Τρέξιμο στο χιόνο

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στο Ξηρολίβαδο Βέροιας θα διεξαχθεί ένας ξεχωριστός αγώνας σε μία διαδρομή που συνήθως τέτοια εποχή είναι καλυμμένη από χιόνι.

Share
2ος ΑΓΩΝΑΣ ΟΡΕΙΝΟΥ  ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΞΗΡΟΛΙΒΑΔΟΥ «ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ»

Το Κ.Α.Π.Α. Δήμου Βέροιας , διοργανώνει αγώνα ορεινού τρεξίματος μήκους 13 χλμ. στο Ξηρολίβαδο (τρέξιμο στο χιόνι),  την  Kυριακή 08-01-2012.

Η πρόσβαση  στο χωριό είναι εύκολη ανεξαρτήτως καιρού. Απέχει 17 χλμ. από την Βέροια. Ακολουθώντας τον δρόμο για το Σέλι, στα 9 χλμ. στρίβουμε αριστερά για Ξηρολίβαδο.
 
Ώρα εκκίνησης: 10:30 π.μ.
 
Απόσταση: 13 χλμ.

Εκκίνηση και τερματισμός: Κτήριο του Πολιτιστικού Ομίλου Ξηρολιβάδου στο κέντρο του χωριού.

Δηλώσεις συμμετοχής: με email: στο [email protected] και κοινοποίηση στο [email protected], και τηλεφωνικά στο 6976000302 (Κουκουτέγος Αντώνης), μέχρι την Παρασκευή 06-01-2012. Δηλώσεις θα γίνονται και μια ώρα πριν την εκκίνηση.
 
Έπαθλα και κατηγορίες: Γενική, Αντρών -39, 40-49,  50+,  και μια κατηγορία γυναικών (τουλάχιστον 6 συμμετοχές σε κάθε κατηγορία). Θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι κάθε κατηγορίας. Διπλώματα συμμετοχής,& αναμνηστικά,  θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες.

Μετά την λήξη των απονομών ο φορέας θα δεξιωθεί τους  δηλωθέντες & συμμετέχοντες αθλητές  και τους εθελοντές που στήριξαν την εκδήλωση. Για τους τυχόν συνοδούς θα υπάρξει προσφορά της ταβέρνας με 10 ευρώ κατ’ άτομο.

Απαραίτητη προϋπόθεση ο πρόσφατος ιατρικός έλεγχος των αθλητών και των αθλητριών ότι μπορούν να συμμετέχουν σε αγώνες δρόμου. Οι αθλητές και οι αθλήτριες θα υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση και  μετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε λιβάδια και χωμάτινους μικρούς δασόδρομους με λίγα εύκολα μονοπάτια. Η συνολική υψομετρική διαφορά είναι περίπου 200 μ. και το υψόμετρο είναι από 1220 μ έως 1390 μ. Μοναδικός απρόβλεπτος παράγοντας που πιθανόν να δυσκολέψει (αλλά και να ομορφύνει σε περίπτωση χιονιού) την προσπάθεια είναι ο καιρός.

Εγγραφές θα γίνονται μέχρι και μία ώρα πριν την εκκίνηση ενώ η παραλαβή των αριθμών θα γίνεται στη γραμματεία στο Κτήριο Πολιτιστικού Ομίλου Ξηρολίβαδου.                  


 
 
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ: Ρωμύλος Αλεξανδρίδης 6972449911
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ: Κουκουτέγος Αντώνιος 6976000302
 
*Το Κ.Α.Π.Α. Δήμου Βέροιας έχει την αποκλειστική κυριότητα φωτογραφιών και βίντεο του αγώνα και  το δικαίωμα δημοσίευσης τους.
 
                                                                                             
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Asics "Μεγάλος χορηγός" στο 10άρι!
H Asics θα είναι για μία ακόμα φορά Μεγάλος Χορηγός στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. και 2 χλμ. για παιδιά στηρίζοντας έμπρακτα τόσο τις προσπάθειες των δρομέων όσο και των διοργανωτών. Στα τρία χρόνια της παρουσίας της Asics στον αγώνα ο αριθμός των συμμετοχών έχει πολλαπλασιαστεί αποδεικνύοντας τη συμβολή της μεγάλης αθλητικής εταιρείας στη διάδωση του τρεξίματος. Δείτε περισσότερα.
Couples Thrace Run
Αγώνας δρόμου virtual σε ζευγάρια
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο