Μοναδικό τοπίο, 13ος Ημιμαραθώνιος δρόμος Ριζομύλου – Κερασιάς

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Βόλου, το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο διοργανώνουν και φέτος τον 13ο Ημιμαραθώνιο δρόμο Ριζομύλου – Κερασιάς την Κυριακή 3 Απριλίου όπου και φέτος το σύνθημα είναι ΥΓΕΙΑ – ΖΩΗ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ.

Share

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου  σε συνεργασία με  τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Βόλου, το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο διοργανώνουν και φέτος τον 13ο Ημιμαραθώνιο δρόμο Ριζομύλου – Κερασιάς όπου και φέτος το σύνθημα είναι ΥΓΕΙΑ – ΖΩΗ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ.
Πρόκειται για μια θαυμάσια διαδρομή που θα διεξαχθεί δίπλα στην  λίμνη Κάρλα ανάμεσα στο ανθισμένο περιβάλλον, την Κυριακή 3 Απριλίου και ώρα 11.00 π.μ. με σημείο εκκίνησης την Κεντρική Πλατεία του Ριζομύλου και τερματισμό την Κερασιά. Ο αγώνας είναι πλέον θεσμός και υπάρχει ενδιαφέρον  να συμμετέχουν αθλητές από όλα τα μέρη της Ελλάδος. Ο αγώνας δεν περιορίζεται μόνο για τους αθλητές, αλλά και για τους πολίτες που θέλουν να πάρουν μέρους μόνο για την εμπειρία. Όσοι συμμετέχουν στον αγώνα θα πρέπει να έχουν εξετασθεί πρόσφατα από γιατρό και να τρέξουν με δική τους ευθύνη.
Η οργανωτική επιτροπή καλεί όλο τον κόσμο που αγαπάει το δρόμο αντοχής και την υγιεινή ζωή να συμμετάσχει στον 13ο ημιμαραθώνιο όπου επιτυχία  είναι η συμμετοχή και η χαρά του τερματισμού για τους συμμετέχοντες δρομείς.

Στους νικητές θα απονεμηθούν κύπελλα, μετάλλια και τιμητικά διπλώματα. Σε όλους τους τερματίσαντες  θα δοθούν  μετάλλια  διπλώματα και μπλούζες αναμνηστικές. Στο τέλος θα ακολουθήσει μπουφές σε όλους τους συμμετέχοντες που  θα χωριστούν σε ηλικιακές κατηγορίες ως εξής:
Μέχρι 19 ετών, από 20 έως 29 ετών, από 30 έως 39 ετών, από 40 έως 49 ετών, από 50 έως 59 ετών, από 60 έως 69 ετών, από 70 και άνω.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροροφίες
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 30/3/2011 και να ζητήσουν πληροφορίες  στο  τηλέφωνο και fax: 24210-71770 κ. Κ. Κυριαζής και 2425031201 Δ .Δ.Ριζομύλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνεχίζονται οι εγγραφές για το 25άρι και το 7άρι του alpamayoPRO την Κυριακή!
Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι εγγραφές για τους δύο αγώνες του alpamayoPRO Trail Race
Tyros Triathlon 2018
23-9-2018: Αγώνες τριάθλου στον Τύρο Αρκαδίας
Σηφάκης και και Καρπούζα νικητές στον Ψηλορείτη
Με αλλαγές στη διαδρομή λόγω του δυνατού αέρα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Ιουνίου ο 4ος Διεθνής Ορεινός Αγώνας Ψηλορείτη με νικητές το, Μανώλη Σηφάκη και τη Βίκη Καρπούζα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες και τα αποτελέσματα.
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο