Τρέξτε στα βήματα του Δία

Παράταση εγγραφών δίνει η οργανωτική επιτροπή του 3ου Διεθνή Ορεινού Αγώνα “Psiloritis Race” σε όλους τους φίλους του ορεινού τρεξίματος θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στη γνωστή οροσειρά και δεν έχουν κάνει έως τώρα εγγραφή. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Share

Παράταση εγγραφών δίνει η οργανωτική επιτροπή του 3ου Διεθνή Ορεινού Αγώνα “Psiloritis Race” σε όλους τους φίλους του ορεινού τρεξίματος που δεν το έχουν κάνει έως τώρα. 
Έτσι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 10 Απριλίου δίνοντας περισσότερο χρόνο σε όλους όσοι θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στη γνωστή οροσειρά.
Επιπλέον οι 80 πρώτοι αθλητές εκτός Κρήτης που θα έχουν έως την παραπάνω ημερομηνία κακτοποιήσει και τις οικονομικές τους υποχρεώσεις σχετικά με το κόστος συμμετοχής του αγώνα θα δικαιούνται έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια στη γραμμή της ΑΝΕΚ Πειραιάς – Χανιά – Πειραιάς.

Στοιχεία αγώνα

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή 27 Μαϊου στις 7.30 π.μ από την τοποθεσία οροπέδιο Νίδας. Οι αθλητές θα πρέπει να διανύσουν μια απόσταση τριάντα πέντε (35) χιλιομέτρων . Από αυτά τα 16,5 χλμ είναι σε χωμάτινη διαδρομή, τα 15,5 χλμ σε μονοπάτι και τα 3 χλμ σε άσφαλτο. Η υψομετρική διαφορά ανάβασης είναι 1654 μέτρα, ενώ  η υψομετρική διαφορά κατάβασης 2342 μέτρα. Ο αγώνας έχει βαθμό δυσκολίας 2, απευθύνεται σε έμπειρους αθλητές και το χρονικό όριο τερματισμού είναι επτά (7) ώρες. Συνολικά σε όλο το μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν δέκα (10) σταθμοί πλήρης τροφοδοσίας των αθλητών, ενώ στο τέλος του αγώνα θα παρατεθεί γεύμα στους συμμετέχοντες αθλητές και θα δοθούν αναμνηστικά.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, στη διεύθυνση www.psiloritisrace.com
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kαραβίδας και Διακουμοπούλου νικητές στη Λευκάδα
Mε τη συμμετοχή περίπου 400 αθλητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Μαϊου ο 1ος Πράσινος Ημιμαραθώνιος Δρόμος και ο 1ος Λαϊκός Δρόμος Υγείας στη Λευκάδα που διοργάνωσε ο ΑΣΛ “Φίλανδρος”. Το βροντερό παρών έδωσαν οι ντόπιοι αθλητές όπου συμμετείχαν με πολυπληθή ομάδα και στους δύο αγώνες. Nικητές ο Γιώργος Καραβίδας με 1:13:06 και τ Χάιντι Διακουμοπούλου με 1:27:33. Δείτε τα αποτελέσματα.
Poseidon Challenge
2-10-2016: Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Σούνιο η διοργάνωση Poseidon Challenge που περιλαμβάνει ημιμαραθώνιο, αγώνα 10 χλμ. και FunRun.
6ος Αραφήνειος δρόμος 2020
Αγώνες δρόμου στη Ραφήνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο