Taygetos challenge 2011 -Έπαθλα νικητών

Δείτε τη νέα ανακοίνωση των διοργανωτών του Τaygetos Challenge 2011 σχετικά με τα έπαθλα των νικητών.

Share

Φέτος αποφασίσαμε να καταργήσουμε τα χρηματικά έπαθλα των νικητών, όχι γιατί είμαστε εναντίον αυτών, αλλά για δώσουμε τη δυνατότητα απόκτησης εμπειριών, όχι μόνο στο νικητή αλλά και σε έναν ακόμη τυχερό συμμετέχοντα.
Το έπαθλο του μεγάλου νικητή για τον φετινό αγώνα θα είναι η συμμετοχή, με όλα τα έξοδα πληρωμένα για μετάβαση και διαμονή, σε έναν πολύ όμορφο και διάσημο αγώνα στην Ελβετία, ο οποίος διεξάγεται στις 30 Ιουλίου 2011, με την επωνυμία Swiss Alpine Marathon. Πατήστε εδώ για να δείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο νικητής βγαίνει από το άθροισμα των πόντων που θα συγκεντρώσει και από τους 2 αγώνες που αποτελούν το Challenge, δηλαδή το Vertical του Σαββάτου και τον Marathon της Κυριακής. Στo κανονισμό μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το σύστημα βαθμολογίας.
Η Fairways Adventure Traveling, η οποία φέτος είναι από τους βασικούς χορηγούς, θα προσφέρει και μία ακόμη συμμετοχή στον αγώνα που αναφέραμε παραπάνω, σε έναν τυχερό ή μία τυχερή που θα προκύψει με κλήρωση. Μοναδική προυπόθεση για να συμμετέχει κάποιος στην κλήρωση, είναι να τερματίσει τη Μαραθώνια διαδρομή της Κυριακής με χρόνο μέχρι 6 ώρες.
Για να μην αφήσουμε όμως παραπονεμένες τις κυρίες που θα συμμετέχουν στον απαιτητικό Taygetos Challenge, η πρώτη νικήτρια θα κερδίσει ένα πρωτότυπο δώρο, χορηγία της εταιρείας Click a Gift το οποίο πιστεύουμε ότι θα εκτιμήσει ιδιαίτερα. Πιο συγκεκριμένα λοιπόν η νικήτρια θα απολαύσει μία θεραπεία με χρυσό! Πατήστε εδώ για να δείτε τις λεπτομέρειες του επάθλου μπορείτε να δείτε εδώ: Πιστεύουμε ακράδαντα, ότι η δυνατότητα συμμετοχής σε αγώνες του εξωτερικού, όπου η αθλητική παιδεία αλλά και η αντιμετώπιση του κοινού για τα αθλήματα είναι πολύ διαφορετική, μόνο καλό μπορεί να προσφέρει στην ελληνική κοινότητα του ορεινού τρεξίματος, αφού οι εμπειρίες των συμμετεχόντων μεταφέρονται και είναι κέρδος για όλους μας.

Καλή συνέχεια στην προετοιμασία σας
Η οργανωτική επιτροπή.
 

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας με περιβαλλοντική ευαισθησία
Tην Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 θα διεξαχθεί αγώνας ορεινού τρεξίματος με την ονομασία Χορτιάτης Trail Run 2013. Ο αγώνας που διεξάγεται στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης θα είναι αφιερωμένος στην προστασία του βουνού απο την ανθρώπινη παρέμβαση (Κεραίες,κυνηγοί, παράνομη υλοτομία, μηχανοκίνητες δράσεις) και την ευαισθητοποίηση όλων μας.
12α Διδασκάλεια 2023
Δείτε περισσότερα για τον αγώνα
3oς Ημιμαραθώνος Χίου
Ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου διοργανώνει τον 3ο Ημιμαραθώνιο στη Χίο, στο νησί της Μαστίχας και Παράλληλους Αγώνες Δρόμου (για ενήλικες και για παιδιά) με την ονομασία “ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΩΡΓΗΣ ΠΑΠΑΔΗΣ” την Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο