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2012”, “Επισκέπτομαι την Ιστορία” (περιήγηση ιστορικών χώρων), διδασκαλία στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής και το “Πρόγραμμα Ιππικού Ομίλου Γιαννιτσών”.

Επίσης παρουσιάσθηκαν και οι απαραίτητες εργασίες που υπολείπονται και πρέπει να ολοκληρωθούν εμπρόθεσμα.

Ο κος Δήμαρχος ενέκρινε στο σύνολό τους τις προτάσεις που κατατέθηκαν και πρότεινε λύσεις διευρύνοντας τις δυνατότητες υλοποίησης των απαραίτητων εργασιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O Αυθεντικός Μαραθώνιος ετοιμάζεται για 37η φορά
Τελευταία νέα αλλά και η προκήρυξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος
6ο Corfu Old Town Trail
7-09-2019: Αγώνας στην παλιά πόλη της Κέρκυρας
1 Εξωμεριά Trail Race
14-9-2014: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πύργου – Πανόρμου Τήνου ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 1ου ορεινού αγώνα: Εξωμεριά Trail Race , στις 14 Σεπτεμβρίου στο B.A άκρο του νησιού.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο