Τρέξτε στα βήματα του Δία

Παράταση εγγραφών δίνει η οργανωτική επιτροπή του 3ου Διεθνή Ορεινού Αγώνα “Psiloritis Race” σε όλους τους φίλους του ορεινού τρεξίματος θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στη γνωστή οροσειρά και δεν έχουν κάνει έως τώρα εγγραφή. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Share

Παράταση εγγραφών δίνει η οργανωτική επιτροπή του 3ου Διεθνή Ορεινού Αγώνα “Psiloritis Race” σε όλους τους φίλους του ορεινού τρεξίματος που δεν το έχουν κάνει έως τώρα. 
Έτσι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 10 Απριλίου δίνοντας περισσότερο χρόνο σε όλους όσοι θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στη γνωστή οροσειρά.
Επιπλέον οι 80 πρώτοι αθλητές εκτός Κρήτης που θα έχουν έως την παραπάνω ημερομηνία κακτοποιήσει και τις οικονομικές τους υποχρεώσεις σχετικά με το κόστος συμμετοχής του αγώνα θα δικαιούνται έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια στη γραμμή της ΑΝΕΚ Πειραιάς – Χανιά – Πειραιάς.

Στοιχεία αγώνα

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή 27 Μαϊου στις 7.30 π.μ από την τοποθεσία οροπέδιο Νίδας. Οι αθλητές θα πρέπει να διανύσουν μια απόσταση τριάντα πέντε (35) χιλιομέτρων . Από αυτά τα 16,5 χλμ είναι σε χωμάτινη διαδρομή, τα 15,5 χλμ σε μονοπάτι και τα 3 χλμ σε άσφαλτο. Η υψομετρική διαφορά ανάβασης είναι 1654 μέτρα, ενώ  η υψομετρική διαφορά κατάβασης 2342 μέτρα. Ο αγώνας έχει βαθμό δυσκολίας 2, απευθύνεται σε έμπειρους αθλητές και το χρονικό όριο τερματισμού είναι επτά (7) ώρες. Συνολικά σε όλο το μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν δέκα (10) σταθμοί πλήρης τροφοδοσίας των αθλητών, ενώ στο τέλος του αγώνα θα παρατεθεί γεύμα στους συμμετέχοντες αθλητές και θα δοθούν αναμνηστικά.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, στη διεύθυνση www.psiloritisrace.com
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με επιτυχία η Χίος!
Η Χίος φιλοξένησε για 2η συνεχόμενη χρονιά, τον 20 Ημιμαραθώνιο στο νησί της Μαστίχας. Στη διοργάνωση συμμετείχαν περισσότεροι από 225 δρομείς στους τρεις αγώνες του προγράμματος. Δείτε περισσότερα!
Τα αποτελέσματα από το Άρμα Πάρνηθας
Tην Κυριακή 14 Οκτωβρίου έγινε ο 5ος αγώνας ορεινού δρομου άρμα Πάρνηθας που διοργανώνεται από το Ε.Π.Ο.Σ Φυλής. Αυτή τη φορά στον αγώνα έλαβαν μέρος πάνω από 220 δρομείς και στιςς δύο διαδρομές του προγράμματος (10 και 17 χλμ.). Δείτε τα αποτελέσματα.
10ος Μαραθώνιος Μεσσήνης - 10th Messini Marathon
29-3-2105: Ο μαραθώνιος της Μεσσήνης και τα παράλληλα αγωνίσματα
Back to Top