Με μεγάλη συμμετοχή και φέτος τα Βελερεφόντεια

Ένας από τους πιο αγαπημένους καλοκαιρινούς αγώνες του λεκανοπεδίου, τα Βελερεφόντεια, έγινε την Κυριακή 11 Ιουλίου στην παραλία της Νέας Μάκρης. Για μια ακόμη χρονιά αρκετοί ήταν οι δρομείς που έδωσαν το παρόν και διασκέδασαν έναν αγώνα που η καλή διάθεση και το κέφι κάθε χρόνο περισσεύουν.

Share

9α Βελερεφόντια, Κυριακή 11 Ιουλίου, Νέα Μάκρη

Την Κυριακή 11 Ιουλίου έγιναν στην παραλία Νέας Μάκρης τα 9α Βελερεφόντεια. Ένας αγώνας που έχει αποκτήσει φανατικούς φίλους τα 9 χρόνια της διεξαγωγής του προσέλκυσε και φέτος αρκετούς δρομείς που αψήφησαν τη ζέστη και «θυσίασαν» το απογευματινό μπάνιο τους για να αγωνιστούν. Ο αγώνας έγινε επί της παραλιακής οδού και είχε συνολικό μήκος περίπου 6,5χλμ. Συνολικά αγωνίστηκαν πάνω από 200 δρομείς όλων των ηλικιών ενώ ακολούθησε γλέντι και διασκέδαση αλλά και τελικός μουντιάλ για τους ποδοσφαιρόφιλους.
Νικητής στην κατηγορία των ανδρών αναδείχθηκε για μια ακόμη φορά, 7η συνεχόμενη, ο Θοδωρής Αναγνώστου ενώ τον ακολούθησαν ο Κώστας Γκελαούζος και ο Δημήτρης Μάντζαρης.
Στις γυναίκες η Χάιντι Διαομοπούλου ήταν για τέταρτη συνεχόμενη φορά η νικήτρια με τη Φιλίππα Πουλίδου να την ακολουθεί και την Αγάπη Κούζμιτς να τερματίζει στην τρίτη θέση.
Ο αγώνας όμως είχε και ανθρώπινο χαρακτήρα αφού αρκετοί δρομείς έφεραν τρόφιμα αλλά και ρούχα για τις οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3ος Λαΐκός Αγώνας Ορεινού Δρόμου "Μονοπάτι Αρκάδρων Ποιμένων"
Δοκιμασία αντοχής και περιπέτειας στη βόρεια πλευρά του Μαινάλου. Εκκίνηση στις 10:30 από το Βαλτεσινίκο και τερματισμός στο ίδιο σημείο. Ο φετινός αγώνας είναι αφιερωμένος στα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια και το ποσό των 10Ε που θα καταβάλλουν οι συμμετέχοντες θα διατεθεί προς ενίσχυση του συλλόγου “Φλόγα”.
Σε μια προσπάθεια να αναδείξει και να επιβραβεύσει, με κάθε τρόπο, την προσφορά των εργαζομένων της ΔΕΗ και τη συμβολή – ρόλο του λιγνίτη και της περιοχής στην ανάπτυξη της χώρας γενικότερα, το Σωματείο εργαζομένων στη ΔΕΗ ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ¨ και η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού συνδιοργανώνουν, τον 4ο Πανελλήνιο Αγώνα Δρόμου υπό τον διακριτικό τίτλο ¨ΜΝΗΜΕΣ ΛΙΓΝΙΤΗ¨.
Voio Race - Νεάπολη
Ο 1ος αγώνας της σειράς
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο