Συνεργασία – έκπληξη στο Ζαγόρι

Mία νέα συνεργασία ανακοινώθηκε στο πλαίσιο του ορεινού μαραθώνιου Ζαγορίου, ανάμεσα στους διοργανωτές του αγώνα και στην Fairways Travel Consultants, η οποία αναμένεται να έχει ιδιαίτερα οφέλη για τους αθλητές που θα λάβουν μέρος στη διαδρομή των 50 χλμ. αλλά και για τους συνοδούς όλων όσων επισκεφθούν το διήμερο των αγώνων την πανέμορφη περιοχή της Ηπείρου.

Share

Η Διοργάνωση των αγώνων Zagori Mountain Running καλωσορίζει την ευγενική χορηγία του Γιώργου Έξαρχου και της Fairways Travel Consultants που θα ενισχύσει τις παροχές των αγώνων στους συμμετέχοντες αλλά και στους συνοδούς αυτών.
Προσφορά σε συνοδούς και αθλητές
Για το Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Ιουλίου, θα διοργανωθούν από την Fairways Βike Τours, δύο ορεινές ποδηλατικές περιηγήσεις (ΜΤΒ) στην περιοχή (1 το Σάββατο και 1 την Κυριακή).
Η Fairways bike tours θα προσφέρει δωρεάν την συνολική υλοποίηση που θα περιλαμβάνει, 20 ποδήλατα, αρχηγό-συνοδό, ελαφρύ snack στους συμμετέχοντες και όχημα συνοδείας. Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.
Προσφορά ταξιδιού
Σε έναν τυχερό από τους νικητές του αγώνα των 50 χλμ. (μεταξύ των 9 πρώτων ανδρών & 3 πρώτων γυναικών της γενικής κατάταξης), η Fairways Αdventure Τravelling θα προσφέρει τη συμμετοχή στους διεθνείς αγώνες ορεινού τρεξίματος Transgrancanaria, στα Κανάρια νησιά, 1 – 3 Μαρτίου 2013 που φέτος έχουν και επετειακό χαρακτήρα με τη συμπλήρωση 10 χρόνων. Το πακέτο του τυχερού θα περιέχει, το αεροπορικό εισιτήριο από Αθήνα, 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στο Las Palmas, πρωϊνό και τη συμμετοχή σ΄έναν από τους αγώνες (123 ή 96 χλμ).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το τρίαθλο της Κορινθίας
Η Transition Sports μετά τον αγώνα τριάθλου στον Σχινιά συνεχίζει, πάλι με Sprint απόσταση, στην Λίμνη Δόξα το Σάββατο 13 Ιουλίου.
Vavdos Trail Run
16-7-2017: Αγώνας 21,5 χλμ. στο Βάβδο Χαλκιδικής
For Katerina
Ένας φόρος τιμής στην Κατερίνα για να τιμήσει όλους όσοι «έφυγαν» από τη ζωή ύστερα από μάχη με τη νόσο
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο