Αγώνας δρόμου Race4Life – ΚΕΘΕΑ

Τρέξε ή περπάτησε μεταφέροντας το μήνυμα της αξίας της άθλησης

Share
Race4Life

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου το ΚΕΘΕΑ διοργανώνει έναν ξεχωριστό αγώνα στο ΣΕΦ στο Φάληρο. Καλεί όλους τους φίλους της άθλησης να συμμετέχουν στον Race4Life τρέχοντας ή περπατώντας μία, δύο ή τρεις ώρες καλύπτοντας όσο μεγαλύτερη απόσταση σε αυτό το διάστημα. Ο αγώνας γίνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αθλητισμός Πρόληψη & Απεξάρτηση», όπου το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί σχετική Ημερίδα στο συνεδριακό κέντρο αρχαίου ελαιώνα Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Ακολουθεί η ενημέρωση από τη διοργάνωση.


Το ΚΕΘΕΑ ως ένας σύγχρονος οργανισμός μάθησης και καινοτομίας στο χώρο των εξαρτήσεων, θέλοντας να αναδείξει τον πολυδιάστατο ρόλου του αθλητισμού τόσο ως παρέμβαση θεραπείας όσο και πρόληψης σας προσκαλεί:

Στην αθλητική εκδήλωση «RACE4LIFE»

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Ώρα έναρξης: 10.00

Περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας (σημείο εκκίνησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων)

Προσκαλέστε τον φίλο σας ή την φίλη σας… τον σύντροφό σας… ή όποιον εσείς επιθυμείτε και ελάτε να τρέξετε ή να περπατήσετε μαζί μας, δηλώνοντας συμμετοχή σε μια από τις τρεις χρονικές κατηγορίες:

  • O  Μια ώρα
  • O  Δυο ώρες
  • O  Τρεις ώρες

και να καλύψετε την μεγαλύτερη δυνατή απόσταση που επιθυμείτε στο χρόνο που έχετε δηλώσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Περιβαλλοντική συνείδηση
16-11-2008: Με ένα αγώνα δρόμου θέλησαν οι κάτοικοι της περιοχής της Πτολεμαΐδας να περάσουν το μήνυμα για την αντίθεσή τους στην καταστροφή του λεκανοπεδίου της περιοχής τους.
6ος Δρόμος Σεμπρεβίβας
25-10-2015: Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν στα Κύθηρα αγώνες 3, 6 & 10 χλμ.
Τρέξιμο και ποδήλατο στο σκοτάδι
Ο ποδηλατικός και δρομικός σύλλογος «Οδυσσέας» διοργανώνει το Σάββατο 7 Ιουλίου μία βολτοπροπόνηση σε μορφή αγώνα. Η χάραξη της διαδρομής είναι τέτοια ώστε οι αθλητές να απολαύσουν από ψηλά την πανοραμική θέα προς την Αθήνα, τη Σαλαμίνα, τον Ασπρόπυργο και την Ελευσίνα από το Ποικίλο Όρος.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο