Το 20άρι της άνοιξης

Το αγαπημένο 20άρι της Αθήνας επιστρέφει και φέτος τη δεύτερη Κυριακή του Μαρτίου για να δώσει την ευκαιρία σε χιλιάδες δρομείς να τρέξουν σε μία εύκολη διαδρομή και μία υψηλού επιπέδου διοργάνωση. Ο αγώνας επιφυλάσει πολλές εκπλήξεις για όσους επιλέξουν να συμμετάσχουν καθώς θα είναι η 35η φορά που διοργανώνεται και η ατμόσφαιρα θα είναι εορταστική όπως αρμόζει στην ιστορία του μακροβιότερου αγώνα δρόμου της χώρας μας. Στις 11 Μαρτίου 2012 ο ΣΔΥ Αθηνών και το RUNNER θα σας περιμένουν στον κορυφαίο αγώνα της άνοιξης.

Share

Το αγαπημένο 20άρι της Αθήνας επιστρέφει και φέτος τη δεύτερη Κυριακή του Μαρτίου για να δώσει την ευκαιρία σε χιλιάδες δρομείς να τρέξουν σε μία εύκολη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα και μία υψηλού επιπέδου διοργάνωση. Ο αγώνας επιφυλάσει πολλές εκπλήξεις για όσους επιλέξουν να συμμετάσχουν καθώς θα είναι η 35η φορά που διοργανώνεται και η ατμόσφαιρα θα είναι εορταστική όπως αρμόζει στην ιστορία του μακροβιότερου αγώνα δρόμου της χώρας μας.

Ο αγώνας έχει ήδη προγραμματιστεί για την Κυριακή 11 Μαρτίου με την εκκίνηση και τον τερματισμό να λαμβάνουν χώρα στο κεντρικό στάδιο του στίβου των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό. Σύντομα θα βγει και η επίσημη προκύρηξη του αγώνα με όλες τις λεπτομέρειες.

Δείτε εδώ φωτογραφίες από τον περσινό 34ο αγώνα που συνέτριψε κάθε ρεκόρ συμμετοχής και έγινε ο πρώτος σε συμμετοχές αγώνας μεγάλης απόστασης στην Ελλάδα, μετά τον κλασικό μαραθώνιο της Αθήνας, που ξεπέρασε τις 1.000 συμμετοχές!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2ος Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα 10 χλμ.
8-6-2014: Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Τελμησσός Ν. Μάκρης – Μαραθώνος σε συνεργασία με τον τοπικό Δήμο θα πραγματοποιήσει για δεύτερη χρονιά αγώνα με την ονομασία «2ος Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα».
33ος Δρόμος Ελευθερίας «Θερμοπύλες - Αλαμάνα - Γοργοπόταμος»
4-12-2016: Για 33η συνεχή χρονιά διοργανώνεται στην Λαμία ο αγώνας Δρόμου Ελευθερίας «Θερμοπύλες – Αλαμάνα – Γοργοπόταμος»
5ος Ημιμαραθώνιος Δολιανών
23-6-2019: Ορεινός αγώνας στα Δολιανά
Back to Top