Τρέξιμο στη λάσπη

Ένας πρωτότυπος αγώνας διοργανώνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας. Πρόκειται για τον 1ο Μud Run, τον αγώνα τρεξίματος σε πίστα λάσπης που μας προτρέπει πρώτα απ’ όλα να περάσουμε καλά.

Share

Ένας πρωτότυπος αγώνας διοργανώνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας. Πρόκειται για τον 1ο Μud Run, τον αγώνα τρεξίματος σε πίστα λάσπης που μας προτρέπει πρώτα απ’ όλα να περάσουμε καλά.
Στο τρέξιμο σε πίστα λάσπης, ο αθλητής αντιμετωπίζει την πρόκληση του φυσικού εμποδίου της λάσπης αλλά και άλλων εμποδίων, όπως τοίχους που πρέπει να σκαρφαλώσει, δοκάρια που πρέπει να ισορροπήσει κ.ο.κ. Είναι μια αποτελεσματική άσκηση για την διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασης του αθλητή και φυσικά… τον γεμίζει με θετική ενέργεια.Η συνολική απόσταση των 5 χλμ. περιλαμβάνει 12 εμπόδια λάσπης όπου οι δρομείς καλούνται να περάσουν επιτυχώς ώστε να συνεχίσουν.

Τόπος διεξαγωγής: Αλυκές Αναβύσσου

Εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.mudrun.gr και στα τηλ.: 6972822670.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ος Νυχτερινός Αγώνας Θράκης
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Πηγαίνει παραλιακά
O AΠΣ Απόλλων Δυτ. Αττικής υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραποστάσεων διοργανώνει στη Παραλία Ψάθας στο Αλεποχώρι αγώνα δρόμου 100 χλμ. & 50 χλμ. Ο αγώνας αυτός γινόταν στον Μαραθώνα αλλά λόγοι ασφαλείας, καλύτερης οργάνωσης και μέτρησης της διαδρομής “ανάγκασαν” τους διοργανωτές σε αλλαγή τόπου διεξαγωγής.
Θρίαμβος για την Κένυα στο Παγκόσμιο Ανωμάλου του Μπίντγκοζ
Απόλυτη κυριαρχία! Αυτές οι δύο λέξεις χαρακτηρίζουν με τον καλύτερο τρόπο την εμφάνιση της Κένυας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 28 Μαρτίου στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας. Συνολικά 13 μετάλλια κατέκτησαν οι Κενυάτες που πανηγύρισαν 4 νίκες στις ισάριθμες κατηγορίες τόσο στην ατομική όσο και στην ομαδική βαθμολογία.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο