Το 20άρι της άνοιξης

Το αγαπημένο 20άρι της Αθήνας επιστρέφει και φέτος τη δεύτερη Κυριακή του Μαρτίου για να δώσει την ευκαιρία σε χιλιάδες δρομείς να τρέξουν σε μία εύκολη διαδρομή και μία υψηλού επιπέδου διοργάνωση. Ο αγώνας επιφυλάσει πολλές εκπλήξεις για όσους επιλέξουν να συμμετάσχουν καθώς θα είναι η 35η φορά που διοργανώνεται και η ατμόσφαιρα θα είναι εορταστική όπως αρμόζει στην ιστορία του μακροβιότερου αγώνα δρόμου της χώρας μας. Στις 11 Μαρτίου 2012 ο ΣΔΥ Αθηνών και το RUNNER θα σας περιμένουν στον κορυφαίο αγώνα της άνοιξης.

Share

Το αγαπημένο 20άρι της Αθήνας επιστρέφει και φέτος τη δεύτερη Κυριακή του Μαρτίου για να δώσει την ευκαιρία σε χιλιάδες δρομείς να τρέξουν σε μία εύκολη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα και μία υψηλού επιπέδου διοργάνωση. Ο αγώνας επιφυλάσει πολλές εκπλήξεις για όσους επιλέξουν να συμμετάσχουν καθώς θα είναι η 35η φορά που διοργανώνεται και η ατμόσφαιρα θα είναι εορταστική όπως αρμόζει στην ιστορία του μακροβιότερου αγώνα δρόμου της χώρας μας.

Ο αγώνας έχει ήδη προγραμματιστεί για την Κυριακή 11 Μαρτίου με την εκκίνηση και τον τερματισμό να λαμβάνουν χώρα στο κεντρικό στάδιο του στίβου των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό. Σύντομα θα βγει και η επίσημη προκύρηξη του αγώνα με όλες τις λεπτομέρειες.

Δείτε εδώ φωτογραφίες από τον περσινό 34ο αγώνα που συνέτριψε κάθε ρεκόρ συμμετοχής και έγινε ο πρώτος σε συμμετοχές αγώνας μεγάλης απόστασης στην Ελλάδα, μετά τον κλασικό μαραθώνιο της Αθήνας, που ξεπέρασε τις 1.000 συμμετοχές!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
7ος Βαλλιάνειος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου
26-3-2017: Αγώνας 10 χλμ. και παιδικοί αγώνες στο Αργοστόλι
1ος Ημιμαραθώνιος Ισθμός- Κόρινθος
30-4-2017: Ημιμαραθώνιος στον Ισθμό
Alonissos Challenge 2022
Δείτε την προκήρυξη της της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο