Μοναδικό τοπίο, 13ος Ημιμαραθώνιος δρόμος Ριζομύλου – Κερασιάς

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Βόλου, το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο διοργανώνουν και φέτος τον 13ο Ημιμαραθώνιο δρόμο Ριζομύλου – Κερασιάς την Κυριακή 3 Απριλίου όπου και φέτος το σύνθημα είναι ΥΓΕΙΑ – ΖΩΗ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ.

Share

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου  σε συνεργασία με  τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Βόλου, το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο διοργανώνουν και φέτος τον 13ο Ημιμαραθώνιο δρόμο Ριζομύλου – Κερασιάς όπου και φέτος το σύνθημα είναι ΥΓΕΙΑ – ΖΩΗ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ.
Πρόκειται για μια θαυμάσια διαδρομή που θα διεξαχθεί δίπλα στην  λίμνη Κάρλα ανάμεσα στο ανθισμένο περιβάλλον, την Κυριακή 3 Απριλίου και ώρα 11.00 π.μ. με σημείο εκκίνησης την Κεντρική Πλατεία του Ριζομύλου και τερματισμό την Κερασιά. Ο αγώνας είναι πλέον θεσμός και υπάρχει ενδιαφέρον  να συμμετέχουν αθλητές από όλα τα μέρη της Ελλάδος. Ο αγώνας δεν περιορίζεται μόνο για τους αθλητές, αλλά και για τους πολίτες που θέλουν να πάρουν μέρους μόνο για την εμπειρία. Όσοι συμμετέχουν στον αγώνα θα πρέπει να έχουν εξετασθεί πρόσφατα από γιατρό και να τρέξουν με δική τους ευθύνη.
Η οργανωτική επιτροπή καλεί όλο τον κόσμο που αγαπάει το δρόμο αντοχής και την υγιεινή ζωή να συμμετάσχει στον 13ο ημιμαραθώνιο όπου επιτυχία  είναι η συμμετοχή και η χαρά του τερματισμού για τους συμμετέχοντες δρομείς.

Στους νικητές θα απονεμηθούν κύπελλα, μετάλλια και τιμητικά διπλώματα. Σε όλους τους τερματίσαντες  θα δοθούν  μετάλλια  διπλώματα και μπλούζες αναμνηστικές. Στο τέλος θα ακολουθήσει μπουφές σε όλους τους συμμετέχοντες που  θα χωριστούν σε ηλικιακές κατηγορίες ως εξής:
Μέχρι 19 ετών, από 20 έως 29 ετών, από 30 έως 39 ετών, από 40 έως 49 ετών, από 50 έως 59 ετών, από 60 έως 69 ετών, από 70 και άνω.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροροφίες
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 30/3/2011 και να ζητήσουν πληροφορίες  στο  τηλέφωνο και fax: 24210-71770 κ. Κ. Κυριαζής και 2425031201 Δ .Δ.Ριζομύλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3ος «Faethon OLympus Marathon  - Απόστολος Τσουρέκας»
13-7-2014: Το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» διοργώνει την Κυριακή 13 Απριλίου ορεινό αγώνα ιδιαίτερων απαιτήσεων στον Όλυμπο.
Μαυρίκιος και Συλαίου επικράτησαν στον Παρνασσό.
Με τη συμμετοχή 110 δρομέων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Μαΐου ο ορεινός αγώνας «ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 2010» στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας. Στην πανέμορφη αλλά και απαιτητική διαδρομή των 25 χλμ. νικητής αναδείχθηκε ο Χρήστος Μαυρίκιος με χρόνο 2:15:03 ενώ στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η μόνιμη πρωταγωνίστρια στους αγώνες που συμμετέχει Ασημίνα Συλαίου με χρόνο 2:54:27.
Ημιμαραθώνιος και 10άρι στο Ελληνικό
Την Κυριακή 8 Απριλίου ο Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων Ευκλής διοργανώνει τον 1ο Μητροπολιτικό Ημιμαραθώνιο και αγώνα δρόμου 10,5 χλμ. στις εγκαταστάσεις του πρώην Αεροδρομίου στο Ελληνικό.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο