Στις 11 Δεκεμβρίου ο χειμερινός Ενιπέας

Η Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία “Μαραθώνιος Ολύμπου” διοργανώνει τον έκτο αγώνα δρόμου βουνού “Χειμωνιάτικος Ενιπέας” την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο Λιτόχωρο.

Share

6ος Χειμωνιάτικος Ενιπέας

Η Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία “Μαραθώνιος Ολύμπου” διοργανώνει τον έκτο αγώνα δρόμου βουνού “Χειμωνιάτικος Ενιπέας” την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο Λιτόχωρο.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ από το δημοτικό στάδιο Λιτοχώρου, θα έχει χρονικό όριο αποκλεισμού τις 5 ώρες και περιλαμβάνει μια απόσταση 23 χλμ κυρίως σε ορεινά μονοπάτια με την ανάβαση να φτάνει τα 1.700 μ. Ο τερματισμός θα γίνει στο δημοτικό στάδιο Λιτοχώρου.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και δηλώσεις συμμετοχής (ξεκινούν στις 13 Νοεμβρίου) επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.olympus-marathon.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μονοπάτι Παρνασσού 2010
Ο αγώνας είναι ορεινός δρόμος απόστασης 25 χιλιομέτρων σε μονοπάτια, δασικούς δρόμους και άσφαλτο με συνολική υψομετρική ανάβαση 1200 μέτρα. Είναι δρόμος με σημαντικές απαιτήσεις αντοχής και εμπειρίας κίνησης σε ορεινό πεδίο και σε ορισμένα σημεία απαιτεί την ιδιαίτερη προσοχή των αθλητών. Χρήσιμη θα ήταν η προηγούμενη εμπειρία σε ορεινούς αγώνες.
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου Βετεράνων Αθλητών Στίβου
Στο πανέμορφο Βέρμιο στη Νάουσα φιλοξενήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου για τους βετεράνους αθλητές στίβου που διοργανώθηκε από το Σ.Ε.Β.Α.Σ Νάουσας υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου την Κυριακή 15 Μαΐου. Δείτε τα αποτελέσματα.
8ος Αραφήνειος Αγώνας Δρόμου 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο