Νυχτερινός αγώνας ορεινού τρεξίματος στην Πάρνηθα

Στις 4 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ο 3oς αγώνας της σειράς Πάρνηθα Adventure Cup στην Πάρνηθα. Πρόκειται για νυχτερινό αγώνα 23 χλμ. που διοργανώνεται από τον ΕΟΣ Αχαρνών και απευθύνεται στους φίλους του ορεινού τρεξίματος. H σειρά αποτελείται από πέντε αγώνες και έχει βασικό σκοπό, να διαδώσει την ορεινή ποδηλασία, το ορεινό τρέξιμο και τον προσανατολισμό.

Share

O 3oς αγώνας της σειράς Πάρνηθα Adventure Cup θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου στην Πάρνηθα. Πρόκειται για νυχτερινό αγώνα ορεινού τρεξίματος 23 χλμ. και διοργανώνεται από τον ΕΟΣ Αχαρνών με υπεύθυνο διαδρομής τον Γιάννη Θεοχαρόπουλο.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ
Η εκκίνηση θα δοθεί από το παρκινγκ του τελεφερίκ στην Πάρνηθα το βράδυ του Σαββάτου 4 Ιουνίου. Η διαδρομή των 23 χλμ. και 1.152 μ. υψομετρικής διαφοράς κινείται σε μονοπάτια και χωματόδρομους της Πάρνηθας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ
19:00-20:00 στο πάρκινγκ του τελεφερίκ – Άνοιγμα γραμματείας και παραλαβή αριθμών
20:30 – Εκκίνηση αγώνα
00:30 στο πάρκινγκ του τελεφερίκ – Απονομές και κληρώσεις δώρων

ΑΠΟΝΟΜΕΣ – ΕΠΑΘΛΑ
Θα βραβευθούν οι τρεις καλύτεροι αθλητές κάθε κατηγορίες με κύπελλο και δίπλωμα όπως και δώρα χορηγών. Επιπλέον δώρα των χορηγών  θα μοιραστούν σε κλήρωση με τον αριθμό συμμετοχής, μετά το πέρας των απονομών, μεταξύ όσων συμμετείχαν στον αγώνα και παρευρίσκονται στο χώρο

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δεν υπάρχει περιορισμός θέσεων αλλά οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να έχουν δηλωθεί ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα: www.mountain-sports.gr ή απευθείας στα γραφεία του ΕΟΣ Αχαρνών, στην διεύθυνση Λ.Φιλαδελφείας 126, Αχαρνές έως 23 Μαΐου 2011.
Μπορείτε ακόμα να στείλετε τη φόρμα εγγραφής με φαξ στο 210 2469777.
Στη περίπτωση που δηλώνετε μέσω της ιστοσελίδας η συμμετοχή θεωρείται έγκυρη από τη στιγμή που έχουν κατατεθεί τα χρήματα στην Τράπεζα και έχει γίνει έλεγχος της πληρωμής από τους διοργανωτές. Αν κάποιος ματαιώσει τη συμμετοχή του πρέπει να το κάνει το αργότερο 10 μέρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα ώστε να του επιστραφεί το αντίτιμο συμμετοχής. Σε περίπτωση ματαίωσης του αγώνα, για οποιονδήποτε λόγο, θα επιστραφεί ακέραιο το αντίτιμο συμμετοχής εντός 30 ημερών ενώ σε περίπτωση αναβολής του αγώνα, δεν επιστρέφεται το κόστος συμμετοχής.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του αγώνα www.mountain-sports.gr

ΠΑΡΝΗΘΑ ADVENTURE CUP
Το ΠΑΡΝΗΘΑ ADVENTURE CUP είναι μια σειρά από πέντε αγώνες που  γίνονται στον ορεινό όγκο της Πάρνηθας  και έχει βασικό σκοπό, να διαδώσει την ορεινή ποδηλασία, το ορεινό τρέξιμο και τον προσανατολισμό. Προς το παρόν έχουν διεξαχθεί δύο αγώνες (ορεινής ποδηλασίας και τρεξίματος σε χιόνι) ενώ μετά και τον νυχτερινό αγώνα ορεινού τρεξίματος θα διεξαχθούν ακόμα δύο αγώνες ορεινής ποδηλασίας στις  5 Ιουνίου και στις 18 Σεπτεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Orliakas Race 2018
21-4-2018: Αγώνες ορεινού τρεξίματος στο Σπήλαιο Γρεβενών.
Ξεκίνησαν οι δηλώσεις για το 2o Sfendami Night Trail
Ανοιξαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το δεύτερο Sfendami Night Trail. Oι δηλώσεις θα γίνονται στην ιστοσελίδα www.sfendami.gr σε ειδική φόρμα που θα έχει ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του αγώνα. Παράλληλα, έχει ήδη δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα η χαρτογράφηση των διαδρομών σε αρχείο Google Earth και σύντομα θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες σχετικά με το αγώνισμα του προσανατολισμού όπως και το πρόγραμμα της διοργάνωσης.
H Dole "τρέχει" μαζί σας στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας!
Για μία ακόμα φορά η Dole στηρίζει τους δρομείς. Αυτή τη φορά θα είναι χορηγός στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας 10 χλμ. που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στον Αγ. Κοσμά παρέχοντας πολύτιμη ενέργεια στον τερματισμό στους περισσότερους από 2.000 δρομείς που θα πάρουν μέρος. Καλή επιτυχία σε όλους!
Back to Top