Pedion Areos Park Run Series 2 – Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019, Εκκίνηση Άγαλμα Αθηνάς στις 09:30

Share

Η ALL ABOUT RUNNING και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας, με την υποστήριξη και την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, διοργανώνουν σειρά αγώνων δρόμου 5 χλμ. εντός του πάρκου Πεδίον του Άρεως με κοινωνικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς όλα τα έσοδα από το κόστος συμμετοχής θα διατεθούν για την ενίσχυση του σωματείου MDA Ελλάς.

Ο στόχος της δράσης αυτής είναι τριπλός:

Α. Να δώσει μία νέα πνοή στο μεγαλύτερο πάρκο της πόλης. Η διοργάνωση μιας αθλητικής δραστηριότητας σε τακτά χρονικά διαστήματα θα συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση της εικόνας του πάρκου, καθιστώντας το αθλητικό προορισμό. Η συμμετοχή στους αγώνες της σειράς θα αποτελεί κίνητρο για τους κατοίκους της πόλης να επισκεφτούν το πάρκο και να το δουν με άλλο μάτι.

Β. Να φέρει σε επαφή σε τακτά χρονικά διαστήματα τους κατοίκους της πόλης με την άθληση και συγκεκριμένα με το τρέξιμο, την πιο απλή μορφή του, δίνοντας τους το κίνητρο και την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε όλους τους αγώνες της σειράς και να παρακολουθούν τη βελτίωσή τους μέσα στη διάρκεια της χρονιάς.

Γ. Να προσφέρει σημαντική βοήθεια για έναν κοινωνικό σκοπό, όπως η υποστήριξη του σωματείου MDA Hellas, που βοηθά εκατοντάδες άτομα με νευρομυικά και κινητικά προβλήματα σε όλη την Ελλάδα.

Ημερομηνίες Διεξαγωγής
Σάββατο 31 Αυγούστου 2019, Εκκίνηση Άγαλμα Αθηνάς στις 09:00
Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019, Εκκίνηση Άγαλμα Αθηνάς στις 09:30
Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019, Εκκίνηση Άγαλμα Αθηνάς στις 09:30
Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019, Εκκίνηση Άγαλμα Αθηνάς στις 10:00
Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019, Εκκίνηση Άγαλμα Αθηνάς στις 10:30

Απόσταση αγώνα: 5.006 μ.

Όριο συμμετοχών: 300 συμμετοχές /αγώνα (Σε περίπτωση που ο αριθμός των δηλώσεων συμμετοχής υπερβεί τις 300, τότε ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί σε δύο σειρές έτσι ώστε να γίνει με τον πλέον λειτουργικό τρόπο)

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δρομείς ηλικίας άνω των 12 ετών.

Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες: Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί ειδικό αναμνηστικό μετάλλιο.
Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης.

Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει:

  • Ηλεκτρονική χρονομέτρηση
  • Αναμνηστικό μετάλλιο
  • Γκαρνταρόμπα
  • Υγειονομική κάλυψη
  • Υδροδοσία

Κόστος συμμετοχής: 3 ευρώ (το σύνολο των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν για την υποστήριξη των σκοπών του σωματείου MDA Ελλάς)

Παραλαβή πακέτων συμμετοχής: Την ημέρα του αγώνα, 1:30 ώρα πριν την εκκίνηση

Χάρτης διαδρομής 5 χλμ. (3 στροφές)

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: http://www.parkruns.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Καλλιθέα τρέχει ξανά!
Την Κυριακή 13 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο αγώνας Kallithea Run στην πόλη της Καλλιθέας. To πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες των 5 και 10 χλμ.
Χατζηγιάννης και Κισσονέργη νικητές στον Αχίλλειο
Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά ο ημιμαραθώνιος δρόμος «Αχίλλειος Άθλος» με νικητές του Χατζηγιάννη και Κισσονέργη.
Ένας υπέροχος αγώνας!
Αντάξιος του ονόματος, της ιστορίας του αλλά και του κόσμου που τόσα χρόνια τον εμπιστεύεται ήταν ο 36ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας που έγινε την Κυριακή 10 Μαρτίου! Πάνω από 1.000 δρομείς έτρεξαν την απόσταση των 20 χλμ. και έζησαν ξεχωριστές στιγμές σε έναν αγώνα που έχει τη δική του ιστορία και που κάθε χρόνο παρουσιάζεται με σημαντικές βελτιώσεις επιβεβαιώνοντας τον χαρακτηρισμό του ως «ο αγαπημένος αγώνας της Άνοιξης».
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο