Με μεγάλη συμμετοχή και φέτος τα Βελερεφόντεια

Ένας από τους πιο αγαπημένους καλοκαιρινούς αγώνες του λεκανοπεδίου, τα Βελερεφόντεια, έγινε την Κυριακή 11 Ιουλίου στην παραλία της Νέας Μάκρης. Για μια ακόμη χρονιά αρκετοί ήταν οι δρομείς που έδωσαν το παρόν και διασκέδασαν έναν αγώνα που η καλή διάθεση και το κέφι κάθε χρόνο περισσεύουν.

Share

9α Βελερεφόντια, Κυριακή 11 Ιουλίου, Νέα Μάκρη

Την Κυριακή 11 Ιουλίου έγιναν στην παραλία Νέας Μάκρης τα 9α Βελερεφόντεια. Ένας αγώνας που έχει αποκτήσει φανατικούς φίλους τα 9 χρόνια της διεξαγωγής του προσέλκυσε και φέτος αρκετούς δρομείς που αψήφησαν τη ζέστη και «θυσίασαν» το απογευματινό μπάνιο τους για να αγωνιστούν. Ο αγώνας έγινε επί της παραλιακής οδού και είχε συνολικό μήκος περίπου 6,5χλμ. Συνολικά αγωνίστηκαν πάνω από 200 δρομείς όλων των ηλικιών ενώ ακολούθησε γλέντι και διασκέδαση αλλά και τελικός μουντιάλ για τους ποδοσφαιρόφιλους.
Νικητής στην κατηγορία των ανδρών αναδείχθηκε για μια ακόμη φορά, 7η συνεχόμενη, ο Θοδωρής Αναγνώστου ενώ τον ακολούθησαν ο Κώστας Γκελαούζος και ο Δημήτρης Μάντζαρης.
Στις γυναίκες η Χάιντι Διαομοπούλου ήταν για τέταρτη συνεχόμενη φορά η νικήτρια με τη Φιλίππα Πουλίδου να την ακολουθεί και την Αγάπη Κούζμιτς να τερματίζει στην τρίτη θέση.
Ο αγώνας όμως είχε και ανθρώπινο χαρακτήρα αφού αρκετοί δρομείς έφεραν τρόφιμα αλλά και ρούχα για τις οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ος Ορεινός Αγώνας Παλαιοχώρας «Κροκόδειλος Trail»
18-2-2018: Αγώνας 21,5 χλμ. στην Παλαιόχωρα
Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών
Παρακαλούνται οι δρομείς που απέστειλαν ηλεκτρονικά εγγραφές για τον αγώνα “ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2010” από την Τρίτη 20/07/2010 έως και τις 10:30 π.μ. της Πέμπτης 29/07/2010 να τις ξαναστείλουν, διότι εσφαλμένα τους εδίδετο ενημέρωση ¨απεστάλη¨. Το τεχνικό πρόβλημα επιλύθηκε και οι εγγραφές συνεχίζονται ηλεκτρονικά μέσω του www.omgclub.gr .
28-2-2016: Η trailpro διοργανώνει την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου τον 3ο και τελευταίο αγώνα της σειράς Pearl Izumi Mountain Cup 2016 στην Πάρνηθα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο