Tρέχουμε για την υγεία μας

Για 18η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στην πόλη του Βόλου, την Κυριακή 22 Μαΐου από τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Βόλου και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, δρόμος υγείας 16,5 χλμ., με τη συμμετοχή αθλητών από όλη την Μαγνησία, αλλά και δρομείς από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Share

Για 18η  συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στην πόλη του Βόλου, την Κυριακή 22 Μαΐου από τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Βόλου  και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου,  δρόμος υγείας 16,5 χλμ., με τη συμμετοχή αθλητών από όλη την Μαγνησία, αλλά και  δρομείς από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Για άλλη μια φορά το σύνθημα του αγώνα είναι «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ» και όσοι συμμετέχουν, θα διανύσουν μια θαυμάσια διαδρομή, που πραγματοποιείται δίπλα στη θάλασσα, απολαμβάνοντας το όμορφο τοπίο .
Η οργανωτική επιτροπή καλεί όλο τον κόσμο που αγαπάει το δρόμο αντοχής και την υγιεινή ζωή να έρθει και να συμμετάσχει στον 18ο  Δρόμο Υγείας  που είναι  πλέον θεσμός στα αθλητικά δρώμενα της πόλης. Όσοι συμμετέχουν στον αγώνα θα πρέπει να έχουν εξετασθεί πρόσφατα από γιατρό και να τρέξουν με δική τους ευθύνη.
Στους νικητές θα απονεμηθούν κύπελλα, μετάλλια και τιμητικά διπλώματα,  ενώ θα χωριστούν σε ηλικιακές κατηγορίες ως εξής: Μέχρι 19 ετών, από 20 έως 29 ετών, από 30 έως 39 ετών, από 40 έως 49 ετών, από 50 έως 59 ετών και από 60- 69 ετών και από 70 ετών και άνω.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 09.30
ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Εκκίνηση Εκθεσιακό Αθλητικό Κέντρο στο Πεδίο του Άρεως-Πευκάκια -Αλυκές- Δημ. Υπαλλήλων και επιστροφή με τερματισμό το Εκθεσιακό Αθλητικό Κέντρο.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες
Για όσους ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, πληροφορίες θα δίνονται καθημερινά από τον κ. Κ. Κυριαζή στα τηλ.: 24210-71770 και 24210-44268.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
7-4-2019: Αγώνας trail στο Ποικίλο Όρος
1ος Ορεινός Αγώνας Cholomon Trail
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Τριήμερο εκδηλώσεων στη Δροσοπηγή Φλώρινας
Ένα τριήμερο, 2 αγώνες και περισσότερα από 150 χλμ. ορεινών διαδρομών περιμένουν τους αθλητές και τους φυσιολάτρες στη Δροσοπηγή Φλώρινας στις 11, 12 και 13 Ιουνίου. Πρόκειται για μια διαδρομή 15 χλμ. που αποτελείται από75% δασικό μονοπάτι όπου σε συνδυασμό με τα 425 μ. συνολικής υψομετρικής ανάβασης αποτελεί ένα καλό τελευταίο test της φυσικής τους κατάστασης πριν από τον Olympus Marathon.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο