Τρέξτε στα βήματα του Δία

Παράταση εγγραφών δίνει η οργανωτική επιτροπή του 3ου Διεθνή Ορεινού Αγώνα “Psiloritis Race” σε όλους τους φίλους του ορεινού τρεξίματος θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στη γνωστή οροσειρά και δεν έχουν κάνει έως τώρα εγγραφή. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Share

Παράταση εγγραφών δίνει η οργανωτική επιτροπή του 3ου Διεθνή Ορεινού Αγώνα “Psiloritis Race” σε όλους τους φίλους του ορεινού τρεξίματος που δεν το έχουν κάνει έως τώρα. 
Έτσι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 10 Απριλίου δίνοντας περισσότερο χρόνο σε όλους όσοι θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στη γνωστή οροσειρά.
Επιπλέον οι 80 πρώτοι αθλητές εκτός Κρήτης που θα έχουν έως την παραπάνω ημερομηνία κακτοποιήσει και τις οικονομικές τους υποχρεώσεις σχετικά με το κόστος συμμετοχής του αγώνα θα δικαιούνται έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια στη γραμμή της ΑΝΕΚ Πειραιάς – Χανιά – Πειραιάς.

Στοιχεία αγώνα

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή 27 Μαϊου στις 7.30 π.μ από την τοποθεσία οροπέδιο Νίδας. Οι αθλητές θα πρέπει να διανύσουν μια απόσταση τριάντα πέντε (35) χιλιομέτρων . Από αυτά τα 16,5 χλμ είναι σε χωμάτινη διαδρομή, τα 15,5 χλμ σε μονοπάτι και τα 3 χλμ σε άσφαλτο. Η υψομετρική διαφορά ανάβασης είναι 1654 μέτρα, ενώ  η υψομετρική διαφορά κατάβασης 2342 μέτρα. Ο αγώνας έχει βαθμό δυσκολίας 2, απευθύνεται σε έμπειρους αθλητές και το χρονικό όριο τερματισμού είναι επτά (7) ώρες. Συνολικά σε όλο το μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν δέκα (10) σταθμοί πλήρης τροφοδοσίας των αθλητών, ενώ στο τέλος του αγώνα θα παρατεθεί γεύμα στους συμμετέχοντες αθλητές και θα δοθούν αναμνηστικά.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, στη διεύθυνση www.psiloritisrace.com
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9th Maniacs Race
6-7-2019: Τρέξιμο 10 & 5 χλμ. και κολύμβηση 1 & 2 χλμ. στην παραλία Στούπας
Η Asics "Μεγάλος χορηγός" στο 10άρι!
H Asics θα είναι για μία ακόμα φορά Μεγάλος Χορηγός στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. και 2 χλμ. για παιδιά στηρίζοντας έμπρακτα τόσο τις προσπάθειες των δρομέων όσο και των διοργανωτών. Στα τρία χρόνια της παρουσίας της Asics στον αγώνα ο αριθμός των συμμετοχών έχει πολλαπλασιαστεί αποδεικνύοντας τη συμβολή της μεγάλης αθλητικής εταιρείας στη διάδωση του τρεξίματος. Δείτε περισσότερα.
«Μυρμιδόνων Άθλος» 1st Mountain Trail Farsala 2022
Την Κυριακή 27 Μαρτίου ο αγώνας στα Φάρσαλα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο