Εκεί που ξεκίνησαν όλα!

Με ενδιάμεσο σταθμό το Άλσος Βεΐκου, τα adidas Open Run ολοκληρώνονται για τη φετινή χρονιά εκεί από όπου ξεκίνησαν, στο Ζάππειο, με μια μοναδική διαδρομή στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας! Λίγο πριν το μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της χρονιάς, τον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, η adidas σε καλεί να διασκεδάσεις τρέχοντας, να δοκιμάσεις τις αντοχές σου και να προπονηθείς στο 7ο και 8ο adidasOpenRun, παρέα με την adidasrunningteam, νικήτρια ομάδα του περσινού Μαραθωνίου!

Share

Η adidas σε περιμένει στα δύο τελευταία adidasOpenRun της χρονιάς!

17/10 στο Άλσος Βεΐκου (Γαλάτσι) και 31/10 στο Ζάππειο!
 
Με ενδιάμεσο σταθμό το Άλσος Βεΐκου, τα adidas Open Run ολοκληρώνονται για τη φετινή χρονιά εκεί από όπου ξεκίνησαν, στο Ζάππειο, με μια μοναδική διαδρομή στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας!
Λίγο πριν το μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της χρονιάς, τον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, η adidas σε καλεί να διασκεδάσεις τρέχοντας, να δοκιμάσεις τις αντοχές σου και να προπονηθείς στο 7ο και 8ο adidasOpenRun, παρέα με την adidasrunningteam, νικήτρια ομάδα του περσινού Μαραθωνίου!
Όποια κι αν είναι η ηλικία σου και η φυσική σου κατάσταση, όποιος κι αν είναι ο στόχος σου, έλα να ζήσεις μια διαφορετική running εμπειρία. Χωρίς κόστος συμμετοχής, με πολλή μουσική, εκπλήξεις και εξειδικευμένους προπονητές να παρέχουν συμβουλές και προπονητικά tips, η adidas σου δείχνει το δρόμο και τον τρόπο για να διασκεδάσεις τρέχοντας!
Θες να τρέξεις στο Μαραθώνιο; Δοκίμασε τις αντοχές σου στα adidasOpenRun!
 
Βρες τα running νέα της adidas στη σελίδα www.facebook.com/adidasRunning και στο twitteraccount @adidasgr
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την adidas μπορείτε να βρείτε στο news.adidas.com/GR

Επόμενα adidasopenrun

7ο adidasOpenRun – 17/10/2012

Η adidas σου δείχνει το δρόμο σε μια καταπράσινη διαδρομή, στο Άλσος Βεΐκου (Γαλάτσι)
Η εκκίνηση θα δοθεί στις: 18:30
 

8ο adidasOpenRun – 31/10/2012
Η adidas σου δείχνει το δρόμο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, με αφετηρία το Ζάππειο.
Η εκκίνηση θα δοθεί στις: 18:30
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1oς Ημιμαραθώνιος Καλαμάτας
9-10-16: Νέος αγώνας ημιμαραθωνίου στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας
Τρέξε χωρίς τερματισμό - 2017
21/23-9-2017: Φιλανθρωπικός αγώνας στη Θεσσαλονίκη
Vodafone Tinos Running Experience
14-6-2014: Οι περισσότεροι γνωρίζουν την Τήνο από την εκκλησία της Μεγαλόχαρης. Όμως, το πανέμορφο αυτό νησί των Κυκλάδων, διαθέτει εξαιρετικές ομορφιές, τις οποίες από φέτος θα έχει κανείς την ευκαιρία να γνωρίσει μέσω του ‘TINOS RUNNING EXPERIENCE’.
Back to Top