Αγώνες στο Άλσος Νυμφαίας

To “2ο Λαϊκό Μονοπάτι Άλσους Νυμφαίας” θα διεξαχθεί στις 10:00 π.μ την Κυριακή 15 Μαΐου 2011, αγώνας δρόμου απόστασης 8 χλμ που απευθύνεται στην τοπική κοινωνία της Κομοτηνής και των γύρω περιοχών

Share

To “2ο Λαϊκό Μονοπάτι Άλσους Νυμφαίας” θα διεξαχθεί στις 10:00 π.μ την Κυριακή 15 Μαΐου 2011.
Αγώνας δρόμου απόστασης 8 χλμ που απευθύνεται στην τοπική κοινωνία της Κομοτηνής και των γύρω περιοχών.
Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα είναι το πάρκινκ στην είσοδο του άλσους. Η διαδρομή σε σχέση με αυτή του 2010 θα είναι περίπου η ίδια, με εξαίρεση κάποιες μικρές αλλαγές που την κάνουν ακόμη πιο όμορφη και διασκεδαστική!
Παράλληλα με το “2ο Λαϊκό Μονοπάτι Άλσους Νυμφαίας”, ο Σπάρτακος Ροδόπης για πρώτη φορά φέτος διοργανώνει και θεσμοθετεί το “1ο Παιδικό Μονοπάτι Άλσους Νυμφαίας”. Πρόκειται για μία αθλητική εκδήλωση η οποία θα διδάσκει στα παιδιά βασικές αρχές του ευγενούς συναγωνισμού και θα προάγει την ιδέα του αθλητισμού. Η διαδρομή θα έχει απόσταση 800 μέτρα και θα μπορούν να συμμετάσχουν οι μελλοντικοί αθλητές παιδικής και προσχολικής ηλικίας από 5 έως 12 ετών. Οι γονείς καθ’ όλη τη διάρκεια, θα μπορούν να έχουν άμεση οπτική επαφή με τα παιδιά τους, ώστε να καμαρώσουν τις αθλητικές τους επιδόσεις!

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση θελήσετε μπορείτε καλείτε στα τηλέφωνα 6974116300 και 6932407073 ή να επισκφθείτε το www.spartakos-rodopis.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αλλαγή ημερομηνίας
Την οροσειρά της Ροδόπης επέλεξε η Μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Αdventrure Zone» για τη διεξαγωγή του Rodopi Ultra Trail. Πρόκειται για μια σειρά 4 αγώνων που δίνουν την ευκαιρία σε διαφορετικού επιπέδου αθλητές να επιλέξουν ανάλογα με τις ικανότητές τους.
5ος Αγώνας Δρόμου La Grande Course
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο