PROκλητικά ανανεωμένο!

Σχεδόν δύο εβδομάδες έμειναν για τη διεξαγωγή του φετινού alpamayoPRO Trail Race 2011 και ήδη σχεδόν 300 αθλητές έχουν δηλώσει συμμετοχή στις τρεις διαδρομές του αγώνα. Θα πρέπει να τονισθεί ότι έχουν μείνει 100 κενές θέσεις αφού μόλις συμπληρωθεί το όριο των 400 αθλητών η διαδικασία εγγραφής θα σταματήσει αυτόματα. Γι’αυτό μη χάνετε χρόνο! Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο www.trailrace.gr

Share

Η σηματοδότηση των διαδρομών βρίσκεται στο τελικό στάδιο, τυπώνονται και παραλαμβάνονται τα αναμνηστικά του αγώνα και η διαδικασία συντονισμού όσων δουλεύουν για την διοργάνωση βρίσκεται να προχωρά κανονικά. Έτσι έρχονται και τα πρώτα σημαντικά νέα για τους συμμετέχοντες αθλητές.

Χρονομέτρηση
Από φέτος η παρακολούθηση του αγώνα και η έκδοση των αποτελεσμάτων του θα γίνεται με ηλεκτρονική χρονομέτρηση μέσω chip που θα φορούν οι αθλητές. Έτσι θα υπάρχει η δυνατότητα ανακοινώσεων των ενδιάμεσων αποτελεσμάτων στις μεγάλες διαδρομές και αύξηση της ταχύτητας έκδοσης των τελικών αποτελεσμάτων. Η διαδικασία παραλαβής τους καθώς και άλλες τεχνικές λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα με νέα newsletters. Χορηγίες στους νικητές διαδρομών.

Σημαντικά δώρα από τους χορηγούς των διαδρομών θα μοιραστούν οι νικητές αλλά και συμμετέχοντες αθλητές του φετινού alpamayoPRO Trail Race 2011.

Πιο συγκεκριμένα: Διαδρομή 42Κm
Οι πρώτοι τρείς νικητές της Γενικής κατάταξης στη διαδρομή των 42Κm και η πρώτη γυναίκα νικήτρια θα πετάξουν για το Λας Πάλμας των Καναρίων Νήσων. Ο λόγος είναι ότι θα έχουν κερδίσει, την δωρεάν κάλυψη των εξόδων μετάβασης, διαμονής και συμμετοχής τους στον αγώνα TransGranCanaria. Οι δύο συμμετοχές καλύπτονται από την Salomon Hellas χορηγό της συγκεκριμένης διαδρομής, και οι άλλες δύο είναι ευγενικές χορηγίες του εξειδικευμένου ταξιδιωτικού πρακτορείου FAIRWAYS CLUB και των καφεκοπτείων “Ο Βραζιλιάνος” που εντάχθηκαν στους υποστηρικτές του αγώνα.

Διαδρομές 25m & 7Κm
Στις δύο κλασικές διαδρομές του αγώνα η εταιρεία Resoul του ομίλου Δημητριάδη αντιπροσώπου της Buff, Marmot, Komperdell, Petzl θα χορηγήσει πλούσια σετ σε ρουχισμό και εξοπλισμό σε όλες τις κατηγορίες νικητών του αγώνα.

Επιπλέον ένας νέος υποστηρικτής, το δυναμικό site www.clickagift.gr χαρίζει στον πρώτο άνδρα της διαδρομής των 25Κm Rafting Αυθημερόν στον Λούσιο Ποταμό, στον πρώτο βετεράνο διθέσια πτήση  Tandem Free Flight , στην πρώτη γυναίκα που θα βρεθεί στην γραμμή του τερματισμού Ιστιοπλοίοα με catamaran  και στην πρώτη γυναίκα βετεράνο το πρώτο της μάθημα Εισαγωγή στην Κατάδυση Scuba Diving Ανοικτής Θάλασσας Παραλία Σχοινιά.

Και ΟΧΙ μόνο οι νικητές αλλά και δεκάδες συμμετέχοντες στον αγώνα θα κερδίσουν μέσω κλήρωσης δώρα από εταιρείες όπως η The North Face και η Suunto που υποστηρίζουν σταθερά το θεσμό του alpamayoPRO Trail Race.
Γι αυτό, κρατήστε επαφή μιας και έπεται συνέχεια στις εκπλήξεις!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Grammos Μountain Run
4-6-2017: Νέος αγώνας βουνού στον Γράμμο
2ος Ορειβατικός Αγώνας Τσαριτσάνης
17-9-2017: Ορειβατικός αγώνας στην Κοινότητα Τσαριτσάνης
Το περιβάλλον σε πρώτο πλάνο
Παλεύοντας για ένα καθαρότερο και ποιοτικότερο περιβάλλον διοργανώνεται στην Ποντοκώμη Κοζάνης ο 2ος Περιβαλλοντικός Αγώνας Δρόμου δείχνοντας την αντίθεσή τους στις περιβαλλοντικές αυθαιρεσίες της ΔΕΗ στην περιοχή.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο