Τρέξτε στα βήματα του Δία

Παράταση εγγραφών δίνει η οργανωτική επιτροπή του 3ου Διεθνή Ορεινού Αγώνα “Psiloritis Race” σε όλους τους φίλους του ορεινού τρεξίματος θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στη γνωστή οροσειρά και δεν έχουν κάνει έως τώρα εγγραφή. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Share

Παράταση εγγραφών δίνει η οργανωτική επιτροπή του 3ου Διεθνή Ορεινού Αγώνα “Psiloritis Race” σε όλους τους φίλους του ορεινού τρεξίματος που δεν το έχουν κάνει έως τώρα. 
Έτσι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 10 Απριλίου δίνοντας περισσότερο χρόνο σε όλους όσοι θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στη γνωστή οροσειρά.
Επιπλέον οι 80 πρώτοι αθλητές εκτός Κρήτης που θα έχουν έως την παραπάνω ημερομηνία κακτοποιήσει και τις οικονομικές τους υποχρεώσεις σχετικά με το κόστος συμμετοχής του αγώνα θα δικαιούνται έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια στη γραμμή της ΑΝΕΚ Πειραιάς – Χανιά – Πειραιάς.

Στοιχεία αγώνα

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή 27 Μαϊου στις 7.30 π.μ από την τοποθεσία οροπέδιο Νίδας. Οι αθλητές θα πρέπει να διανύσουν μια απόσταση τριάντα πέντε (35) χιλιομέτρων . Από αυτά τα 16,5 χλμ είναι σε χωμάτινη διαδρομή, τα 15,5 χλμ σε μονοπάτι και τα 3 χλμ σε άσφαλτο. Η υψομετρική διαφορά ανάβασης είναι 1654 μέτρα, ενώ  η υψομετρική διαφορά κατάβασης 2342 μέτρα. Ο αγώνας έχει βαθμό δυσκολίας 2, απευθύνεται σε έμπειρους αθλητές και το χρονικό όριο τερματισμού είναι επτά (7) ώρες. Συνολικά σε όλο το μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν δέκα (10) σταθμοί πλήρης τροφοδοσίας των αθλητών, ενώ στο τέλος του αγώνα θα παρατεθεί γεύμα στους συμμετέχοντες αθλητές και θα δοθούν αναμνηστικά.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, στη διεύθυνση www.psiloritisrace.com
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με επιτυχία ο Γύρος της Νέας Σμύρνης
Ένας αγώνας που μετρά ήδη 10 χρόνια πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής με αρκετά μεγάλη επιτυχία αφού τερμάτισαν επίσημα περισσότεροι από 770 δρομείς.
Kastraki Trail Running 2021
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Αγώνας στην Κρήτη
Για 18η συνεχόμενη χρονιά έγινε με επιτυχία ο αγώνας δρόμου της Μονής Κουδουμά. Φέτος, την εμπειρία αυτής της δύσκολης διαδρομής των 9 χλμ. ανηφόρας και 13 χλμ. επίπονης κατηφόρας είχαν την ευκαιρία να ζήσουν 81 δρομείς, 150 πεζοπόροι αλλά και ορισμένοι ποδηλάτες. Νικητής στον δρόμο των 22.5 χλμ. κατέλαβε ο Μανώλης Σηφάκης από την Αγία Βαρβάρα Μονοφατσίου με χρόνο 1:37 ενώ για στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Μαρίνα Αχλάτη από την Ιεράπετρα με χρόνο 2:04.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο