4ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Αστακού «Παντελής Καρασεβδάς»

Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης

Share
Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Αστακού «Παντελής Καρασεβδάς» - εκκίνηση

Την Κυριακή 13 Αυγούστου θα διεξαχθεί ο 4ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Αστακού «Παντελής Καρασεβδάς». Ακολουθούν οι πληροφορίες της διοργάνωσης.

4ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Αστακού «Παντελής Καρασεβδάς» – Πληροφορίες

Ο Δήμος Ξηρομέρου, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων, η Κοινότητα Αστακού και ο Σύλλογος Γυναικών Αστακού, συνδιοργανώνουν στις 13/08/2023, ημέρα Κυριακή, τον 4ο Λαϊκό Αγώνα Αστακού «Παντελής Καρασεβδάς» στην πόλη του Αστακού.

Ο αγώνας θα περιλαμβάνει δύο διαδρομές:

1. Αγώνας 1.000 μέτρων για κορίτσια και αγόρια γεννηθέντα από το 2011 και μετά, με διαδρομή καθαρά παραλιακή, δίπλα στο κύμα, από το προάστιο Χοβολιό και τερματισμό στο λιμάνι μπροστά στις καφετέριες. Η έναρξη του αγώνα των 1.000 μέτρων θα είναι στις 18:15 και τερματισμός στις 18:40 το αργότερο.

2. Αγώνας 5.000 μέτρων για γυναίκες και άνδρες με διαδρομή από το παραλιακό πάρκο της πόλης και μέσω της περιφερειακής του Αστακού στην διασταύρωση της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου, αναστροφή παραλιακά, τερματισμός στο λιμάνι. Η έναρξη του αγώνα των 5.000 μέτρων θα είναι στις 18:45 και τερματισμός το αργότερο στις 20:15.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στους αγώνες πατήστε ΕΔΩ ή ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο.

Αναμνηστικά κύπελλα θα λάβουν οι τρεις πρώτοι κάθε διαδρομής. Θα δοθούν και αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με όλους τους κανόνες ασφαλείας, καθώς θα υποστηρίζεται από την Αστυνομία, το Λιμενικό και το ΕΚΑΒ.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος στους αγώνες με δική τους υγειονομική ευθύνη.

Η χρονομέτρηση θα γίνει με ηλεκτρονικά και κάθε αθλητής θα παραλάβει το νούμερο με το στικάκι στην αφετηρία πριν την έναρξη των αγώνων.

Νερά, χυμούς και μπάρες δημητριακών θα δοθούν στον τερματισμό και των δύο διαδρομών και για την διαδρομή των 5.000 μέτρων, στα 2.500 μέτρα θα υπάρχει σταθμός τροφοδοσίας με δροσερό νερό.

Κάθε εθελοντική προσφορά θα συντελέσει στην αρτιότητα της εκδήλωσης.

Πληροφορίες για τους αγώνες:

Μπαμπούρης Κων/νος 6977583694
Παπαρίζος Λεωνίδας 6945263820

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Karpenissi Trail 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
13ος Επικούριος Δρόμος - Φιγάλεια 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο