Ματαίωση αγώνα “Τύμβια 2011”

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Α.Π.Σ ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ενημερώνει ότι με απόλυτο σεβασμό στους αθλητές και σε αυτά που κατ’ ελάχιστο πρέπει να τους παρέχει και λόγω ελλείψεως ικανών οικονομικών πόρων είναι στη δυσάρεστη θέση να ματαιώσει για φέτος την διεξαγωγή του αγώνα «ΤΥΜΒΕΙΑ 2011». Επίσης θα ήθελαν να ζητήσουν μια μεγάλη συγγνώμη στους αθλητές που είχαν βάλει τον αγώνα στον προγραμματισμό τους.

Share

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Σ ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ενημερώνει ότι με απόλυτο σεβασμό στους αθλητές και σε αυτά που κατ’ ελάχιστο πρέπει να τους παρέχει και λόγω ελλείψεως ικανών οικονομικών πόρων είναι στη δυσάρεστη θέση να ματαιώσει για φέτος την διεξαγωγή του αγώνα «ΤΥΜΒΕΙΑ 2011». Επίσης θα ήθελαν να ζητήσουν μια μεγάλη συγγνώμη στους αθλητές που είχαν βάλει τον αγώνα στον προγραμματισμό τους.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
5ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου Θυσίας Σουλιωτών
29-5-2016: Ο Δήμος Σουλίου στα πλαίσια των εκδηλώσεων των “Εορτών Σουλίου 2016” και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κλασικού Αθλητισμού Παραμυθιάς στις 29-05 διοργανώνει τον «5ο Ορεινό αγώνα δρόμου Θυσίας Σουλιωτών».
Ημιμαραθώνιος Κρήτης 2023
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
10o Greece Race for the Cure - Νέα ημερομηνία
7-10-2018: Αγώνες 5 & 2 χλμ. στο Ζάππειο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο