Με στόχο την ίδρυση του Μητροπολιτικού Πάρκου

Ο Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων (Αττικής) Ευκλής διοργανώνει υπό την αιγίδα του ΑΟ Δήμου Αργυρούπολης – Ελληνικού, του Θουκιδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου, του ΚΑΠΠ τομέα αθλητισμού Δήμου Γλυφάδας και της ΕΟΛΣΜΑ-Υ αγώνα δρόμου με την ονομασία “1ος Μητροπολιτικός Ημιμαραθώνιος” απόστασης 21 χλμ., αγώνα δρόμου 10,5 χλμ. αλλά και αγώνα 2 χλμ. για παιδιά την Κυριακή 8 Απριλίου.

Share

Ο Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων (Αττικής) Ευκλής διοργανώνει υπό την αιγίδα του ΑΟ Δήμου Αργυρούπολης – Ελληνικού, του Θουκιδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου, του ΚΑΠΠ τομέα αθλητισμού Δήμου Γλυφάδας και της ΕΟΛΣΜΑ-Υ αγώνα δρόμου με την ονομασία “1ος Μητροπολιτικός Ημιμαραθώνιος” απόστασης 21 χλμ., αγώνα δρόμου 10,5 χλμ. αλλά και αγώνα 2 χλμ. για παιδιά την Κυριακή 8 Απριλίου.
Τόπος διεξαγωγής των αγώνων ο χώρος του πρώην Αεροδρομίου Ελληνικού τον οποίο ο νεοσύστατος σύλλογος θέλει να φέρει στο προσκήνιο ώστε να δημιουργηθεί εκεί το Μητροπολιτικό Πάρκο.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ
Ημ. διεξαγωγής:
Κυριακή 8 Απριλίου
Σημείο εκκίνησης: Χώρος πρώην ανατολικού αεροδορμίου, είσοδος από Παραλιακή, Ποσειδώνος έναντι του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά.
Ώρα εκκίνησης: 10:00 (ταυτόχρονη εκκίνηση για ημιμαραθώνιο, δρόμο 10,5 χλμ. και δυναμικό βάδισμα)
Απόσταση αγώνων: 21 χλμ., 10,5 χλμ.
Περιγραφή διαδρομής: Από το κέντρο της δυτικής πλευράς του αεροδρομίου, από την αφετηρία η οποία είναι κάτω από την πεζογέφυρα, διασχίζουμε κάθετα προς ΒΑ και στο ΒΑ κέντρο του αεροδρομίου περνώντας τις γραμμές του τραμ, περνάμε στην ανατολική πλευρά του αεροδρομίου και μέσω του νότιου κεντρικού αεροδιαδρόμου φθάνουμε μέχρι το γκολφ της Γλυφάδας (στην άκρη των διαδρόμων απογειώσεων-προσγειώσεων) και επιστροφή από τον βόρειο αεροδιάδρομο. Περνάμε στη δυτική πλευρά και μέσου των βοηθητικών δρόμων της βορειοδυτικής πλευράς κάνουμε μια πλήρη περιστροφή, οπότε συμπληρώνονται τα 10,5 χλμ. Για τη συμπλήρωση της απόστασης του ημιμαραθωνίου κάνουμε δύο φορές την κυκλική διαδρομή.
Η διαδρομή στην αρχή έχει μία ανεπαίσθητη κλίση ανηφόρας για περίπου 400 μ., μετά συνεχίζει για 7 χλμ. επίπεδη, ενώ στο 8ο-9ο χλμ. υπάρχει μία ελαφριά κλίση κατηφόρας για 600 περίπου μέτρα. Στη συνέχεια η υπόλοιπή διαδρομή είναι εντελώς επίπεδη έως και τον τερματισμό.
Τροφοδοσία: Στη διαδρομή θα υπάρχουν τρεις σταθμοί τροφοδοσίας στο 3,5ο, 7ο & 10,5ο χλμ.
Έναρξη και πέρας διανομής των αριθμών: Η έναρξη της διανομής των αριθμών θα γίνει 2 ώρες πριν τον αγώνα (στις 8:00) και η λήξη της 20 λεπτά πριν από αυτόν (έως τις 9:40).
Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τα 10,5 χλμ. σε 1:45 ώρες, τα 21 χλμ. σε 3 ώρες και το δυναμικό βάδισμα σε 2:30 ώρες. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.
Έπαθλα: Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι άντρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης ενώ σε όλους όσοι τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα.
Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ.

Δηλώσεις συμμετοχής:
Οι αθλητές θα πρέπει να εξοφλήσουν πρώτα το ποσό της συμμετοχής τους με ονομαστική κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:
Τράπεζα Πειραιώς: 5020056525555, Αγροτική Τράπεζα: 4680100237330 (δικαιούχοι Λεονάρδος Γουλανδρής & Λεωνίδας Σπυρογιαννόπουλος).
Μετά οι αθλητές θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
α) ηλεκτρονικά στο  www.chronolog.gr/efklis
β) με e-mail αφού κατεβάσετε τη φόρμα εγγραφής από το blog http://efklisrunnersclub.blogspot.com και μετά αποστολή στο email: [email protected]
γ) στο φαξ 210 9689943 αφού πρώτα κατεβάσετε τη φόρμα από το παραπάνω blog.

Παράλληλοι αγώνες:
Θα διεξαχθεί αγώνας 2 χλμ. για παιδιά με δωρεάν συμμετοχή. Εγγραφές θα γίνονται και την ημέρα του αγώνα μέχρι τις 9:40 ή με την αυτοπρόσωπη δήλωση συμμετοχής του γονέα στα γραφεία του ΑΟ Αργυρούπολης καθημερινά από Δευτέρα – Παρασκευή 9:00-21:00 στη γραμματεία του κολυμβητηρίου (Τριπόλεως 6 & Λεωφ. Κύπρου) τηλ.: 210 9600639

Πληροφορίες:
Περισσότερες πληροφορίες στο blog του συλλόγου http://efklisrunnersclub.blogspot.com
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
10th International Ultramarathon Festival
23/29-3-2015: O Σύλλογος Ελλήνων Ημεροδρόμων σε συνεργασία με τον ΑΠΣ Απόλλων Δυτ. Αττικής διοργανώνουν από τις 23 ως τις 29 Μαρτίου το 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Υπεραπόστασης στον χώρο του παλαιού αεροδρομίου του Ελληνικού.
Ημιμαραθώνιος στα Φάρσαλα
Ημιμαραθώνιος στα Φάρσαλα θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου. Δείτε περισσότερα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο