Χειμωνιάτικος ημιμαραθώνιος

Την ευκαιρία να τρέξουν στον Θεσσαλικό κάμπο σε έναν από τους λίγους ημιμαραθωνίους της χώρας μας θα έχουν οι συμμετέχοντες του 8ο Πανελλήνιου Αγώνα Δρόμου 21,1 χλμ. “Τύρναβος – Γιάννουλη – Λάρισα” την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου.

Share

Οι Αθλητικοί Οργανισμοί των Δήμων Λαρισαίων, Τυρνάβου και Γιάννουλης, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Θεσσαλίας, προκηρύσσουν τον 8ο Πανελλήνιο Ημιμαραθώνιο αγώνα δρόμου «ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ – ΛΑΡΙΣΑ» 21,1 χλμ. την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010,

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 11:00 στην κεντρική πλατεία Τυρνάβου ενώ οι δρομείς θα τερματίζουν στο Κηποθέατρο στο Πάρκο Αλκαζάρ στη Λάρισα.
Οι απονομές θα γίνουν μετά το τέλος του αγώνα, στις 13:30.

Διαδρομή
Η διαδρομή είναι ασφάλτινη επί του οδικού άξονα που ενώνει τις δύο πόλεις (Τύρναβο – Λάρισα) και διέρχεται από το Δήμο Γιάννουλης, χωρίς υψομετρικές διαφορές.
Σταθμοί με νερά θα υπάρχουν σε όλο το μήκος της διαδρομής ανά 5 χλμ.

Έπαθλα
Κύπελλα θα απονεμηθούν στους τρεις πρώτους(-ες) της γενικής κατάταξης και στους τρεις πρώτους(-ες) κάθε κατηγορίας ενώ σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα απονεμηθούν αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.

Πληροφορίες
– Οι αριθμοί συμμετοχής θα δοθούν στην αφετηρία μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα (10.00).
– Η διοργάνωση θα καλύψει τα έξοδα των συλλόγων που θα μετακινηθούν με μισθωμένα λεωφορεία. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να το δηλώσουν έγκαιρα και να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του ΑΟΔΛ (κο Καταραχιά Βασίλη) στα τηλ.: 2410-282292 & 2410-235260 για τη διαδικασία.
– Για τη διευκόλυνση των αθλητών, θα αναχωρήσει λεωφορείο την Κυριακή και ώρα 9:00 από το ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ της Λάρισας προς την αφετηρία.

Δηλώσεις συμμετοχής
– Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι Τρίτη 07/12/2010 στα γραφεία του ΑΟΔΛ ή στο fax: 2410-579915.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε τη δήλωση συμμετοχής.

Tην ημέρα του αγώνα δεν θα γίνονται εγγραφές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα από το Σούλι
Ο Δήμος Σουλίου και η Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Ηπείρου, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για το ολοκαύτωμα του Σουλίου, διοργάνωσαν αγώνα δρόμου 12 χλμ. σε βουνό, την Κυριακή 27 Μαϊου 2012.
9ος Αγώνας Δρόμου Δαϊκλής 2016
30-7-2016: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μάνεση σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας και την υποστήριξη του Δήμου Μεσσήνης διοργανώνει το Σάββατο 30 Ιουλίου αγώνα δρόμου 7,5 χλμ.
Με ξεχωριστό νόημα ο φετινός Βενιζέλειος δρόμος
Με ξεχωριστό νόημα θα διεξαχθεί εφέτος ο Βενιζέλειος δρόμος την ερχόμενη Κυριακή 12 Ιουνίου. Ο αγώνας που φέτος πρώτη φορά θα γίνει μια μέρα μετά τους αγώνες στίβου Βενιζέλεια με βασικό διοργανωτή το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Χανίων αυτή τη φορά στοχεύει να φέρει τον κόσμο των Χανίων κοντά στο τρέξιμο αλλά και να μαζέψει χρήματα που θα δοθούν στο Σύλλογο “Ορίζοντα” για τη στήριξη των παιδιών και των ενήλικων με καρκίνο.
Back to Top