Ματαίωση αγώνα “Τύμβια 2011”

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Α.Π.Σ ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ενημερώνει ότι με απόλυτο σεβασμό στους αθλητές και σε αυτά που κατ’ ελάχιστο πρέπει να τους παρέχει και λόγω ελλείψεως ικανών οικονομικών πόρων είναι στη δυσάρεστη θέση να ματαιώσει για φέτος την διεξαγωγή του αγώνα «ΤΥΜΒΕΙΑ 2011». Επίσης θα ήθελαν να ζητήσουν μια μεγάλη συγγνώμη στους αθλητές που είχαν βάλει τον αγώνα στον προγραμματισμό τους.

Share

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Σ ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ενημερώνει ότι με απόλυτο σεβασμό στους αθλητές και σε αυτά που κατ’ ελάχιστο πρέπει να τους παρέχει και λόγω ελλείψεως ικανών οικονομικών πόρων είναι στη δυσάρεστη θέση να ματαιώσει για φέτος την διεξαγωγή του αγώνα «ΤΥΜΒΕΙΑ 2011». Επίσης θα ήθελαν να ζητήσουν μια μεγάλη συγγνώμη στους αθλητές που είχαν βάλει τον αγώνα στον προγραμματισμό τους.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1.500 δρομείς θα "φωτίζουν" το κέντρο της Αθήνας!
Μία ξεχωριστή και σίγουρα μοναδική εμπειρία προκείται να ζήσουν οι 1.500 δρομείς που θα λάβουν μέρος στον πρώτο αγώνα Energizer Night Run, που θα διεξαχθή το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για έναν εντυπωσιακό νυχτερινό αγώνα, που θα πραγματοποιηθεί σε 11 πόλεις παγκοσμίως, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και η Αθήνα. Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ολοκληρωθεί καθώς οι δρομείς υποστήριξαν θερμά την ιδέα. Το σύνολο των εσόδων από τις συμμετοχές θα διατεθεί στα παιδικά χωριά SOS, ενώ στον αγώνα αναμένεται να συμμετάσχουν και αρκετοί επώνυμοι.
Συμμετοχές παρά τη βροχή στον Βαλλιάνειο
Με μεγάλη επιτυχία παρά τη βροχή έγινε στο της Κεφαλονιάς ο 3ος Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου με πάνω από 320 συμμετοχές. Νικητές του αγώνα αναδείχθηκαν ο Γιάννης Σταματόπουλος και η Βάνια Σαμόλη.
34ος Γύρος Πάρνηθας
24-9-2017: Αγώνας 16 χλμ. στην Πάρνηθα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο