Γέμισε δρομείς και πάλι το Φάληρο!

Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ο 27ος Βαρτζάκειος αγώνας δρόμου 15 χλμ. όπου φέτος ήταν αφιερωμένος στον αγώνα “Ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού”. Στον αγώνα, που διοργάνωσε με επιτυχία ο Σ.Δ.Υ. Πειραιώς, συμμετείχαν περισσότεροι από 750 δρομείς με εκκίνηση και τερματισμό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Δείτε περισσότερα.

Share

Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ο 27ος Βαρτζάκειος αγώνας δρόμου 15 χλμ. όπου φέτος ήταν αφιερωμένος στον αγώνα “Ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού”.

Στον αγώνα, που διοργάνωσε με επιτυχία ο Σ.Δ.Υ. Πειραιώς, συμμετείχαν περισσότεροι από 750 δρομείς με εκκίνηση και τερματισμό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Γεράσιμος Γρίβας ήταν ο νικητής που κάλυψε την απόσταση σε 54.34, ενώ στις γυναίκες πρώτη ήταν η Χάϊντι Διακουμοπούλου σε 59.30.

Δείτε εδώ τα αναλυτικά αποτελέσματα http://www.sdyp.gr/sd-results2013.html

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ο Κριθαριά Trail & Urban Trail
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Καθαρό περιβάλλον – ποιότητα ζωής
Θέλοντας να δηλώσει την ευαισθησία του για το περιβάλλον ο Σύλλογος Αθλητών Τροκαντερό διοργανώνει τον 1ο Ποδειδώνιο Αγώνα Δρόμου στο Φαληρικό όρμο την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου. Δηλώστε και εσείς συμμετοχή τρέχοντας την απόσταση του 1/4 μαραθωνίου.
Ετήσιος Παραδοσιακός Ανώμαλος Δρόμος ΣΕΒΑΣΘ
27-1-2019: Αγώνας 5.000μ. ανδρών και 3.000μ. γυναικών
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο