Παράταση εγγραφών στο alpamayoPRO Trail Race 2010

H οργανωτική επιτροπή του AlpamayoPRO Trail Race 2010 αποφάσισε την παράταση των εγγραφών έως την Παρασκευή 7 Μαΐου, δίνοντας έτσι ακόμα μια ευκαιρία στους φίλους του trail running. Αν είστε έμπειρος δρομέας βουνού τότε η πρόκληση των 42 χιλιομέτρων σίγουρα θα σας συγκινήσει, ενναλακτικά δοκιμάστε μία από τις μικρότερες διαδρομές των 21 ή των 7 χλμ.

Share

Το γνωρίζατε ότι οι εγγραφές για το φετινό Trail Race λήγουν την Παρασκευή 30/04 ; Όχι ε!
Γι αυτό η οργανωτική επιτροπή του αγώνα αποφάσισε την παράταση της διάρκειας των εγγραφών μιας και ως γνήσιοι Έλληνες δρομείς θα το αφήσατε για “αύριο”. Λοιπόν, αν θα θέλατε λίγο έξτρα χρόνο για να αποφασίσετε αν και σε ποια διαδρομή θα συμμετάσχετε στο φετινό Trail Race τώρα μπορείτε έως την Παρασκευή 7 Μαΐου .

Υπόψη ότι έως την Πέμπτη 29/04 έχουν ολοκληρώσει και τακτοποιήσει οικονομικά την εγγραφή τους περίπου 270 αθλητές. Αν ο μέγιστος αριθμός των 400 ατόμων συμπληρωθεί πριν την ημερομηνία λήξης της παράτασης τότε οι λίστες συμμετοχής θα κλείσουν και οι αργοπορημένοι θα κάνουν προγραμματισμό για το 2011. Γι αυτό λοιπόν, μη διστάζετε. Έχετε μία ακόμη ευκαιρία να πάρετε μέρος στο μεγάλο αυτό δρομικό γεγονός των ορεινών αγώνων.

Εμείς θα σας περιμένουμε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λίστα συμμετοχών Σκυταλοδρομίας
Ανακοινώθηκε η λίστα των συμμετεχόντων στον 34ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ. Σε περίπτωση που έχετε δηλώσει συμμετοχή και δεν βρίσκετε το όνομά σας επικοινωνήστε με το γραφείο εγγραφών του αγώνα στο 2117506685. Η παράδοση των πακέτων συμμετοχής θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Μαρτίου στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά από τις 10:00 έως και τις 18:00 ενώ στις 16:00 θα γίνει δωρεάν pasta party για όλους τους συμμετέχοντες.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο