Τρέξιμο στους δρόμους της Αθήνας

O ΣΑΦΑΝΣ σε συνεργασία με τον ΟΝΑ του Δήμου Νέας Σμύρνης διοργανώνει την Κυριακή 27 Μαϊου τον 8ο γύρο της περιοχής απόστασης 7,5 χλμ. Ο αγώνας έχει ως εκκίνηση την πλατεία της Ν. Σμύρνης και κινείται στους δρόμους του Δήμου.

Share
8ος Γύρος Νέας Σμύρνης
Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αθλουμένων Φίλων Άλσους Νέας Σμύρνης (ΣΑΦΑΝΣ) διοργανώνει αγώνα δρόμου απόστασης 7.800 μ. με την επωνυμία “8ος γύρος Νέας Σμύρνης” .
Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Μαΐου 2012 και ώρα 10.00 πμ.
Αφετηρία και τερματισμός του αγώνα είναι η κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας. Όλοι οι δρομείς πρέπει να έχουν περάσει από ιατρικές εξετάσεις και τρέχουν με δική τους ευθύνη. Οι ανήλικοι δρομείς τρέχουν με ευθύνη των γονέων τους.
Ο αγώνας έχει μη ανταγωνιστικό χαρακτήρα και όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο. Βραβεύσεις κατηγοριών δεν θα υπάρξουν.
Ο αγώνας δεν έχει αντίτιμο συμμετοχής.
Έγκυρες θα θεωρηθούν μόνο όσες αιτήσεις υποβληθούν μέχρι και την Δευτέρα 21 Μαΐου 2012.
Στοιχεία επικοινωνίας ΣΑΦΑΝΣ: 210 9329993 ( & 18:00-21:00), e-mail: [email protected], www.safans.gr
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
4ος Ανώμαλος Δρόμος «Παναγιά Γκαρίκα» Κερατέας 2018
16-12-2018: Αγώνες για νέους στην Κερατέα
Καλομοίρης και Σταματελοπούλου νικητές στον Μαραθώνα
Με τη συμμετοχή 367 αθλητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαΐου ο 1ος Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα απόστασης 10 χλμ. με νικητές τους Καλομοίρη και Σταματελοπούλου. Δείτε τα αποτελέσματα.
Μινωικά αθληματα
Αγώνας Δρόμου σε χωματόδρομο και μινωικά μονοπάτια Πεζοπορία 7χλμ στην ίδια διαδρομήΑγώνας 800μ. για παιδιά αλλά και διάφορα ακόμα ιστορικά μινωικά αγωνίσματα περιλαμβάνουν οι 2οι Αυξέντιοι Αγώνες που θα γίνουν την Κυριακή 28 Ιούλίου. Δείτε περισσότερα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο