Αγώνες στο Άλσος Νυμφαίας

To “2ο Λαϊκό Μονοπάτι Άλσους Νυμφαίας” θα διεξαχθεί στις 10:00 π.μ την Κυριακή 15 Μαΐου 2011, αγώνας δρόμου απόστασης 8 χλμ που απευθύνεται στην τοπική κοινωνία της Κομοτηνής και των γύρω περιοχών

Share

To “2ο Λαϊκό Μονοπάτι Άλσους Νυμφαίας” θα διεξαχθεί στις 10:00 π.μ την Κυριακή 15 Μαΐου 2011.
Αγώνας δρόμου απόστασης 8 χλμ που απευθύνεται στην τοπική κοινωνία της Κομοτηνής και των γύρω περιοχών.
Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα είναι το πάρκινκ στην είσοδο του άλσους. Η διαδρομή σε σχέση με αυτή του 2010 θα είναι περίπου η ίδια, με εξαίρεση κάποιες μικρές αλλαγές που την κάνουν ακόμη πιο όμορφη και διασκεδαστική!
Παράλληλα με το “2ο Λαϊκό Μονοπάτι Άλσους Νυμφαίας”, ο Σπάρτακος Ροδόπης για πρώτη φορά φέτος διοργανώνει και θεσμοθετεί το “1ο Παιδικό Μονοπάτι Άλσους Νυμφαίας”. Πρόκειται για μία αθλητική εκδήλωση η οποία θα διδάσκει στα παιδιά βασικές αρχές του ευγενούς συναγωνισμού και θα προάγει την ιδέα του αθλητισμού. Η διαδρομή θα έχει απόσταση 800 μέτρα και θα μπορούν να συμμετάσχουν οι μελλοντικοί αθλητές παιδικής και προσχολικής ηλικίας από 5 έως 12 ετών. Οι γονείς καθ’ όλη τη διάρκεια, θα μπορούν να έχουν άμεση οπτική επαφή με τα παιδιά τους, ώστε να καμαρώσουν τις αθλητικές τους επιδόσεις!

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση θελήσετε μπορείτε καλείτε στα τηλέφωνα 6974116300 και 6932407073 ή να επισκφθείτε το www.spartakos-rodopis.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δηλώστε τώρα συμμετοχή στον 34ο Ετήσιο Αγώνα Δρόμου 20χλμ. ΣΔΥΑ
Ο ΣΔΥΑ προκηρύσσει την Κυριακή 13 Μαρτίου τον 34ο Αγώνα Δρόμου 20 χλμ. Αθήνας, 2 χλμ. για παιδιά και αγώνα σκυταλοδρομίας 2×10χλμ., σε συνεργασία και συνδιοργάνωση με το περιοδικό RUNNER και το Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά, γιορτάζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την επέτειο των 30 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.
2ο Lakatamia Energy Run
Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον αγώνα στην Κύπρο
16ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος»
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο