400 δρομείς έτρεξαν στη Μεσσήνη

1-4-2012: Μπορεί τα περισσότερα βλέμματα να ήταν στραμμένα στο μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης αυτό το Σαββατοκύριακο, όμως την Κυριακή είχαμε έναν ακόμα αγώνα μαραθώνιας απόστασης στη Μεσσήνη. Ο αγώνας που έγινε για 7η φορά ήταν αρκετά πετυχημένος ενώ έλαβαν μέρος περισσότεροι από 200 δρομείς στο μαραθώνιο όπου νικητής αναδείχθηκε ο Μιχάλης Καλομοίρης με 2:39:21 και άλλοι 181 στον αγώνα των 10 χλμ. που έγινε μέσα στην μεσσηνιακή πόλη.

Share

7ος Μαραθώνιος Μεσσήνης 2012
Μπορεί τα περισσότερα βλέμματα να ήταν στραμμένα στο μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης όμως την Κυριακή είχαμε έναν ακόμα αγώνα μαραθώνιας απόστασης στη Μεσσήνη. Ο αγώνας που έγινε για 7η φορά ήταν αρκετά πετυχημένος ενώ έλαβαν μέρος περισσότεροι από 200 δρομείς στο μαραθώνιο όπου νικητής αναδείχθηκε ο Μιχάλης Καλομοίρης με 2:39:21 και άλλοι 181 στον αγώνα των 10 χλμ. που έγινε μέσα στην μεσσηνιακή πόλη.

Μπορεί οι συμμετοχές να μην έφτασαν αυτές της Θεσσαλονίκης όμως η οργάνωση του αγώνα ήταν αρκετά καλή ενώ το κλίμα πάντοτε στη Μεσσήνη είναι ζεστό με τον κόσμο να αγκαλλιάζει τη διοργάνωση και να στηρίζει την προσπάθεια των δρομέων. Παρούσα στον αγώνα φέτος ήταν και η Asics που με τον τρόπο της στήριξε τις προσπάθειες των δρομέων.

Στον αγώνα του μαραθωνίου ο Μιχάλης Καλομοίρης του Απόλλωνα Δυτ. Αττικής με 2:39:21 ήταν με διαφορά πρώτος ενώ τον ακολούθησε ο Τανούς Αμπντάλα με 2:48:36 και ο Αντώνης Κατσίκης με 2:53:54.

Πρώτη γυναίκα ήταν η Γεωργία Πουλοπούλου του Τοπικού Συλλόγου Δρομέων με 3:20:07 ενώ δεύτερη ήταν η Σάντρα Κατράνη και τρίτη η Όλγα Μπεκιάρη.

Στο 10άρι τώρα ο Βιργκίλ Μπορντερις ήταν ο πρώτος δρομέας που έφτασε στον τερματισμό με 37:08.1 με τους Στέφανο Σερεμέτη και Πέτρο Μπουραζάνη να ακολουθούν. Πρώτη γυναίκα ήταν η Ελίνα Μακρίδη με 49:26 σε έναν αγώνα που τερμάτισαν 181 δρομείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2o «Olympic Day Run» Ancient Olympia
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα και πληροφορίες εγγραφής
'Ολοι έτρεξαν στην Αθήνα!
2.500 περίπου δρομείς έτρεξαν σήμερα το πρωί στο κέντρο της Αθήνας στο WE RUN ATHENS 2012 της ΝΙΚΕ δίνοντας χρώμα και κέφι στην πόλη. Ο κόσμος για μία ακόμη φορά έδειξε την αγάπη του για το τρέξιμο ενώ η ΝΙΚΕ απέδειξε και πάλι τη διάθεση της να βρίσκεται δίπλα στους δρομείς αλλά και το πως ξέρει πολύ καλά να διοργανώνει κορυφαίους αγώνες. Πρώτος ήταν ο Γιώργος Μίνο με 34:10 ενώ η Φωτεινή Δαγκλή Παγκότο ήταν η πρώτη γυναίκα με 37:53. Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο