Ο διεθνής αγώνας

Mε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη 14η διοργάνωση της αθλητικής εκδήλωσης Cyprus Marathon που θα γίνει στην Πάφο την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012. Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις αποστάσεις, το Μαραθώνιο, τον Ημιμαραθώνιο και τον αγώνα δρόμου 10 χλμ.

Share

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι προετοιμασίες για τη 14η διοργάνωση της αθλητικής εκδήλωσης Cyprus Marathon που θα γίνει στην Πάφο την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012 όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών αποστάσεων δηλαδή αυτή του μαραθωνίου, του ημιμαραθωνίου και τέλος του αγώνα δρόμου 10 χλμ. 

Έως τώρα έχουν δηλώσει 200 δρομείς από όλη την Ευρώπη αλλά και από τις ΗΠΑ και η οργανωτική επιτροπή του CyprusMarathonμε τη βοήθεια του ΚΟΤ, του Δήμου Πάφου καθώς επίσης και των χορηγών της εκδήλωσης εργάζεται εντατικά ούτως ώστε οι εντυπώσεις που θα αποκομίσουν οι δρομείς από τη συμμετοχή τους να είναι άριστες.  
  
Η διαδρομή του Μαραθωνίου Πάφου θα έχει αφετηρία την Πέτρα του Ρωμιού και τερματισμό την πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου της Πάφου. Οι άλλες δύο αποστάσεις (Ημιμαραθώνιος & 10 χλμ) θα έχουν σαν χώρο εκκίνησης και τερματισμού την πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου της Πάφου με τη διαδρομή να κατευθύνεται προς την Γεροσκήπου. Πριν την εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου και του αγώνα 10 χλμ. (θα εκκινήσουν ταυτόχρονα στις 9:00 π.μ.) όλοι οι δρομείς θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε 15λέπτο δυνατό warmup με τη συνοδεία της ανάλογης μουσικής. Σε όλους τους συμμετέχοντες δρομείς θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια, πολύχρωμες φανελίτσες και δίπλωμα συμμετοχής. Έπαθλα θα δοθούν στους τρεις πρώτους νικητές των 50 και πλέον κατηγοριών. Μια πανηγυρική ατμόσφαιρα θα δημιουργηθεί από τοπική Σχολή Χορού που θα παρουσιάσει πρόγραμμα από Ελληνικούς και Κυπριακούς παραδοσιακούς χορούς ενώ θα προηγηθεί πρόγραμμα ελληνικής μουσικής του 20ου αιώνα από το μουσικό σχήμα του Άδμητού Πιτσιλλίδη.  
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον CyprusMarathonπροβάλλονται στην ιστοσελίδα του αγώνα www.cyprusmarathon.com
 
Εγγραφές και πληροφορίες στο τηλέφωνο: 357-22370396 & 357-99436826 (κινητό) και στο e-mail: [email protected]

  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2o Armeno Gate trail race
Αναλυτικές πληροφορίες για τον αγώνα
2ος Αγώνας Δρόμου "Γύρος της λίμνης Τσιβλού"
15-10-2017: Αγώνες δρόμου στην λίμνη Τσιβλού
7ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος «Δίον»
13-3-2016: Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας ‘’ΖΕΥΣ’’ με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και τον Δήμο Δίου Ολύμπου διοργανώνουν και προκηρύσσουν τον 7ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο «ΔΙΟΝ».
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο