Ματαίωση αγώνα “Τύμβια 2011”

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Α.Π.Σ ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ενημερώνει ότι με απόλυτο σεβασμό στους αθλητές και σε αυτά που κατ’ ελάχιστο πρέπει να τους παρέχει και λόγω ελλείψεως ικανών οικονομικών πόρων είναι στη δυσάρεστη θέση να ματαιώσει για φέτος την διεξαγωγή του αγώνα «ΤΥΜΒΕΙΑ 2011». Επίσης θα ήθελαν να ζητήσουν μια μεγάλη συγγνώμη στους αθλητές που είχαν βάλει τον αγώνα στον προγραμματισμό τους.

Share

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Σ ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ενημερώνει ότι με απόλυτο σεβασμό στους αθλητές και σε αυτά που κατ’ ελάχιστο πρέπει να τους παρέχει και λόγω ελλείψεως ικανών οικονομικών πόρων είναι στη δυσάρεστη θέση να ματαιώσει για φέτος την διεξαγωγή του αγώνα «ΤΥΜΒΕΙΑ 2011». Επίσης θα ήθελαν να ζητήσουν μια μεγάλη συγγνώμη στους αθλητές που είχαν βάλει τον αγώνα στον προγραμματισμό τους.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Run Greece 2021 - Ρόδος
Ο 7ος αγώνας της σειράς
Ζήστε και εσείς την εμπειρία των Nike Runs
Έχοντας τις καλύτερες αναμνήσεις από το επετειακό 10o Nike Run στο Άλσος Συγγρού τον περασμένο Δεκέμβριο, ο αγώνας που έχει κερδίσει επάξια μία θέση στην καρδιά μας, επιστρέφει στις 8 Μαΐου στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης “Αντώνης Τρίτσης”, προσκαλώντας όλους τους δρομείς να λάβουν μέρος σε μια μεγάλη γιορτή!
6ος Ημιμαραθώνιος Άρτας "Ο δρόμος του Γιοφυριού 2020" - Ακύρωση
Ημιμαραθώνιος, αγώνας 5χλμ. και περιπατητικός αγώνας στην Άρτα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο