Ορεινός Αγώνας στα Γεράνεια

Την Κυριακή 12 Ιουνίου στα Γεράνεια Λουτρακίου πρόκειται να διεξαχθούν αγώνες ορεινού τρεξίματος. Tην Κυριακή η μη κερδοσκοπική εταιρεία “North Col”, διοργανώνει το Gerania Vertical Kilometer, έναν αγώνα έκρηξης και αντοχής με τις προδιαγραφές της International Skyrace Association συνολικού μήκους 5,8 χλμ με 1.000μ. υψομετρική διαφορά!

Share

Την Κυριακή 12 Ιουνίου στα Γεράνεια Λουτρακίου πρόκειται να διεξαχθούν αγώνες ορεινού τρεξίματος. Tην Κυριακή η μη κερδοσκοπική εταιρεία “North Col”, διοργανώνει το Gerania Vertical Kilometer, έναν αγώνα έκρηξης και αντοχής με τις προδιαγραφές της International Skyrace Association συνολικού μήκους 5,8 χλμ με 1.000μ. υψομετρική διαφορά!Το αγώνισμα αυτό διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενώ παράλληλα αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία, ως το απόλυτο vertical kilometer με εκκίνηση από το επίπεδο 0 της θάλασσας!
Η ομορφιά της διαδρομής και η υπέροχη θέα της, η τόσο κοντινή απόσταση από την Αθήνα και η βραβευμένη παραλία του Λουτρακίου θα αποζημιώσουν αθλητές και συνοδούς, στην πρώτη τους καλοκαιρινή εξόρμηση.

Ιστοσελίδα του αγώνα: http://http://www.verticalkilometer.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3ος Αγώνας Ανωμάλου Δρόμου Πάρνωνα
Αγώνας 29χλμ. στον Πάρνωνα
4ος Αθαμάνειος Δρόμος
Παρά την καταρρακτώδη βροχή πραγατοποιήθηκε με επιτυχία ο 4ος Αθαμάνειος Δρόμος στην περιοχή της Άρτας.
Βίκος Street Relays Πειραιάς 2016
6-11-2016: Επόμενος σταθμός και τελευταίος για την σειρά αγώνων Βίκος Street Relays η πόλη του Πειραιά.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο