Τρέξτε το φαράγγι!

Με αφετηρία το οροπέδιο Οµαλού οι δροµείς ακολουθούν σηµατοδοτηµένο µονοπάτι διασχί- ζοντας τµήµα του γνωστού και εκπληκτικής φυσικής οµορφιάς Φαραγγιού της Σαµαριάς. Έχοντας διανύσει έναν µεγάλο κύκλο, οι αθλητές τερµατίζουν στο Καταφύγιο Καλλέργη, αφού έχουν καλύ- ψει συνολικά 14.870 µέτρα απόστασης και 1.900 µέτρα υψοµετρικής διαφοράς (1.200 µ. Ανηφό- ρα – 700 µ. Κατηφόρα).

Share

Ο 2ος αγώνας ορειβατικού τρεξίματος στο φαράγγι της Σαμαρίας στη Κρήτη θα διεξαχθεί στις 8 ΜΑΙΟΥ 2011!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: http://www.samaria.format-computers.gr ή http://www.eoshanion.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kastraki Trail Running 2021
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία του αγώνα
Λίστα συμμετοχών στον Αγώνα Σκυταλοδρομίας 2 Χ 10 χλμ.
Αν έχετε δηλώσει συμμετοχή στον 35ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ. για τον αγώνα της σκυταλοδρομίας 2 Χ 10 χλμ. θα βρείτε το όνομα της ομάδας σας καθώς και των μελών της καθώς και τον αριθμό συμμετοχής. Σε περίπτωση που έχετε δηλώσει και πληρώσει το κόστος εγγραφής και δεν βρίσκετε το όνομα της ομάδας σας επικοινωνείστε με το γραφείο εξυπηρέτησης συμμετεχόντων του αγώνα στο 2111168240.
Άρωμα γυναίκας
Η ροζ κορδέλα είναι το σύμβολο της υποστήριξης για τις γυναίκες που έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού παγκόσμια. Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού διοργανώνεται ο πρώτος αγώνας δρόμου μόνο για γυναίκες.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο