Ορεινός Αγώνας στα Γεράνεια

Την Κυριακή 12 Ιουνίου στα Γεράνεια Λουτρακίου πρόκειται να διεξαχθούν αγώνες ορεινού τρεξίματος. Tην Κυριακή η μη κερδοσκοπική εταιρεία “North Col”, διοργανώνει το Gerania Vertical Kilometer, έναν αγώνα έκρηξης και αντοχής με τις προδιαγραφές της International Skyrace Association συνολικού μήκους 5,8 χλμ με 1.000μ. υψομετρική διαφορά!

Share

Την Κυριακή 12 Ιουνίου στα Γεράνεια Λουτρακίου πρόκειται να διεξαχθούν αγώνες ορεινού τρεξίματος. Tην Κυριακή η μη κερδοσκοπική εταιρεία “North Col”, διοργανώνει το Gerania Vertical Kilometer, έναν αγώνα έκρηξης και αντοχής με τις προδιαγραφές της International Skyrace Association συνολικού μήκους 5,8 χλμ με 1.000μ. υψομετρική διαφορά!Το αγώνισμα αυτό διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενώ παράλληλα αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία, ως το απόλυτο vertical kilometer με εκκίνηση από το επίπεδο 0 της θάλασσας!
Η ομορφιά της διαδρομής και η υπέροχη θέα της, η τόσο κοντινή απόσταση από την Αθήνα και η βραβευμένη παραλία του Λουτρακίου θα αποζημιώσουν αθλητές και συνοδούς, στην πρώτη τους καλοκαιρινή εξόρμηση.

Ιστοσελίδα του αγώνα: http://http://www.verticalkilometer.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
5ος Αγώνας  για την «Καρδιά του Παιδιού»
27-1-2019: Αγώνας 7 χλμ. στο Φόδελε
21-9-2014: Ο τέταρτος αγώνας της σειράς Run Greece θα διεξαχθεί στην πόλη της Καστοριάς.
9ος Αγώνας Δρόμου Δαϊκλής 2016
30-7-2016: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μάνεση σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας και την υποστήριξη του Δήμου Μεσσήνης διοργανώνει το Σάββατο 30 Ιουλίου αγώνα δρόμου 7,5 χλμ.
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο