Χειμωνιάτικος ημιμαραθώνιος

Την ευκαιρία να τρέξουν στον Θεσσαλικό κάμπο σε έναν από τους λίγους ημιμαραθωνίους της χώρας μας θα έχουν οι συμμετέχοντες του 8ο Πανελλήνιου Αγώνα Δρόμου 21,1 χλμ. “Τύρναβος – Γιάννουλη – Λάρισα” την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου.

Share

Οι Αθλητικοί Οργανισμοί των Δήμων Λαρισαίων, Τυρνάβου και Γιάννουλης, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Θεσσαλίας, προκηρύσσουν τον 8ο Πανελλήνιο Ημιμαραθώνιο αγώνα δρόμου «ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ – ΛΑΡΙΣΑ» 21,1 χλμ. την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010,

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 11:00 στην κεντρική πλατεία Τυρνάβου ενώ οι δρομείς θα τερματίζουν στο Κηποθέατρο στο Πάρκο Αλκαζάρ στη Λάρισα.
Οι απονομές θα γίνουν μετά το τέλος του αγώνα, στις 13:30.

Διαδρομή
Η διαδρομή είναι ασφάλτινη επί του οδικού άξονα που ενώνει τις δύο πόλεις (Τύρναβο – Λάρισα) και διέρχεται από το Δήμο Γιάννουλης, χωρίς υψομετρικές διαφορές.
Σταθμοί με νερά θα υπάρχουν σε όλο το μήκος της διαδρομής ανά 5 χλμ.

Έπαθλα
Κύπελλα θα απονεμηθούν στους τρεις πρώτους(-ες) της γενικής κατάταξης και στους τρεις πρώτους(-ες) κάθε κατηγορίας ενώ σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα απονεμηθούν αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.

Πληροφορίες
– Οι αριθμοί συμμετοχής θα δοθούν στην αφετηρία μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα (10.00).
– Η διοργάνωση θα καλύψει τα έξοδα των συλλόγων που θα μετακινηθούν με μισθωμένα λεωφορεία. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να το δηλώσουν έγκαιρα και να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του ΑΟΔΛ (κο Καταραχιά Βασίλη) στα τηλ.: 2410-282292 & 2410-235260 για τη διαδικασία.
– Για τη διευκόλυνση των αθλητών, θα αναχωρήσει λεωφορείο την Κυριακή και ώρα 9:00 από το ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ της Λάρισας προς την αφετηρία.

Δηλώσεις συμμετοχής
– Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι Τρίτη 07/12/2010 στα γραφεία του ΑΟΔΛ ή στο fax: 2410-579915.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε τη δήλωση συμμετοχής.

Tην ημέρα του αγώνα δεν θα γίνονται εγγραφές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φιλίππειος Δρόμος 2021 - Ματαίωση
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Αγώνας Δρόμου Ραμνούς 2023
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Αγώνες στο Μυλοπόταμο
Την Κυριακή 8 Ιουλίου διεξάγονται στην περιοχή Χώνος Μυλοποτάμου στην Κρήτη οι αγιοκυριακάτικες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Δείτε αναλυτικά τους αγώνες που περιλαμβάνει το πρόγραμμα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο