Γύρος Πόλης Ρόδου 2011

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου, σε συνεργασία με τον Δήμο Ρόδου και το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Δωδ/σου, διοργανώνει τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου «Γύρος Πόλης Ρόδου 2011», την Κυριακή 13 Φεβρουάριου στις 10.00 , με αφετηρία-τερματισμό την πλατεία Δημαρχείου και με το σύνθημα Τρέχω-περπατώ στην πόλη.

Share

Λαϊκός Αγώνας Δρόμου «Γύρος Πόλης Ρόδου 2011», την Κυριακή 13 Φεβρουάριου
Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου, σε συνεργασία με τον Δήμο Ρόδου και το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Δωδ/σου, διοργανώνει τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου «Γύρος Πόλης Ρόδου 2011», την Κυριακή 13 Φεβρουάριου στις 10.00 , με αφετηρία-τερματισμό την πλατεία Δημαρχείου και με το σύνθημα Τρέχω-περπατώ στην πόλη.

Για τον αγώνα αυτό συγκροτήθηκε οργανωτική επιτροπή από τους Θανάση Μπαράκα Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο της Επιτροπής , Καμπούρη Άννα Δημοτική Σύμβουλο και υπεύθυνη Εθελοντισμού, Καραγιάννη Σπύρο Πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου, Ζήκα Βασίλη Προϊστάμενο Γραφείου Φυσικής Αγωγής Δωδ/σου, Μιχαηλίδη Τάκη Δ/ντή ΡΟΑΝ και Μιχάλη Παυλούς Τεχνικός ΣΕΓΑΣ
Στους αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι . Ανεξάρτητοι αθλητές-τριες , μαθητές-τριες, Σύλλογοι, Ομάδες, καθώς και όλοι οι αθλητές-τριες των σωματείων Στίβου της Δωδ/σου .
Όλοι όσοι θα πάρουν μέρος έχουν δικαίωμα συμμετοχής ΜΟΝΟ στο αγώνισμα της κατηγορίας τους.
Για την κατηγορία των Μίνι Παμπαίδων-Παγκορασίδων (1999 και μικρότεροι-ρες), δίνεται η ευχέρεια στους γονείς ή κηδεμόνες να συνοδεύσουν τα παιδιά στον αγώνα.
Οι δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών-τριων θα γίνονται έως και 45’ πριν την έναρξη του αγωνίσματος κάθε κατηγορίας στην αίθουσα κλήσης που θα λειτουργεί στον χώρο της αφετηρίας (Πλατεία Δημαρχείου).

Σε κάθε περίπτωση όμως όλοι οι ανεξάρτητοι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την υγεία τους ή με ευθύνη των κηδεμόνων τους όταν πρόκειται για ανήλικους.
Οι αθλητές και αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς πριν από τους αγώνες .με τη φροντίδα και την ευθύνη των συλλόγων τους
Οι Οργανωτές δεν θα έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί κατά την διάρκεια του αγώνα, εάν προκύψουν θέματα υγείας και που θα οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.
Κατά την διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει συνεχής παρουσία γιατρού και ομάδας Εθελοντών Σαμαρειτών. Στον πρώτο-τη νικητή-τρια κάθε κατηγορίας θα δοθεί κύπελο.
Στους τρείς (3) πρώτους-τες νικητές-τριες κάθε αγωνίσματος θα απονεμηθούν μετάλλιο και δίπλωμα.
Αναμνηστικό δίπλωμα θα δοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες .

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας στη μνήμη του Δερβένη
Αθλητικοί αγώνες με τίτλο «Τα 2α Δερβένεια 2012» θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 29 Απριλίου 2012 στα Βίλια και την Οινόη στη μνήμη του μεγάλου Βιλιώτη αθλητή Δημήτρη Δερβένη, Βαλκανιονίκη και 6 φορές πρωταθλητή Ελλάδας στο αγώνισμα του Μαραθωνίου Δρόμου την δεκαετία 1950-60.
3ο Olympic Stadium Run
16-12-2018: Αγώνες 5 και 10χλμ. στο ΟΑΚΑ
Δημητράκης και Μιχαήλοβα στη Σητεία!
Με επιτυχία διοργανώθηκε ο πρώτος αγώνα της σειράς “Γύροι Πόλεων” του ΣΕΓΑΣ στην πόλη της Σητείας την Κυρική. Στον αγώνα των ανδρών μεγάλος νικητήσ ήταν ο Ανδρέας Δημητράκης που σημείωσε 16:14 αφήνοντας δεύτερο τον Γιώργο Μίνο και τρίτο τον Κώστα Νακόπουλο. Στον αγώνα των γυναικών πρώτη ήταν η Βαλεντίνα Μιχαήλοβα σε 11.48 με τις Μαρία Παρδαλού και Φωτεινή Δαγκλή – Παγκότο να ακολουθούν. Δείτε περισσότερα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο