O ΣΔΥ Θεσσαλονίκης στον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

Και φέτος, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης (ΣΔΥΘ) θα συμμετέχει ενεργά στον Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» και τους παράλληλους αγώνες 10 και 5 χλμ. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Share

Oι δράσεις του ΣΔΥ Θεσσαλονίκης
Και φέτος, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης (ΣΔΥΘ), αποδεικνύει έμπρακτα την ένθερμη υποστήριξή του στο κορυφαίο δρομικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, τον Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» και τους παράλληλους αγώνες 10 και 5 χιλιομέτρων που θα διεξαχθούν την Κυριακή 1 Απριλίου 2012, συμμετέχοντας σε αυτούς με 90 αθλητές-μέλη του.

Ο Σύλλογος θα είναι επίσης παρών και με ενημερωτικό περίπτερο που θα βρίσκεται δίπλα ακριβώς στο κέντρο εγγραφών του Μαραθωνίου, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, την Παρασκευή 30/3/12 και το Σάββατο 31/3/12 αλλά και στον χώρο του τερματισμού των αγώνων, στην περιοχή του Λευκού Πύργου, την Κυριακή 1/4/12 όπου θα ενημερώνουν τα μέλη τους αλλά και νέους φίλους δρομείς για τις μελλοντικές δραστηριότητες του Συλλόγου ενώ για όσους το επιθυμούν, θα υπάρχει επίσης δυνατότητα εγγραφής στον Σ.Δ.Υ.Θ. στα παραπάνω σημεία.

Τέλος, στο ίδιο Περίπτερο, το Σάββατο 31/3 μεταξύ 10.30 – 13.30 θα διοργανωθεί και μικρή γιορτή με μουσική, κατάλληλα αθλητικά εδέσματα και χυμούς. Το ΔΣ του ΣΔΥΘ προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου να παρευρεθούν ώστε να γνωριστούν καλύτερα, να συζητήσουν θέματα που τους απασχολούν και να γεμίσουν με δρομικό κέφι τις μπαταρίες τους για τους δύσκολους αγώνες της επόμενης μέρας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το ΔΣ του ΣΔΥΘ καλεί τα μέλη του που έχουν εγγραφεί στους αγώνες της διοργάνωσης μέσω του Συλλόγου ότι θα πρέπει να παραλάβουν τα πακέτα συμμετοχής τους από το Περίπτερο του Συλλόγου στο Καυτανζόγλειο (και όχι από το κέντρο εγγραφών). Το περίπτερο θα λειτουργήσει την Παρασκευή 30/4 11:00-20:00 και το Σάββατο 31/4 9:00-18:00. Στο ίδιο σημείο θα διανέμεται επίσης και η νέα αθλητική εμφάνιση του ΣΔΥΘ σε όσους επιθυμούν να τρέξουν με αυτήν στους αγώνες της Κυριακής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2ος Αγώνας Δρόμου Θυσίας Κερδυλίων
7-10-2018: Αγώνας 10χλμ. στα Νέα Κερδύλια
Sougliani Trail & Sougliani Path 2020 - Ακύρωση
Άνοιξαν οι εγγραφές
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο