Με μεγάλη συμμετοχή και φέτος τα Βελερεφόντεια

Ένας από τους πιο αγαπημένους καλοκαιρινούς αγώνες του λεκανοπεδίου, τα Βελερεφόντεια, έγινε την Κυριακή 11 Ιουλίου στην παραλία της Νέας Μάκρης. Για μια ακόμη χρονιά αρκετοί ήταν οι δρομείς που έδωσαν το παρόν και διασκέδασαν έναν αγώνα που η καλή διάθεση και το κέφι κάθε χρόνο περισσεύουν.

Share

9α Βελερεφόντια, Κυριακή 11 Ιουλίου, Νέα Μάκρη

Την Κυριακή 11 Ιουλίου έγιναν στην παραλία Νέας Μάκρης τα 9α Βελερεφόντεια. Ένας αγώνας που έχει αποκτήσει φανατικούς φίλους τα 9 χρόνια της διεξαγωγής του προσέλκυσε και φέτος αρκετούς δρομείς που αψήφησαν τη ζέστη και «θυσίασαν» το απογευματινό μπάνιο τους για να αγωνιστούν. Ο αγώνας έγινε επί της παραλιακής οδού και είχε συνολικό μήκος περίπου 6,5χλμ. Συνολικά αγωνίστηκαν πάνω από 200 δρομείς όλων των ηλικιών ενώ ακολούθησε γλέντι και διασκέδαση αλλά και τελικός μουντιάλ για τους ποδοσφαιρόφιλους.
Νικητής στην κατηγορία των ανδρών αναδείχθηκε για μια ακόμη φορά, 7η συνεχόμενη, ο Θοδωρής Αναγνώστου ενώ τον ακολούθησαν ο Κώστας Γκελαούζος και ο Δημήτρης Μάντζαρης.
Στις γυναίκες η Χάιντι Διαομοπούλου ήταν για τέταρτη συνεχόμενη φορά η νικήτρια με τη Φιλίππα Πουλίδου να την ακολουθεί και την Αγάπη Κούζμιτς να τερματίζει στην τρίτη θέση.
Ο αγώνας όμως είχε και ανθρώπινο χαρακτήρα αφού αρκετοί δρομείς έφεραν τρόφιμα αλλά και ρούχα για τις οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
5ος Ημιμαραθώνιος Ευρώτα
14-1-2018: Ημιμαραθώνιος και αγώνες 10 & 5 χλμ.
Run – Bike - Care από τον Σύλλογο Κ.Ε.Φ.Ι.
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Το 20άρι της άνοιξης
Το αγαπημένο 20άρι της Αθήνας επιστρέφει και φέτος τη δεύτερη Κυριακή του Μαρτίου για να δώσει την ευκαιρία σε χιλιάδες δρομείς να τρέξουν σε μία εύκολη διαδρομή και μία υψηλού επιπέδου διοργάνωση. Ο αγώνας επιφυλάσει πολλές εκπλήξεις για όσους επιλέξουν να συμμετάσχουν καθώς θα είναι η 35η φορά που διοργανώνεται και η ατμόσφαιρα θα είναι εορταστική όπως αρμόζει στην ιστορία του μακροβιότερου αγώνα δρόμου της χώρας μας. Στις 11 Μαρτίου 2012 ο ΣΔΥ Αθηνών και το RUNNER θα σας περιμένουν στον κορυφαίο αγώνα της άνοιξης.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο