4ο Kallithea Night Run 2019

19-10-2019: Νυχτερινοί αγώνες στην Καλλιθέα

Share

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου το 4ο Kallithea Night Run 2019.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Με σύνθημα «Ελάτε να φωτίσουμε την Καλλιθέα», ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019, το ξεχωριστό νυχτερινό αθλητικό δρώμενο «KALLITHEA NIGHT RUN», όπου χιλιάδες δρομείς κάνουν την Νύχτα-Μέρα, τρέχοντας στην κεντρική Λεωφόρο, Ελ. Βενιζέλου στην Καλλιθέα.

Η έναρξη εγγράφων για τον μοναδικό αυτό αγώνα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εγγράφονται είτε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του αγώνα (www.kallitheanightrun.gr) είτε στα γραφεία του Φιλαθλητικού Συλλόγου στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας καθημερινά από τις 17:00 έως τις 19:30.

Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ε.Ο.Τ, της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Καλλιθέας και του ΣΕΓΑΣ ενώ όλες οι διαδρομές είναι πιστοποιημένες από την ΑIMS International και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού IAAF.

Το 2018, στο 3ο Kallithea Night Run οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 3.500 δρομείς κάθε κατηγορίας στις διαδρομές των 2,5 km αλλά και των 5 km, μιας και ο μοναδικός αυτός αγώνας απευθύνεται σε όλα τα μέλη μιας οικογένειας ενώ αξιόλογες είναι και οι συμμετοχές Ελλήνων Πρωταθλητών του στίβου και των μεγάλων αποστάσεων. Από φέτος, μάλιστα, προστίθεται και η διαδρομή των 10 km.

Η κεντρική Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου, από τη συμβολή της με την Λεωφόρο Ποσειδώνος στην πλατεία Τζιτζιφιών έως την Εκκλησία της Αγίας Ελεούσας, φωτίζεται στο πέρασμα των δρομέων από τους ειδικούς φακούς με τους οποίους τρέχουν προσαρμοσμένους στο κεφάλι, προσφέροντας έτσι ένα εντυπωσιακό θέαμα!

Τέλος, θα πρέπει να τονιστεί ότι σημαντικό κομμάτι του αγώνα είναι και ο φιλανθρωπικός του χαρακτήρας, μιας και μέρος των εσόδων διατίθεται για την ενίσχυση κοινωνικών και φιλανθρωπικών σκοπών».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
RUN EVENT
Ο 1ος αγώνας της mountain sports του 2013 θα γίνει την Κυριακή στις 27/1/2013, στην Πάρνηθα και θα είναι ένα RUN EVENT. Πρόκειται για λαϊκό αγώνα ορεινού τρεξίματος στα πανέμορφα μονοπάτια του Αη Γιώργη και της Πλατανοπηγής στην Πάρνηθα. Αφετηρία και τερματισμός του αγώνα είναι ο χώρος αναψυχής στην περιοχή Μέλια, 2,5 χλμ. πριν από το πάρκινγκ του τελεφερίκ της Πάρνηθας.
6ος Λαϊκός Αγώνας Ανώμαλου Δρόμου στη Φρουσιούνα
26-7-2017: Αγώνας 7 χλμ. στη Φρουσιούνα Αργολίδας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο