38ος Καραϊσκάκειος δρόμος

Με επιτυχία διοργανώθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο ο Καραϊσκάκειος Αγώνας δρόμου. Ο αγώνας απόστασης 25 χλμ έγινε στα πλαίσια της πολιτιστικής γιορτής “Καραϊσκάκεια” που γίνεται κάθε χρόνο στο Νομό Καρδίτσας. Φετος σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχής με 67 δρομείς να τερματίζουν, ενώ πρώτος νικητής ήταν ο Αντώνης Κακαρόντζας.

Share

Ο αγώνας έγινε υπό αρκετά καλές συνθήκες για την εποχή, με τον καιρό να είναι συννεφιασμένος αλλά και λίγο βροχερός κατά διαστήματα. Ο Αντώνης Κακαρόντας ολοκλήρωσε τον αγώνα σε 1:30.08 και ακολούθησαν ο Νικόλαος Γκουντζουρέλας και ο Κοσμάς Κωνσταντινίδης με 1:42.26 και 1:43.23 αντίστοιχα.

Στις γυναίκες, η Αγκάθα Χριστούλα ήταν πρώτη με 2:11.52, δεύτερη ήταν η Κοκκινοπούλου Αθανασία με 2:30.00 και τρίτη η Τριάδα Γεωργιάδου με 2:38.13.

Οι διοργανωτές, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου Καρδίτσας “Ο Καραϊσκάκης” με τη βοήθεια του νεοσύστατου Συλλόγου Δρομέων Καρδίτσας τα πήγαν περίφημα στον 38ο αγώνα ενώ θέλησαν να ευχαριστήσουν τον Ποδηλατικό όμιλο Καρδίτσας, τη Λέσχη 4Χ4 Καρδίτσας, τον Ερυθρό Σταυρό Λάρισας, την Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας, το Α.Τ. Μουζακίου, τη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Καρδίτσας, τον κ. Αριστοτέλη Κακογεωργίου για την ηλεκτρονική χρονομέτρηση των δρομέων κατά μήκος της διαδρομής, το Ζαχαροπλαστείο Θεόδωρου Σέμπρου στο Μαυρομμάτι και στο Μουζάκι, τον Λευτέρη Γκαραβέλα [Κάβα Μέθη] Μουζάκι για την προσφορά των νερών και των χυμών, το αρτοποιείο –κέτερινγκ Χαντζόπουλος στην Καρδίτσα, τα καταστήματα Αθλητικών ειδών στην Καρδίτσα “ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ”, “ΑΘΛΟΣΠΟΡ”, “ΜΑΝΤΖΙΑΡΑΣ ΣΠΟΡ 40 ΧΡΟΝΙΑ”, “ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ OUTLE”, “ΜΑΤΤΑΣ NRG SPORTS”, “ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ACTION SPORTS”, την εταιρεία ‘’3 Π Σαλάτες και την εταιρεία HERBALIFE Μπουγάτσιας –Καρτσιούκας – Καραγιώργος για την προσφορά των ισοτονικών ποτών στους αθλητές μετά τον τερματισμό τους και την προσφορά στον πρώτο τερματίσαντα ενός Μηνιαίου διατροφικού προγράμματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μαγευτικό τοπίο
Ο Σ.Δ.Υ. Τρίπολης σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Τρίπολης διοργανώνει τον 7ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο Μαινάλου την Κυριακή 17 Απριλίου 2011 και ώρα 11:00 πμ. Ο αγώνας τελείται υπο την αιγίδα του Δήμου Τρίπολης.
Energy-Aquathlon-Championship 2018
27-5-2018: Αγώνες κολύμβησης και τρεξίματος στα Μέγαρα
Tinos Running Experience 2016
11-6-2016: O Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου διοργανώνει και το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 τους αγώνες δρόμου TINOS RUNNING EXPERIENCE 2016.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο