Γέμισε δρομείς το Σέιχ Σου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 10 Ιουνίου ο 1ος Δρόμος Σέιχ Σου όπου περισσότεροι από 350 δρομείς όλων των ηλικιών γέμισαν ζωή και κέφι τους δασικούς δρόμους του Σέιχ Σου.  Δείτε το δελτίο τύπου των διοργανωτών.

Share

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 10/6/12 ο 1ος Δρόμος Σέιχ Σου που διοργανώθηκε από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ-Ιθάκη, υπό την αιγίδα του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη. Παρά την έντονη ζέστη, περισσότεροι από 350 δρομείς όλων των ηλικιών γέμισαν ζωή και κέφι τους δασικούς δρόμους του Σέιχ Σου συμμετέχοντας στους δύο αγώνες της διοργάνωσης, 4,5 και 16,5 χλμ. 

 
Βασικός στόχος του Σ.Δ.Υ.Θ. ήταν, μέσα από τη συγκεκριμένη διοργάνωση, να γνωρίσει σε όσο το δυνατό περισσότερους πολίτες της Θεσσαλονίκης, τη μαγεία του μαζικού αθλητισμού και τις ομορφιές τους περιαστικού δάσους της πόλης και να τους εξοικειώσει με τις προκλήσεις του ορεινού τρεξίματος. Γι’αυτό το λόγο κρίθηκε απαραίτητο η συμμετοχή στον αγώνα να είναι δωρεάν.
 
Αυτό εξασφάλισαν με τις ευγενικές χορηγίες τους οι εταιρείες Ελληνικά Πετρέλαια, Σουρωτή, Just Run και 2917. Την ενεργειακή υποστήριξη των αθλητών κατά τη διάρκεια του αγώνα ανέλαβε η Nutrixxion ενώ, κατά γενική ομολογία, τις εντυπώσεις έκλεψαν, στον τερματισμό των δύο αγώνων, οι δροσεροί χυμοί που παρείχε η εταιρεία Μασούτης και το παγωμένο τσάι ροδάκινο της εταιρείας ΕΨΑ.
 
Χορηγός επικοινωνίας ήταν η ΕΤ3, πλάνα δε από τις διάφορες φάσεις του αγώνα κατέγραψε η Adrenalini.TV.
 
Ανεκτίμητη ήταν φυσικά και η εθελοντική συμβολή δεκάδων μελών και φίλων του ΣΔΥΘ και των οικογενειών τους, μελών του ΚΕΘΕΑ, των Ελλήνων Διασωστών και του 2ου Συστήματος Προσκόπων Πανοράματος, οι οποίοι συνεργάστηκαν αρμονικά, αποτελεσματικά και κεφάτα εξασφαλίζοντας άψογο αποτέλεσμα από πλευράς τόσο οργάνωσης όσο και ασφάλειας.
 
Στον αγώνα των 16,5 χλμ, νικητές αναδείχτηκαν ο Σταύρος Μπαλιώτης (Just Run) με χρόνο 1:04:50 και η Ματίνα Κατσιάπη (ΣΔΥΘ) με χρόνο 1:28:47.
 
Στο λαϊκό δρόμο των 4,5 χλμ, πρώτοι τερμάτισαν οι Σοφοκλής Θωμάρεϊς (23:23) και Όλγα Λαντούχοβα (28:59) ενώ εντυπωσίασαν και οι επιδόσεις πολλών παιδιών που έλαβαν μέρος σε αυτόν.
 
Αξιοσημείωτη ήταν η συμμετοχή των μελών του ΚΕΘΕΑ Ιθάκη και στους δύο αγώνες, που, τερματίζοντας κεφάτα ως ξεχωριστοί αλλά ισότιμοι αθλητές, υπενθύμισαν σε όλους πως, για τη ζωή του και το γέλιο του, πρέπει κανείς να αγωνίζεται αδιάλειπτα με πείσμα και όλη του τη δύναμη.
 
Τα αποτελέσματα του αγώνα των 16,5 χλμ παρατίθενται αναλυτικά στην ηλεκτρονική σελίδα του Σ.Δ.Υ.Θ: 
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρέξτε γύρω από τη Λιμνοθάλασσα
Για 6η χρονιά διεξάγεται ο αγώνας δρόμου 12 χλμ. “Γύρος Λιμνοθάλασσας Αιτωλικού” στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ο αγώνας διεξάγεται το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου ενώ μετά θα ακολουθήσει η Ψαράδικη Γιορτή.
7ος Χορτιάτης Trail Run 2017
5-3-2017: Στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης για 7η χρονιά ο αγώνας με την ονομασία “7ος Χορτιάτης Trail Run 2017”
Pilabox Trail Race 2020
Αγώνας στην Πεντέλη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο