6ο Ladies Run

22-10-2017: Αγώνας 5 χλμ. αποκλειστικά για γυναίκες

Share

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου δεκάδες γυναίκες δρομείς θα βρεθούν και φέτος στην εκκίνηση του Ladies Run που διεξάγεται για έκτη χρονιά με μία διαδρομή 5 χλμ.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα θα φιλοξενηθεί φέτος στην Astir Beach, ενώ από τo Σάββατο 21/10, θα λειτουργεί εκεί και η γραμματεία του αγώνα.
Οι δρομείς θα ξεκινήσουν από την είσοδο της  Astir Beach με κατεύθυνση προς το Λαιμό. Θα εισέλθουν από την κύρια είσοδο στους πευκόφυτους δρόμους του συγκροτήματος που βρίσκεται σε ανακατασκευή και θα εξέλθουν με κατεύθυνση νότια.

Για να δείτε αναλυτικά τη διαδρομή πατήστε εδώ.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και γίνονται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης http://www.ladiesrun.gr, όπου μπορείτε να βρείτε και χρήσιμες πληροφορίες για τη συμμετοχή σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
4ος Δρόμος Σέιχ Σου
3-5-2015: Ο ΣΔΥ Θεσσαλονίκης διοργανώνει υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ., του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη και με την υποστήριξη του ΚΕΘΕΑ – Ιθάκη, την Κυριακή 3 Μαϊου 2015, τον 4ο Δρόμο Σέϊχ Σου.
4ο MaskaRun
3-3-2019: Αγώνας στον Ορχομενό
1ο Aegina Marathon Challenge & 6ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Αίγινας «Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος»
19-9-2014: Για άλλη μία χρονιά θα διεξαχθεί το Σεπτέμβριο ο 6ος Διεθνής Ημιμαρθώνιος Αίγινας «Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος» ενώ φέτος θα πραγματοποιηθεί και το 1ο Aegina Marathon Challenge.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο