Στις 11 Δεκεμβρίου ο χειμερινός Ενιπέας

Η Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία “Μαραθώνιος Ολύμπου” διοργανώνει τον έκτο αγώνα δρόμου βουνού “Χειμωνιάτικος Ενιπέας” την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο Λιτόχωρο.

Share

6ος Χειμωνιάτικος Ενιπέας

Η Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία “Μαραθώνιος Ολύμπου” διοργανώνει τον έκτο αγώνα δρόμου βουνού “Χειμωνιάτικος Ενιπέας” την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο Λιτόχωρο.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ από το δημοτικό στάδιο Λιτοχώρου, θα έχει χρονικό όριο αποκλεισμού τις 5 ώρες και περιλαμβάνει μια απόσταση 23 χλμ κυρίως σε ορεινά μονοπάτια με την ανάβαση να φτάνει τα 1.700 μ. Ο τερματισμός θα γίνει στο δημοτικό στάδιο Λιτοχώρου.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και δηλώσεις συμμετοχής (ξεκινούν στις 13 Νοεμβρίου) επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.olympus-marathon.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το φυσικό μεταλλικό νερό "Βίκος" στο 10άρι
Η ενυδάτωση πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τον αγώνα είναι το Α και το Ω. Στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος έχει αναλάβει την ενυδάτωση των 2.000 και πλέον δρομέων που θα λάβουν μέρος βοηθώντας τους με αυτόν τον τρόπο να πετύχουν ένα νέο ρεκόρ αλλά και να ξεδιψάσουν μετά την προσπάθειά τους. Δείτε περισσότερα.
Βρείτε το όνομα σας στη λίστα με τους συμμετέχοντες του 29ου Αγώνα Δρόμου Υγείας 10 χλμ. Αρχικά Λ έως και N
Αν έχετε δηλώσει συμμετοχή στον 29ο ΕΤΗΣΙΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 10 Χλμ. ή 2 Χλμ. για παιδιά – βρείτε το όνομα σας (πατήστε Ctrl+F και πληκτρολογίστε το με κεφαλαίους χαρακτήρες χωρίς τόνους) ελέγξτε αν είναι σωστά τα στοιχεία σας και αναζητήστε την ημέρα του αγώνα τον φάκελο με τον αριθμό συμμετοχής και το τσιπ χρονομέτρησης στην αντίστοιχη τέντα. Αν δεν έχετε πληρώσει το κόστος συμμετοχής μπορείτε να το κάνετε την ημέρα του αγώνα.
Salomon Mountain Cup 2019 - Πεντέλη - Διόνυσος
3-3-2019: Ορεινοί αγώνες στα βουνά της Αττικής
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο