Ανοίγει το Μονοπάτι Παρνασσού

Την Πέμπτη 1η Μαρτίου ξεκινούν οι εγγραφές το φετινό “Μονοπάτι Παρνασσού” που θα γίνει στα τέλη του Απριλίου. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες

Share

Την Πέμπτη 1η Μαρτίου ανοίγουν οι εγγραφές για το Μονοπάτι Παρνασσού 2012. Οι εγγραφές θα γίνουν αποκλειστικά μέσα από την ιστοσελίδα του συλλόγου Α.Σ Διόνυσος Αμφίκλειας που διοργανώνει τον αγώνα http://www.dionysosamfiklias.gr
Η ολοκλήρωση της συμμετοχής θα γίνεται με την κατάθεση του ποσού συμμετοχής στον λογαριασμό του συλλόγου με το κόστος του αγώνα να είναι και φέτος 10 ευρώ.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στην ιστοσείδα των διοργανωτών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Aγώνα 21 χιλιομέτρων διοργανώνει το Δ.Α.Κ Άργους σε συνεργασία με το Δήμο Μυκηναίων
Aγώνα 21 χιλιομέτρων διοργανώνει το Δ.Α.Κ Άργους σε συνεργασία με το δήμο Μυκηναίων στις 11 Απριλίου. Η εκκίνηση θα δοθεί στην Ακρόπολη των Μυκηνών, ενώ ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Άργος.
Αγώνας στην Πέλλα
Αγώνας απόστασης 38 χλμ. διεξάγεται με αφετηρία την Πέλλα την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου. Ακολουθεί η προκήρυξη των διοργανωτών.
O ΣΔΥ Θεσσαλονίκης στον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»
Και φέτος, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης (ΣΔΥΘ) θα συμμετέχει ενεργά στον Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» και τους παράλληλους αγώνες 10 και 5 χλμ. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο