4ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας

Σε νέα ημερομηνία για το 2021 ο αγώνας

Share

Η οργανωτική επιτροπή του 4ου Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιου Λάρνακας αποφάσισε την ακύρωση της φετινής διοργάνωσης και τη μεταφορά της στις 21 Νοεμβρίου του 2021. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση με τις δράσεις που θα διεξαχθούν:

«Η Οργανωτική Επιτροπή του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας συναισθανόμενη το βάρος της ευθύνης που τη διακατέχει σε συνδυασμό με τα διατάγματα του Υπουργείου Υγείας και τις πρωτοφανείς στιγμές που διανύουμε εν μέσω πανδημίας ανακοινώνει:

1. Τη μετάθεση του 4ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας για την επόμενη ημερολογιακή χρονιά, για την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021.

2. Την πραγματοποίηση συμβολικής λαμπαδηδρομίας στήριξης προς τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που έδωσαν και δίνουν μεγάλη μάχη με τον κορωνοϊό COVID -19, την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020, ημερομηνία όπου ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας.

3. Τη δωρεά για τη στήριξη φορέων που βρίσκονται στην 1η γραμμή της μάχης με τον κορωνοϊό COVID -19, σε συνεργασία με τον Δήμο Λάρνακας και το Υπουργείο Υγείας.

4. Όλοι όσοι έχουν ήδη εγγραφεί για τη διοργάνωση της 15ης Νοεμβρίου 2020, έχουν τη δυνατότητα για:

α. τη μεταφορά της εγγραφής τους στη διοργάνωση της 21ης Νοεμβρίου 2021
ή
β. την πλήρη επιστροφή των χρημάτων τους

Για να μεταφέρετε την εγγραφή σας ή για να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων συμπληρώστε την φόρμα στο ακόλουθο link και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας: http://bit.ly/RBLIM-2021

Η Οργανωτική Επιτροπή του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, αν και η επιδημιολογική εικόνα της Κύπρου είναι πιο ομαλή σε σχέση με άλλες χώρες, προχώρησε στη μετάθεση του αγώνα, διότι δεν θα ήθελε σε καμία των περιπτώσεων η διοργάνωση, η οποία προσελκύει δεκάδες χιλιάδες δρομείς, επισκέπτες και θεατές, να γίνει αιτία για μαζική διασπορά του ίου, αφού η ύπαρξη έστω και ενός φορέα του ιού, στον περιβάλλοντα χώρο που διεξάγεται ο αγώνας, θα μπορούσε να οδηγήσει σε καταστροφικές συνέπειες.

Παραμένουμε προσηλωμένοι στο σλόγκαν μας «One step one dream» και ευελπιστούμε στις 21 Νοεμβρίου 2021 να υποδεχτούμε για μία ακόμη φορά δεκάδες χιλιάδες δρομείς, επισκέπτες και θεατές, από περισσότερες από ογδόντα χώρες».

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: https://www.larnakamarathon.com/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
41ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ.: Νέα εποχή
Τεχνολογικές καινοτομίες με την παρουσία του κορυφαίου Σπαρταθλητή Φώτη Ζησιμόπουλου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο