Με μεγάλη συμμετοχή και φέτος τα Βελερεφόντεια

Ένας από τους πιο αγαπημένους καλοκαιρινούς αγώνες του λεκανοπεδίου, τα Βελερεφόντεια, έγινε την Κυριακή 11 Ιουλίου στην παραλία της Νέας Μάκρης. Για μια ακόμη χρονιά αρκετοί ήταν οι δρομείς που έδωσαν το παρόν και διασκέδασαν έναν αγώνα που η καλή διάθεση και το κέφι κάθε χρόνο περισσεύουν.

Share

9α Βελερεφόντια, Κυριακή 11 Ιουλίου, Νέα Μάκρη

Την Κυριακή 11 Ιουλίου έγιναν στην παραλία Νέας Μάκρης τα 9α Βελερεφόντεια. Ένας αγώνας που έχει αποκτήσει φανατικούς φίλους τα 9 χρόνια της διεξαγωγής του προσέλκυσε και φέτος αρκετούς δρομείς που αψήφησαν τη ζέστη και «θυσίασαν» το απογευματινό μπάνιο τους για να αγωνιστούν. Ο αγώνας έγινε επί της παραλιακής οδού και είχε συνολικό μήκος περίπου 6,5χλμ. Συνολικά αγωνίστηκαν πάνω από 200 δρομείς όλων των ηλικιών ενώ ακολούθησε γλέντι και διασκέδαση αλλά και τελικός μουντιάλ για τους ποδοσφαιρόφιλους.
Νικητής στην κατηγορία των ανδρών αναδείχθηκε για μια ακόμη φορά, 7η συνεχόμενη, ο Θοδωρής Αναγνώστου ενώ τον ακολούθησαν ο Κώστας Γκελαούζος και ο Δημήτρης Μάντζαρης.
Στις γυναίκες η Χάιντι Διαομοπούλου ήταν για τέταρτη συνεχόμενη φορά η νικήτρια με τη Φιλίππα Πουλίδου να την ακολουθεί και την Αγάπη Κούζμιτς να τερματίζει στην τρίτη θέση.
Ο αγώνας όμως είχε και ανθρώπινο χαρακτήρα αφού αρκετοί δρομείς έφεραν τρόφιμα αλλά και ρούχα για τις οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
8ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου 8 χλμ. «Άγιος Αρτέμιος»
28-4-2018: Αγώνας 8 χλμ. και 1.000 μ. για παιδιά στον Αγ. Αρτέμιο
Δρόμος Αφανούς Ναύτη
Αγώνας Ημιμαραθώνιου στην Άνδρο
Άνετα πρώτος ο Σεκίγια, πολύ καλές επιδόσεις από Κώνστα, Γκόγκο, Καυκόπουλο και Μπεσίρη
Ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής 28/3 οι τρεις από τους πέντε αγώνες του προγράμματος του Διεθνές Φεστιβάλ Υπεραποστάσεων 2010. Νικητής του 24ώρου ο Ροϊτσι Σεκίγια με 250,357 χλμ., του 48ωρου ο Ιταλός Κάρλο Σακάνι με 308,11 και του 72ωρου ο Σλοβένος Μίχα Όβεν με 370.
Πατήστε εδώ για να δείτε τα αποτελέσματα και την εξέλιξη των αγώνων.
Back to Top