Νέοι ορίζοντες για την Πέλλα

Συνάντηση είχαν την περασμένη εβδομάδα οι άνθρωποι της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών με τον δήμαρχο Πέλλας για να συζητήσουν για τον αγώνα Pella Half Marathon 2012 που θα γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου. Ο Δήμαρχος ενέκρινε στο σύνολό τους τις προτάσεις που κατατέθηκαν και πρότεινε λύσεις διευρύνοντας τις δυνατότητες υλοποίησης των απαραίτητων εργασιών.

Share

Την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012 ο Δήμαρχος Πέλλας, κ. Γρηγόριος Στάμκος δέχθηκε σε προγραμματισμένη συνάντηση τον Πρόεδρο του ΔΣ της Ο.Μ.Γ κο Σεμερτζίδη Χαράλαμπο, παρουσία στελεχών του Γραφείου Αθλητισμού του Δήμου και παρουσίασαν στον κο Δήμαρχο και στον κο Αντιδήμαρχο Αθλητισμού τον σχεδιασμό της διοργάνωσης Δρόμος Θύσίας Γιαννιτσών 2012, την προκήρυξη του αγωνιστικού σκέλους, δηλαδή τη διοργάνωση για πρώτη φορά του ημιμαραθωνίου δρόμου με την επωνυμία PELLA HALF MARATHON 2012, την διαδρομή “Δυναμικό βάδην – Ελεύθερο Τρέξιμο μήκους 6 χιλ.”, στατιστικές των περασμένων διοργανώσεων και τις παράλληλες δράσεις του “Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2012”, “Επισκέπτομαι την Ιστορία” (περιήγηση ιστορικών χώρων), διδασκαλία στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής και το “Πρόγραμμα Ιππικού Ομίλου Γιαννιτσών”.

Επίσης παρουσιάσθηκαν και οι απαραίτητες εργασίες που υπολείπονται και πρέπει να ολοκληρωθούν εμπρόθεσμα.

Ο κος Δήμαρχος ενέκρινε στο σύνολό τους τις προτάσεις που κατατέθηκαν και πρότεινε λύσεις διευρύνοντας τις δυνατότητες υλοποίησης των απαραίτητων εργασιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
7o Samaria Run
22-5-2016: Στο όμορφο φαράγγι της Σαμαριάς θα γίνει για έβδομη φορά ο αγώνας με την ονομασία “7ο Samaria Run”.
Cycling & Running with Santa - Ακύρωση
Ακύρωση για τον αγώνα
Ecali Run 2017
15-1-2017: Αγώνας 5 χλμ. και 1 χλμ. για παιδιά στην Εκάλη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο