Νέοι ορίζοντες για την Πέλλα

Συνάντηση είχαν την περασμένη εβδομάδα οι άνθρωποι της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών με τον δήμαρχο Πέλλας για να συζητήσουν για τον αγώνα Pella Half Marathon 2012 που θα γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου. Ο Δήμαρχος ενέκρινε στο σύνολό τους τις προτάσεις που κατατέθηκαν και πρότεινε λύσεις διευρύνοντας τις δυνατότητες υλοποίησης των απαραίτητων εργασιών.

Share

Την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012 ο Δήμαρχος Πέλλας, κ. Γρηγόριος Στάμκος δέχθηκε σε προγραμματισμένη συνάντηση τον Πρόεδρο του ΔΣ της Ο.Μ.Γ κο Σεμερτζίδη Χαράλαμπο, παρουσία στελεχών του Γραφείου Αθλητισμού του Δήμου και παρουσίασαν στον κο Δήμαρχο και στον κο Αντιδήμαρχο Αθλητισμού τον σχεδιασμό της διοργάνωσης Δρόμος Θύσίας Γιαννιτσών 2012, την προκήρυξη του αγωνιστικού σκέλους, δηλαδή τη διοργάνωση για πρώτη φορά του ημιμαραθωνίου δρόμου με την επωνυμία PELLA HALF MARATHON 2012, την διαδρομή “Δυναμικό βάδην – Ελεύθερο Τρέξιμο μήκους 6 χιλ.”, στατιστικές των περασμένων διοργανώσεων και τις παράλληλες δράσεις του “Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2012”, “Επισκέπτομαι την Ιστορία” (περιήγηση ιστορικών χώρων), διδασκαλία στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής και το “Πρόγραμμα Ιππικού Ομίλου Γιαννιτσών”.

Επίσης παρουσιάσθηκαν και οι απαραίτητες εργασίες που υπολείπονται και πρέπει να ολοκληρωθούν εμπρόθεσμα.

Ο κος Δήμαρχος ενέκρινε στο σύνολό τους τις προτάσεις που κατατέθηκαν και πρότεινε λύσεις διευρύνοντας τις δυνατότητες υλοποίησης των απαραίτητων εργασιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9-10-2016: O 6ος αγώνας της σειράς Run Greece θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα.
Με επιτυχία ο αγώνας στο Γεφύρι του Τζιελεφού
Διεξήχθη ο πρώτος αγώνας Δρόμου 10χλμ τη Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010 στο Γεφύρι του Τζιελεφού που διοργάνωσε η ΚΟΕΑΣ και με τη συμμετοχή του Σωματείου Δρομέων Κύπρου ¨Περικλή Δημητρίου¨, του Dromea Racing, και των Γυμναστικών Συλλόγων ΓΣΠ – ΓΣΟ – ΓΣΖ – ΓΣΠρ.
1ος Μαρώνειος Δρόμος
Αγώνας 15χλμ. σε χωμάτινα εδάφη στη Ροδόπη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο