38ος Καραϊσκάκειος δρόμος

Με επιτυχία διοργανώθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο ο Καραϊσκάκειος Αγώνας δρόμου. Ο αγώνας απόστασης 25 χλμ έγινε στα πλαίσια της πολιτιστικής γιορτής “Καραϊσκάκεια” που γίνεται κάθε χρόνο στο Νομό Καρδίτσας. Φετος σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχής με 67 δρομείς να τερματίζουν, ενώ πρώτος νικητής ήταν ο Αντώνης Κακαρόντζας.

Share

Ο αγώνας έγινε υπό αρκετά καλές συνθήκες για την εποχή, με τον καιρό να είναι συννεφιασμένος αλλά και λίγο βροχερός κατά διαστήματα. Ο Αντώνης Κακαρόντας ολοκλήρωσε τον αγώνα σε 1:30.08 και ακολούθησαν ο Νικόλαος Γκουντζουρέλας και ο Κοσμάς Κωνσταντινίδης με 1:42.26 και 1:43.23 αντίστοιχα.

Στις γυναίκες, η Αγκάθα Χριστούλα ήταν πρώτη με 2:11.52, δεύτερη ήταν η Κοκκινοπούλου Αθανασία με 2:30.00 και τρίτη η Τριάδα Γεωργιάδου με 2:38.13.

Οι διοργανωτές, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου Καρδίτσας “Ο Καραϊσκάκης” με τη βοήθεια του νεοσύστατου Συλλόγου Δρομέων Καρδίτσας τα πήγαν περίφημα στον 38ο αγώνα ενώ θέλησαν να ευχαριστήσουν τον Ποδηλατικό όμιλο Καρδίτσας, τη Λέσχη 4Χ4 Καρδίτσας, τον Ερυθρό Σταυρό Λάρισας, την Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας, το Α.Τ. Μουζακίου, τη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Καρδίτσας, τον κ. Αριστοτέλη Κακογεωργίου για την ηλεκτρονική χρονομέτρηση των δρομέων κατά μήκος της διαδρομής, το Ζαχαροπλαστείο Θεόδωρου Σέμπρου στο Μαυρομμάτι και στο Μουζάκι, τον Λευτέρη Γκαραβέλα [Κάβα Μέθη] Μουζάκι για την προσφορά των νερών και των χυμών, το αρτοποιείο –κέτερινγκ Χαντζόπουλος στην Καρδίτσα, τα καταστήματα Αθλητικών ειδών στην Καρδίτσα “ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ”, “ΑΘΛΟΣΠΟΡ”, “ΜΑΝΤΖΙΑΡΑΣ ΣΠΟΡ 40 ΧΡΟΝΙΑ”, “ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ OUTLE”, “ΜΑΤΤΑΣ NRG SPORTS”, “ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ACTION SPORTS”, την εταιρεία ‘’3 Π Σαλάτες και την εταιρεία HERBALIFE Μπουγάτσιας –Καρτσιούκας – Καραγιώργος για την προσφορά των ισοτονικών ποτών στους αθλητές μετά τον τερματισμό τους και την προσφορά στον πρώτο τερματίσαντα ενός Μηνιαίου διατροφικού προγράμματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9oς Παλαιολόγειος Δρόμος
30-5-2015: Αγώνας δόμου στο πλαίσιο των Παλαιολόγειων 2015
Γύροι Πόλεων στη Νέα Σμύρνη
Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας της σειράς «Γύροι Πόλεων» στη μνήμη του Μιχάλη Κούση που έχει καθιερώσει ο ΣΕΓΑΣ. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.
Λαϊκός Αγώνας Δρόμου «Γρηγόρης Λαμπράκης» 2017
19-11-2017: Αγώνας 8 χλμ. στου Ζωγράφου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο