37ος Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός

9/10-11-2019: Ο Μαραθώνιος της Αθήνας

Share

Το διήμερο 9-10 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί ο «37ος Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός».
Το 2019 εγκαινιάζει μια νέα περίοδο για τον Μαραθώνιο της Αθήνας. Μια περίοδο που θα οδηγήσει σε ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη και σταδιακή αύξηση των συμμετοχών, με στόχο το 2026, στην επέτειο των 130 χρόνων του Μαραθωνίου Δρόμου, οι συνολικές εγγραφές σε όλους τους αγώνες της διοργάνωσης να ξεπερνούν τις 80.000.
Στο πλαίσιο αυτό και έχοντας πάντα ως κινητήρια δύναμη την μεγάλη απήχηση του Μαραθωνίου της Αθήνας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ο ΣΕΓΑΣ αντιμετωπίζει την τεράστια αυτή απαίτηση για αύξηση των ορίων συμμετοχής σε όλους τους αγώνες της διοργάνωσης, με μεγάλες ριζικές αλλαγές στο αγωνιστικό πρόγραμμα και τις υποδομές του μοναδικού αυτού γεγονότος
Ο Αγώνας Δρόμου 10χλμ μεταφέρεται πλέον στο απόγευμα του Σαββάτου (δηλ. την προηγούμενη του Μαραθωνίου, στις 9 Νοεμβρίου 2019), δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον ΣΕΓΑΣ να αυξήσει σε μεγάλο βαθμό το όριο των εγγραφών για τον Αγώνα Δρόμου 10χλμ. και να ικανοποιήσει τη μεγάλη ανάγκη για τη συμμετοχή της πλειοψηφίας του πιο μυημένου κομματιού της δρομικής κοινότητας της χώρας μας.
Ο Μαραθώνιος Δρόμος στην αυθεντική διαδρομή θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019, με μία μικρή προς το παρόν αύξηση των ορίων του στις 20.000 δρομείς. Την ίδια μέρα, θα διεξαχθεί πια και ένας μεγάλος ενιαίος Αγώνας Δρόμου 5χλμ το πρωί μόνο, με περιθώριο εγγραφών υπερδιπλάσιο των τελευταίων χρόνων.

Για να κάνετε την εγγραφή σας και να δείτε περισσότερες πληροφορίες πατήστε παρακάτω:
Μαραθώνιος
Αγώνας 10χλμ.
Αγώνας 5χλμ.

Παράλληλα διεξάγονται και αγώνες για παιδιά και Special Olympics.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: https://www.athensauthenticmarathon.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
4ος Ορεινός Αγώνας: Kissavos Marathon Race - Αναβολή
Aγώνες 40, 21, 12χλμ. και για παιδιά
Ημιμαραθώνιος στη Χίο – Το νησί της μαστίχας 2021
Ανακοίνωση της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα
Katerini Run 2020
Αγώνες στην Κατερίνη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο