Ορεινός Αγώνας στα Γεράνεια

Την Κυριακή 12 Ιουνίου στα Γεράνεια Λουτρακίου πρόκειται να διεξαχθούν αγώνες ορεινού τρεξίματος. Tην Κυριακή η μη κερδοσκοπική εταιρεία “North Col”, διοργανώνει το Gerania Vertical Kilometer, έναν αγώνα έκρηξης και αντοχής με τις προδιαγραφές της International Skyrace Association συνολικού μήκους 5,8 χλμ με 1.000μ. υψομετρική διαφορά!

Share

Την Κυριακή 12 Ιουνίου στα Γεράνεια Λουτρακίου πρόκειται να διεξαχθούν αγώνες ορεινού τρεξίματος. Tην Κυριακή η μη κερδοσκοπική εταιρεία “North Col”, διοργανώνει το Gerania Vertical Kilometer, έναν αγώνα έκρηξης και αντοχής με τις προδιαγραφές της International Skyrace Association συνολικού μήκους 5,8 χλμ με 1.000μ. υψομετρική διαφορά!Το αγώνισμα αυτό διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενώ παράλληλα αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία, ως το απόλυτο vertical kilometer με εκκίνηση από το επίπεδο 0 της θάλασσας!
Η ομορφιά της διαδρομής και η υπέροχη θέα της, η τόσο κοντινή απόσταση από την Αθήνα και η βραβευμένη παραλία του Λουτρακίου θα αποζημιώσουν αθλητές και συνοδούς, στην πρώτη τους καλοκαιρινή εξόρμηση.

Ιστοσελίδα του αγώνα: http://http://www.verticalkilometer.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προς τιμή του μεγάλου μας αθλητή
Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Ανατολική Μάνη αγώνας δρόμου προς τιμή του Χρίλαου Βασιλάκου, του 1ου μαραθωνοδρόμου νικητή στην παγκόσμια ιστορία τους αθλήματος και  2ου Ολυμπιονίκη στον Μαραθώνιο στους 1ους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 1896,  με την ονομασία 1ος Αγώνας Δρόμου Ανατολικής Μάνης «Χαρίλαος Βασιλάκος».
6ος δρόμος 21 μαθητών
Δείτε περισσότερα
200+1 δρομείς έτρεξαν στις πλαγιές του Πηλίου
Η μεγάλη ανάπτυξη του ορεινού τρεξίματος επιβεβαιώθηκε για μία ακόμα φορά την Κυριακή 14 Μαρτίου, στις πλαγιές του Πηλίου, στον 4ο Ημιμαραθώνιο”Κένταυρος”. 201 δρομείς, τερμάτισαν στον αγώνα παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε. Νικητές του αγώνα ο Χάρης Καλαμπούκας και οι Ασημίνα Συλαίου και Βίκυ Καρπούζα. Δείτε τα πλήρη αποτελέσματα…
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο