Ο Σχινιάς και πάλι στο αγωνιστικό προσκήνιο

Μία νέα σειρά αγώνων με έδρα τον Σχινιά και το δημιουργείτε από την εταιρεία Transition Sports Team. Πρόκειται για αγώνες τριάθλου, διάθλου αλλά και τρεξίματος που λαμβάνουν χώρα στο Moraitis Beach Culture, γνωστό από τις παλιότερες διεξαγωγές του Schiniathlon. O πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 29 Απριλίου και σύντομα θα ανοίξουν οι ηλεκτρονικές εγγραφές. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Share

Μία νέα σειρά αγώνων με έδρα τον Σχινιά και το δημιουργείτε από την εταιρεία Transition Sports Team. Πρόκειται για αγώνες τριάθλου, διάθλου αλλά και τρεξίματος που λαμβάνουν χώρα στο Moraitis Beach Culture, γνωστό από τις παλιότερες διεξαγωγές του Schiniathlon.
O πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 29 Απριλίου και σύντομα θα ανοίξουν οι ηλεκτρονικές εγγραφές.

Συγκεκριμένα έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω αγώνες:
1. TRANSITION SPORTS SCHINIAS SPRINT DISTANCE  (29.04.2012)
2. AQUATΗLON (αναμένεται ημερομηνία)
3. LAKE DOXA SPECIAL EVENT SPRINT DISTANCE  (15.07.2012)
3. TRANSITION SPORTS SCHINIAS OLYMPIC DISTANCE (23.09.2012)
4. ΤRANSITION SPORTS SCHINIAS SPRINT DISTANCE (14.10.2012)
ενώ προγραμματίζονται και οι παρακάτω αγώνες:
1. 10 KM RUN SCHINIAS FOREST
2. BIKE AND RUN

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα www.transitionsports.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3ος Δρόμος Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής «Αναδεικνύοντας τον Υμηττό - 2015»
10-5-2015: Την Κυριακή 10 Μαΐου ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θα διοργανώσει τον 3ο Δρόμο Ζωής Δήμου Αγ. Παρασκευής «Αναδεικνείοντας τον Υμηττό».
Multi sport περιπέτεια
Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Vernon Endurance διοργανώνει στις 1-2-3 Ιουλίου 2011 αγώνα περιπέτειας non stop στον ορεινό όγκο του όρους Βέρνον στην Καστοριά. Ο αγώνας απευθύνεται σε ομάδες των 2 και 4 ατόμων όπου οι αγωνιζόμενοι θα αναζητούν σημεία ελέγχου με προσανατολισμό με χάρτη, εναλλάσσοντας ποδήλατο βουνού, ορεινό τρέξιμο, καγιάκ σε μη σηματοδοτημένη διαδρομή. Με χρονικό όριο τις 48 ώρες και χωρίς υποχρεωτική στάση κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι αθλητές θα διανύσουν την ευρύτερη ζώνη του όρους Βέρνον.
3ος Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Λιβαδειάς 2015
27-9-2015: Ο ΑΚΟ Λιβαδειάς διοργανώνει σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και την Αθλητική Επιτροπή του Δήμου Λεβαδέων αγώνα δρόμου με την επωνυμία: 3ος Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Λιβαδειάς 2015.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο