Το Trail Project πάει σκαλάκια! – Δηλώστε τώρα συμμετοχή!

Την Κυριακή 25 Μαρτίου θα γίνει ο 2ος αγώνας της σειράς alpamayoPRO Trail Project στα Σκαλάκια της Πάρνηθας. Πρόκειται για έναν διαφορετικό, κάθετο αγώνα βουνού που θα δοκιμάσει τα όρια του καθενός και δίνει πολύτιμους βαθμούς για την τελική βαθμολογία της σειράς. Ο αγώνας έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα ενώ εγγραφές πήραν παράταση μέχρι και την Παρασκευή 23/3. Δείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και τα τελευταία νέα του αγώνα!

Share

AlpamayoPRO Trail Project Σκαλάκια Πάρνηθας
Την Κυριακή 25 Μαρτίου θα γίνει ο 2ος αγώνας της σειράς AlpamayoPRO Trail Project στα Σκαλάκια της Πάρνηθας. Πρόκειται για έναν διαφορετικό, κάθετο αγώνα βουνού που σίγουρα θα δοκιμάσει τα όρια του καθενός και δίνει πολύτιμους βαθμούς για την τελική βαθμολογία της σειράς. Δείτε εδώ την πρόσφατη ανακοίνωση των διοργανωτών με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις δηλώσεις συμμετοχής αλλά και τα τα τελευταία νέα του αγώνα!

Όλα είναι έτοιμα για τον Κάθετο αγώνα αντοχής, τον δεύτερο από τους πέντε αγώνες του alpamayoPRO Trail Project 2012. Έναν πρωτότυπο και σίγουρα πολύ διαφορετικό αγώνα, ο οποίος γίνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας και είναι βέβαιο ότι θα δοκιμάσει την αντοχή και το επίπεδο της φυσικής κατάστασης κάθε συμμετέχοντα, ανεξάρτητα από το επίπεδο του!

Οι δηλώσεις συμμετοχής πήραν παράταση και συνεχίζουν να γίνονται από την ιστοσελίδα www.runproject.trailrace.gr καθώς και στο κατάστημα alpamayoPRO, Χαριλάου Τρικούπη 6-10, Αθήνα μέχρι και την Παρασκευή 23 Μαρτίου ενώ και το οικονομικό θα πρέπει να έχει διευθετηθεί μέχρι το βράδυ της ίδιας ημέρας. 

Φυσικά όπως σε κάθε αγώνα που διοργανώνει το alpamayoPRO θα υπάρχουν πολλά δώρα, για δεκάδες τυχερούς από τους συμμετέχοντες αθλητές. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία Αποσπόρης, ελληνική αντιπροσωπεία της Suunto θα διαθέσει ένα συλλεκτικό ρολόι t6c Red Arrow μαζί με το αντίστοιχο Foot POD και ο αντιπρόσωπος της εταιρείας Silva Γιώργος Τσουρλάκης θα χορηγήσει τον αγώνα με 50 φακούς κεφαλής Silva Siju. Όλα τα δώρα θα κληρωθούν μεταξύ των συμμετεχόντων.

Όσοι ήδη βρίσκεστε ανάμεσα στους αθλητές, να σας παρακαλέσουμε για την έγκαιρη προσέλευση στο χώρο εκκίνησης ώστε χωρίς βιασύνη να παραλάβετε τον αριθμό συμμετοχής σας και να κάνετε το απαραίτητο ζέσταμα το οποίο για τον συγκεκριμένο αγώνα πρέπει να γίνει με μεγάλη προσοχή. Η γραμματεία του αγώνα θα είναι έτοιμη από τις 08.00 και προσερχόμενοι έγκαιρα έχετε επίσης έχετε το χρόνο να ανεβείτε με το τελεφερίκ στην έξοδο της διαδρομής ώστε να αφήσετε ότι τροφή χρειάζεστε για την αναπλήρωση ενέργειας πριν ξεκινήσετε την επόμενη προσπάθεια. Εμείς στον τερματισμό κάθε ανάβασης θα σας έχουμε μπουκαλάκια με νερό ενώ μετά τη λήξη του αγώνα στο χώρο των απονομών θα υπάρχει πρόχειρο σνακ.

Η ώρα εκκίνησης είναι στις 10.00 αλλά μην ξεχνάτε ότι από αυτήν τη Κυριακή ισχύει η θερινή ώρα οπότε την παραμονή βράδυ πρέπει να ρυθμίσετε τα ρολόγια σας μία ώρα μπροστά. Με πολύ ενθουσιασμό και αυτή τη φορά, θα βάλουμε τα δυνατά μας για να ζήσετε άλλη μια ξεχωριστή αγωνιστική εμπειρία. Η οργανωτική επιτροπή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το κύμα δρομέων χτύπησε και την Σαλαμίνα
Με επιτυχία διεξήχθησαν ο ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου, επί ασφάλτου, και ο ποδηλατικός γύρος που οργανώθηκαν την  Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, στην Σαλαμίνα, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων «Σαλαμίνια 2011». Πρώτος στο αγώνα δρόμου των 15,2 χλμ. τερμάτισε ο Κωνσταντίνος Δρόσος με χρόνο 58:11. Δείτε την κατάταξη και τους χρόνους των 25 πρώτων αθλητών.
Xmas Night Run Korinthos
16-12-17: Νυχτερινός αγώνας δρόμου στην Κόρινθο
7-2-2016: Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθείο 2ος αγώνας της σειράς Pearl Izumi Mountain Cup 2016 στην Πεντέλη.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο