Συνεχίζονται με γρήγορο ρυθμό οι εγγραφές για τη Σφενδάμη

Mε αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εγγραφές γιατο 6th Sfendami Mountain Festival 2012, που θα ανοίξει τις πύλες του το διήμεραο 21-22 Απριλίου. Έως τώρα έχουν δηλώσει περισσότεροι από 250 αθλητές και στους 2 αγώνες (τρέξιμο & ποδηλασία) ενώ 140 από αυτούς έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους. Για ό,τι νεότερο διαβάστε εδώ

Share

6o Sfendami Mountain Festival

Σε ελέλιξη βρίσκεται η διαδικασία εγγραφών για το 6th Sfendami Mountain Festival, μία πραγματική γιορτή του βουνού και της φύσης θα ανοίξει και φέτος τις πύλες του το διήμερο 21-22 Απριλίου. Έως τώρα έχουν δηλώσει περισσότεροι από 250 αθλητές και στους δύο αγώνες ενώ 140 από αυτούς έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους.

Το φεστιβάλ φέτος μετακομίζει στο λόφο του Προφήτη Ηλία ώστε να φιλοξενήσει με άνεση τον κόσμο που έχει αρχίσει να πληθαίνει.

Η πρώτη ημέρα του φεστιβάλ περιλαμβάνει αγώνα ορεινού τρεξίματος 23 χλμ. (9,2 χλμ. μονοπάτια και 13,8 χλμ. χωματόδρομος (με 880 μ. υψομετρική διαφορά ενώ η δεύτερη αγώνα ορεινής ποδηλασίας απόστασης 42 χλμ. Παράλληλα θα λάβουν χώρα αγώνες για τα παιδιά με τρέξιμο και ποδήλατο, δημιουργικές ασχολίες και νέες αγωνιστικές δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους ενώ από φέτος θα γίνει και αγώνας ορεινού τρεξίματος 4 χλμ. με υψομετρική διαφορά 180 μ. για παιδιά από 13-15 ετώ και κατηγορία fan από 15 ετών και πάνω.
Στο χώρο θα διεξαχθούν και σεμινάρια αθλητικού περιεχομένου όπως και έκθεση αθλητικού υλικού στην οποία έως τώρα έχουν δηλώσει ότι θα συμμετέχουν 13 εταιρείες.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης  www.sfendami.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δρόμος θυσίας "Αγγελής Γοβιός" 2015
18-4-2015: O Σύλλογος Δρομέων και Περιπατητών Ψαχνών σε συνεργασία με τον Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων διοργανώνει το απόγευμα του Σαββάτου 18 Απριλίου αγώνα 14 χλμ.
Taygetos Challenge
21/22-3-2015: H έκτη διοργάνωση του Taygetos Challange στον ομώνυμο βουνό θα γίνει το διήμερο 21-22 Μαρτίου στη Δυτική Μάνη.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο