Ορεινός Αγώνας στα Γεράνεια

Την Κυριακή 12 Ιουνίου στα Γεράνεια Λουτρακίου πρόκειται να διεξαχθούν αγώνες ορεινού τρεξίματος. Tην Κυριακή η μη κερδοσκοπική εταιρεία “North Col”, διοργανώνει το Gerania Vertical Kilometer, έναν αγώνα έκρηξης και αντοχής με τις προδιαγραφές της International Skyrace Association συνολικού μήκους 5,8 χλμ με 1.000μ. υψομετρική διαφορά!

Share

Την Κυριακή 12 Ιουνίου στα Γεράνεια Λουτρακίου πρόκειται να διεξαχθούν αγώνες ορεινού τρεξίματος. Tην Κυριακή η μη κερδοσκοπική εταιρεία “North Col”, διοργανώνει το Gerania Vertical Kilometer, έναν αγώνα έκρηξης και αντοχής με τις προδιαγραφές της International Skyrace Association συνολικού μήκους 5,8 χλμ με 1.000μ. υψομετρική διαφορά!Το αγώνισμα αυτό διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενώ παράλληλα αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία, ως το απόλυτο vertical kilometer με εκκίνηση από το επίπεδο 0 της θάλασσας!
Η ομορφιά της διαδρομής και η υπέροχη θέα της, η τόσο κοντινή απόσταση από την Αθήνα και η βραβευμένη παραλία του Λουτρακίου θα αποζημιώσουν αθλητές και συνοδούς, στην πρώτη τους καλοκαιρινή εξόρμηση.

Ιστοσελίδα του αγώνα: http://http://www.verticalkilometer.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Gerania Vertical Kilometer 2014
Ένας μήνας πριν το “κάθετο” ραντεβού στα Γεράνεια
Stymphalia Lake Run 2023
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών
Παρακαλούνται οι δρομείς που απέστειλαν ηλεκτρονικά εγγραφές για τον αγώνα “ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2010” από την Τρίτη 20/07/2010 έως και τις 10:30 π.μ. της Πέμπτης 29/07/2010 να τις ξαναστείλουν, διότι εσφαλμένα τους εδίδετο ενημέρωση ¨απεστάλη¨. Το τεχνικό πρόβλημα επιλύθηκε και οι εγγραφές συνεχίζονται ηλεκτρονικά μέσω του www.omgclub.gr .
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο