Εκεί που ξεκίνησαν όλα!

Με ενδιάμεσο σταθμό το Άλσος Βεΐκου, τα adidas Open Run ολοκληρώνονται για τη φετινή χρονιά εκεί από όπου ξεκίνησαν, στο Ζάππειο, με μια μοναδική διαδρομή στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας! Λίγο πριν το μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της χρονιάς, τον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, η adidas σε καλεί να διασκεδάσεις τρέχοντας, να δοκιμάσεις τις αντοχές σου και να προπονηθείς στο 7ο και 8ο adidasOpenRun, παρέα με την adidasrunningteam, νικήτρια ομάδα του περσινού Μαραθωνίου!

Share

Η adidas σε περιμένει στα δύο τελευταία adidasOpenRun της χρονιάς!

17/10 στο Άλσος Βεΐκου (Γαλάτσι) και 31/10 στο Ζάππειο!
 
Με ενδιάμεσο σταθμό το Άλσος Βεΐκου, τα adidas Open Run ολοκληρώνονται για τη φετινή χρονιά εκεί από όπου ξεκίνησαν, στο Ζάππειο, με μια μοναδική διαδρομή στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας!
Λίγο πριν το μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της χρονιάς, τον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, η adidas σε καλεί να διασκεδάσεις τρέχοντας, να δοκιμάσεις τις αντοχές σου και να προπονηθείς στο 7ο και 8ο adidasOpenRun, παρέα με την adidasrunningteam, νικήτρια ομάδα του περσινού Μαραθωνίου!
Όποια κι αν είναι η ηλικία σου και η φυσική σου κατάσταση, όποιος κι αν είναι ο στόχος σου, έλα να ζήσεις μια διαφορετική running εμπειρία. Χωρίς κόστος συμμετοχής, με πολλή μουσική, εκπλήξεις και εξειδικευμένους προπονητές να παρέχουν συμβουλές και προπονητικά tips, η adidas σου δείχνει το δρόμο και τον τρόπο για να διασκεδάσεις τρέχοντας!
Θες να τρέξεις στο Μαραθώνιο; Δοκίμασε τις αντοχές σου στα adidasOpenRun!
 
Βρες τα running νέα της adidas στη σελίδα www.facebook.com/adidasRunning και στο twitteraccount @adidasgr
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την adidas μπορείτε να βρείτε στο news.adidas.com/GR

Επόμενα adidasopenrun

7ο adidasOpenRun – 17/10/2012

Η adidas σου δείχνει το δρόμο σε μια καταπράσινη διαδρομή, στο Άλσος Βεΐκου (Γαλάτσι)
Η εκκίνηση θα δοθεί στις: 18:30
 

8ο adidasOpenRun – 31/10/2012
Η adidas σου δείχνει το δρόμο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, με αφετηρία το Ζάππειο.
Η εκκίνηση θα δοθεί στις: 18:30
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2η διοργάνωση για τον Εορδαϊκό
Ο Συλλογος Δρομεων Οδοιπορων Εορδαιας διοργανώνει τον 2ο Εορδαικο ημιμαραθωνιο δρομο την Κυριακή 29 Σεπτεμβριου 2013. Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες και η αναλυτική προκύρηξη του αγώνα.
Α' Ιατρίδεια
13-1-19: Αγώνας 15 χλμ. στο Σοφικό Κορινθίας
4ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης
10-10-2015: Ο Μ.Ε.Α.Σ ΤΡΙΤΩΝ σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ και την υποστήριξη της Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Θεσσαλονίκης, προκηρύσσει τον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης 2015 και παράλληλα τον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ.
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο