We Run Athens

Ο θεσμός των Nike Run επιστρέφει με τον 13ο αγώνα την Κυριακή 27 Μαΐου. Οι αγώνες που έχουν κερδίσει τη συμπάθεια των δρομέων συνεχίζονται με μότο We Run Athens και αυτή τη φορά επιστρέφουν στη Γλυφάδα, την πόλη από όπου και ξεκίνησαν πέντε χρόνια πριν. Αυτή τη φορά βέβαια η ΝΙΚΕ θα υποδεχτεί τους δρομείς στην παραλία Γλυφάδας σε μία διαδρομή δίπλα στη θάλασσα. Μάθετε περισσοτερα για το 13ο Nike Run!

Share

Τα ΝIKE Run επιστρέφουν
Με μότο “We Run Athens” η εταιρεία αθλητικής ένδυσης και υπόδησης Nike Hellas διοργανώνει την Κυριακή 27 Μαϊου τον 13ο αγώνα της περίφημης σειράς Nike Run. 

Οι αγώνες επιστρέφουν στη Γλυφάδα, όπου πριν από 5 χρόνια στις εγκαταστάσεις του Γκολφ της Γλυφάδας είχε διαξαχθεί ο παρθενικός αγώνας της σειράς, αυτή τη φορά βέβαια “κατηφορίζουν” στην παραλία.

Ο θεσμός που έχει ξεκινήσει από το 2007 και έχει κερδίσει την προτίμηση των δρομέων θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην παραλία της Γλυφάδας με την απόσταση να παραμένει στα 10 χλμ. προσφέροντας μία απολαυστική εμπειρία τρεξίματος και άσκησης δίπλα στη θάλασσα.

Εκκίνηση και πρόγραμμα
Η εκκίνηση του φετινού αγώνα έχει οριστεί για τις 9:00 π.μ από την τρίτη μαρίνα της Παραλίας της Γλυφάδας ενώ οι δρομείς καλούνται να βρίσκονται στο χώρο της εκκίνησης από τις 7:45 ώστε να παραλάβουν τα πακέτα συμμετοχής τους.

Διαδρομή
Η διαδρομή του αγώνα ξεκινά και τερματίζει στην Γ’ Μαρίνα της Γλυφάδας καλύπτοντας τα 10 χλμ. της απόστασης τόσο στην παραλιακή λεωφόρο όσο και στη Λεωφόρο Διαδόχου Παύλου.

Μετά το τέλος του αγώνα όλοι οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν στο  After Area, όπουυ θα μπορούν να λάβουν προπονητικές και διατροφικές συμβουλές από τους ειδικούς συνεργάτες της εταιρείας. 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ
 
 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα του Ανδάνειου
Το περασμένο Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε ο 4ος Ανδάνειος Αγώνας Δρόμου και Πολιτισμού στην περιοχή Διαβολίτσι στην Αρχαία Μεσσήνη. Στον αγώνα έλαβαν μέρος σχεδόν 200 δρομείς από τη Μεσσηνία και τις γύρω περιοχές αλλά και από την Αθήνα. Πρώτοι νικητές αναδείχθηκαν ο Θανάσης Καρσιώτης και η Ελένη Εξερτζόγλου. Δείτε τα αποτελέσματα.
15ος Αγώνας Δρόμου Ο.Υ.Κρήτης, 5 χλμ & Πεζοπορία
5-2-2017: O Όμιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης συμπληρώνει 25 χρόνια και διοργανώνει αγώνα δρόμου 5 χλμ.
Greece Race for the Cure 2015
27-9-2015: Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» σε συνεργασία με την Δήμο Αθηναίων και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού, και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) διοργανώνει με την έγκριση της Αμερικανικής Οργάνωσης Susan G. Komen® διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά τον Αγώνα Susan G. Komen Greece Race for the Cure® 2015.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο