Αγώνας multi terrain

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας (Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας), διοργανώνει και προκηρύσσει λαικό αγώνα δρόμου 10 χλμ. την Κυριακή 3 Ιουνίου.

Share

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας (Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας), διοργανώνει και προκηρύσσει λαικό αγώνα δρόμου 10 χλμ που θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους: 

 
1. Ημερομηνία διεξαγωγής
Κυριακή 3 Ιουνίου 2012
 
2. Στοιχεία αγώνα
Απόσταση: Αγώνας 10 χλμ
Ώρα εκκίνησης: 9:30
Τόπος διεξαγωγής: Περιοχή Μεζούρλο Λάρισας,
Συνάντηση αθλητών: Αύλιος χώρος Κλειστού Γυμναστηρίου Νεάπολης.
Περιγραφή της διαδρομής: Χωμάτινη (5 χλμ) και Ασφάλτινη (5 χλμ) διαδρομή με ήπιες ανηφόρες και κατηφόρες που τελειώνει κατηφορικά για 4 περίπου χλμ.

Aκολουθεί ο χάρτης της διαδρομής:

 
3. Δηλώσεις συμμετοχής
Με e-mail στη διεύθυνση: [email protected]
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2410-565293, 69777088966 και 6938551124.
 
4. Υγειονομική κάλυψη
Στον αγώνα θα υπάρχει ιατρική υποστήριξη.
Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί κατά την διάρκεια του αγώνα και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου από μέρους των αγωνιζόμενων. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να υποβληθούν σε ιατρική εξέταση πριν τον αγώνα. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή ή αθλήτρια οι οποίοι αγωνίζονται με δική τους αποκλειστικά ευθύνη. Οι ανήλικοι αγωνίζονται με ευθύνη των κηδεμόνων τους.
 
5. Σταθμοί υποστήριξης
Κατά μήκος της διαδρομής θα υπάρχει 1 σταθμός υποστήριξης των δρομέων στο μέσο της διαδρομής (5ο χλμ). Εμφιαλωμένο νερό θα διατίθεται στην εκκίνηση, στον τερματισμό καθώς και στον ενδιάμεσο σταθμό (5ο  χλμ της διαδρομής).
 
6. Χιλιομετρικές ενδείξεις
Θα υπάρχει ένδειξη της απόστασης σε όλη τη διαδρομή ανά χιλιόμετρο.
 
7. Διακρίσεις Έπαθλα
Σε όλους τους τερματίσαντες αθλητές θα δοθούν μετάλλια. Επίσης σε όσους αθλητές δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή έως και Δευτέρα 28 Μαΐου θα δοθούν αναμνηστικά T-shirts.
Οι 3 πρώτοι αθλητές και αθλήτριες της γενικής κατάταξης θα βραβευθούν με κύπελλο και μετάλλιο και θα εξαιρεθούν από τις επιμέρους ηλικιακές κατηγορίες.
Όσον αφορά τις ηλικιακές κατηγορίες οι πρώτοι αθλητές θα βραβευθούν με κύπελλο και μετάλλιο και οι 2οι και 3οι με μετάλλια.
Οι ηλικιακές κατηγορίες για τους άνδρες έχουν ως εξής:Έως 29 ετών, 30-39, 40-49, 50-59, 60-69, 70+ και για τις γυναίκες: Έως 29 ετών, 30-39 και 40+.
Προϋπόθεση για να γίνει ηλικιακή κατηγορία είναι η συμμετοχή τουλάχιστον 4ων αθλητών/αθλητριών.
Οι 150 πρώτοι αθλητές που θα δηλωθούν στον 3ο Ιπποκράτειο αγώνα δρόμου 10 χλμ., θα λάβουν με τον τερματισμό τους συλλεκτικό τεχνικό t-shirt (Hanes).
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ursa Trail 2019
18/19-5-2019: Ορεινοί αγώνες στο Μέτσοβο
64ος Δρόμος σε Ανώμαλο Έδαφος «Κ. Κοτζιά» & Περιφερειακός Αγώνας Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος 2022
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Προς τιμήν τους
Ένας αγώνας αφιερωμένος στη μνήμη των Πιέρ ντε Κουμπερτέν και Δημήτρη Βικέλα, οι οποίοι αναβίωσαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο