Παράταση εγγραφών στο alpamayoPRO Trail Race 2010

H οργανωτική επιτροπή του AlpamayoPRO Trail Race 2010 αποφάσισε την παράταση των εγγραφών έως την Παρασκευή 7 Μαΐου, δίνοντας έτσι ακόμα μια ευκαιρία στους φίλους του trail running. Αν είστε έμπειρος δρομέας βουνού τότε η πρόκληση των 42 χιλιομέτρων σίγουρα θα σας συγκινήσει, ενναλακτικά δοκιμάστε μία από τις μικρότερες διαδρομές των 21 ή των 7 χλμ.

Share

Το γνωρίζατε ότι οι εγγραφές για το φετινό Trail Race λήγουν την Παρασκευή 30/04 ; Όχι ε!
Γι αυτό η οργανωτική επιτροπή του αγώνα αποφάσισε την παράταση της διάρκειας των εγγραφών μιας και ως γνήσιοι Έλληνες δρομείς θα το αφήσατε για “αύριο”. Λοιπόν, αν θα θέλατε λίγο έξτρα χρόνο για να αποφασίσετε αν και σε ποια διαδρομή θα συμμετάσχετε στο φετινό Trail Race τώρα μπορείτε έως την Παρασκευή 7 Μαΐου .

Υπόψη ότι έως την Πέμπτη 29/04 έχουν ολοκληρώσει και τακτοποιήσει οικονομικά την εγγραφή τους περίπου 270 αθλητές. Αν ο μέγιστος αριθμός των 400 ατόμων συμπληρωθεί πριν την ημερομηνία λήξης της παράτασης τότε οι λίστες συμμετοχής θα κλείσουν και οι αργοπορημένοι θα κάνουν προγραμματισμό για το 2011. Γι αυτό λοιπόν, μη διστάζετε. Έχετε μία ακόμη ευκαιρία να πάρετε μέρος στο μεγάλο αυτό δρομικό γεγονός των ορεινών αγώνων.

Εμείς θα σας περιμένουμε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Hμιμαραθώνιος στα Φάρσαλα
O Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Δήμου Φαρσάλων (Ο.Π.Α.Κ.Π.Α.Δ.Φ.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), διοργανώνει και προκηρύσσει ημιμαραθώνιο
Στα τοπία της Αίγινας
O νεοσύστατος αθλητικός σύλλογος, ΣΔΥ Αίγινας, σε συνεργασία με τον ΟΑΚ Αίγινας και υπό την αιγίδα του αντίστοιχου Δήμου , διοργανώνει την Κυριακή 10 Ιουνίου αγώνα ανωμάλου δρόμου με την ονομασία “1ο Κύπελλο Αφαίας 2012”.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο