Αγώνας δρόμου Race4Life – ΚΕΘΕΑ

Τρέξε ή περπάτησε μεταφέροντας το μήνυμα της αξίας της άθλησης

Share
Race4Life

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου το ΚΕΘΕΑ διοργανώνει έναν ξεχωριστό αγώνα στο ΣΕΦ στο Φάληρο. Καλεί όλους τους φίλους της άθλησης να συμμετέχουν στον Race4Life τρέχοντας ή περπατώντας μία, δύο ή τρεις ώρες καλύπτοντας όσο μεγαλύτερη απόσταση σε αυτό το διάστημα. Ο αγώνας γίνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αθλητισμός Πρόληψη & Απεξάρτηση», όπου το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί σχετική Ημερίδα στο συνεδριακό κέντρο αρχαίου ελαιώνα Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Ακολουθεί η ενημέρωση από τη διοργάνωση.


Το ΚΕΘΕΑ ως ένας σύγχρονος οργανισμός μάθησης και καινοτομίας στο χώρο των εξαρτήσεων, θέλοντας να αναδείξει τον πολυδιάστατο ρόλου του αθλητισμού τόσο ως παρέμβαση θεραπείας όσο και πρόληψης σας προσκαλεί:

Στην αθλητική εκδήλωση «RACE4LIFE»

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Ώρα έναρξης: 10.00

Περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας (σημείο εκκίνησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων)

Προσκαλέστε τον φίλο σας ή την φίλη σας… τον σύντροφό σας… ή όποιον εσείς επιθυμείτε και ελάτε να τρέξετε ή να περπατήσετε μαζί μας, δηλώνοντας συμμετοχή σε μια από τις τρεις χρονικές κατηγορίες:

  • O  Μια ώρα
  • O  Δυο ώρες
  • O  Τρεις ώρες

και να καλύψετε την μεγαλύτερη δυνατή απόσταση που επιθυμείτε στο χρόνο που έχετε δηλώσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Virtual Race: 1821-2021 Μνήμες Ελευθερίας
Έως την Κυριακή 19 Ιουνίου οι εγγραφές
Σχίνιαθλο 2010
Το Σαββατοκύριακο 23-24/01 διεξάγεται στο παραλία του Σχινιά, το Σχίνιαθλο Multirama 2010.Μέχρι την Παρασκευή οι δηλώσεις συμμετοχής για αθλητές και εθελοντές.Η διοργάνωση διεξάγεται σε τρεις κατηγορίες:
14ος Αργειακός - Μυκηναϊκός Δρόμος
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο