Τρέξτε στην ορεινή Κρήτη

H I.M. Κουδουμά, ο Δήμος Γόρτυνας και ο Όμιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης διοργανώνουν την Κυριακή 8 Απριλίου αγώνα ανώμαλου δρόμου με την ονομασία “18ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου & Πεζοπορίας Κουδουμά” απόστασης 22,5 χλμ. στα Αστερούσια Όρη της Κρήτης.

Share

H I.M. Κουδουμά, ο Δήμος Γόρτυνας και ο Όμιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης διοργανώνουν την Κυριακή 8 Απριλίου αγώνα ανώμαλου δρόμου με την ονομασία “18ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου & Πεζοπορίας Κουδουμά” απόστασης 22,5 χλμ. στα Αστερούσια Όρη της Κρήτης.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει από τις 10:00 από τις Στέρνες ενώ ο τερματισμός θα γίνει στη Μονή Κουδουμά. 
Παράλληλα θα διεξαχθεί και αγώνας πεζοπορίας που θα ξεκινήσει στις 7:00 από το ίδιο σημείο εκκίνησης.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ.: 6972865015 Γ. Παντατοσάκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
5ος Ξενοδάμειος Δρόμος
Δείτε περισσότερα για τον αγώνα
Νίκες για Μερούση και Ρέμπουλη στο Πανελλήνιο 10.000μ.
Ο Χριστόφορος Μερούσης χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες κέρδισε την Κυριακή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000 μ. των ανδρών που έγινε στο Στάδιο των Μεγάρων τερματίζοντας σε 30:51, αρκετά μπροστά από τους υπόλοιπους. Με παρόμοιο τρόπο ήρθε η νίκη και για την Ουρανία Ρέμπουλη που με 34:33.63 έκανε από την αρχή τη δική της κούρσα και δεν άφησε περιθώριο σε καμία αντίπαλο της για αμφισβήτηση.
Βελερεφόντεια 2020 - Aκύρωση
Αγώνας στην παραλία της Ν. Μάκρης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο