Και τα χιλιόμετρα συνεχίζονται…

Διεξάγεται αυτές τις ημέρες από τις 19 Μαρτίου μέχρι και τις 4 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό το έβδομο φεστιβάλ υπερπαστάσεων που είναι αφιερωμένο στην έρευνα για το εμβόλιο κατά του καρκίνου. Φέτος το φεστιβάλ περιλαμβάνει συνολικά 6 αγώνες με τον μεγαλύτερο να είναι αυτός των 1.000 μιλίων και το μικρότερο αυτόν των 24 ωρών. Δείτε τι έγινε στους περισσότερους αγώνες που ολοκληρώθηκαν αλλά και σε αυτούς που είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Share

Διεξάγεται αυτές τις ημέρες από τις 19 Μαρτίου μέχρι και τις 4 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό το έβδομο φεστιβάλ υπερπαστάσεων που είναι αφιερωμένο στην έρευνα για το εμβόλιο κατά του καρκίνου.
Φέτος το φεστιβάλ περιλαμβάνει συνολικά 6 αγώνες με τον μεγαλύτερο να είναι αυτός των 1.000 μιλίων και το μικρότερο αυτόν των 24 ωρών. Υπάρχει ακόμα αγώνας 1.000 χλμ., 6 ημερών, 72, 48 και 24 ωρών με τους δύο τελευταίους να περιλαμβάνουν και αγώνες σκυταλοδρομίας.

Στο μεγάλο αγώνα των 1.000 μιλίων που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη 13η ημέρα  ο Νικήτας Νομικός προηγείται αφού έχει καλύψει για την ώρα 1.385 χλμ. ενώ ο Βρετανός Αμπιχάλ Σέρινγκτον και η  Γερμανίδα Μαρτίνα Χάουσμαν έπονται έχοντας τρέξει μέχρι στιγμής 1.000 χλμ. 

Στον αγώνα των 1.000 χλμ. ο 52χρονος Πασκάλ Περόν  από τη Γαλλία έχει ήδη συμπληρώσει 580 χλμ. και συνεχίζει μόνος σε αυτή την κατηγορία. 

Στον αγώνα των 6 ημερών ο 53 ετών Νορβηγός Τροντ Σάβιτς κάλυψε 435 χλμ., ο Νίκος Θάνος 403 και η 50χρονη Βρετανίδα Σούζαν Μπρόκλεμπανκ 401 ενώ στο συγκεκριμένο αγώνα οι συμμετοχές έφτασαν τις 9.

Στις 72 ώρες (αγώνας 3 ημερών) ο Κωνσταντίνος Αναγνώστου συμπλήρωσε 332 χλμ. με τον Ινδό Αρούν Μπαρντάγ από τη να καλύπτει 295 χλμ.και τον  Κελ-Όβε Σόγκλουντ από τη Σουηδία 273.

Στο 48ωρο ο Ρώσος Ντένις Κονοβάλοφ συμπλήρωσε 298 και ήταν πρώτος, ο Στάθης Καραχρήστος 276 και ήταν δεύτερος ενώ ο 57χρονος Γερμανός Έντγκαρ Μουέκε με 271 χλμ. ήταν τρίτος.

Τέλος, στο 24ωρο οι Φιλανδοί Τούουλα Αλχολμ. και  Πέτρι Περτίλ  με 202 χλμ κατέλαβαν την πρώτη θέση ενώ τρίτος ήταν ο Γιώργος Γλυκός με 190 χλμ. σε έναν αγώνα που ξεκίνησαν συνολικά 28 δρομείς.
 

Πατώντας εδώ  μπορείτε να δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα όλων των αγώνων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δρόμος μνήμης
Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Κερασιωτών Πηλίου σε συνεργασία με τον Δήμο Ρήγα Φεραίου και το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου διοργανώνουν την Κυριακή 8 Μαΐου και ώρα 11.00 π.μ. στην Άνω Κερασιά αγώνα δρόμου μνήμης-θυσίας.
«Βγες νικητής, μπορείς»
Το μήνυμα ότι όλοι μπορούμε να βγούμε νικητές στήριξαν οι συμμετέχοντες του 5ου Γρηγοριανού Δρόμου στην Καβάλα. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
Κρόνιον Πέρασμα
18-7-2015: Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, ο Φορέας Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα – Υγρότοπου Μουστού, η Τοπική Κοινότητα Αγίου Πέτρου Βόρειας Κυνουρίας, Τοποικοί Φορείς, και ο Α.Π.Σ. Απόλλων Δυτ.Αττικής διοργανώνουν αγώνα υπεραπόστασης στην Πάρνωνα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο