Aγώνες δρόμου στην Καλλιθέα

Ο Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» του Δήμου Καλλιθέας, σε συνεργασία με τον Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας, και με την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά διοργανώνει την 1η Αθλητική Διοργάνωση «Τρέχοντας στην Καλλιθέα – Kallithea Run» την Κυριακή 8 Απριλίου. Πρόκειται για αγώνες δρόμου σε δημόσια οδό που περιλαμβάνουν τις αποστάσεις 10 & 5 χλμ., 2,5 χλμ. για μαθητές Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων αλλά και αγώνα δυναμικού βαδίσματος.

Share

Ο Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» του Δήμου Καλλιθέας, σε συνεργασία με τον Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας και με την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά προσκαλεί και διοργανώνει: 1η Αθλητική Διοργάνωση «Τρέχοντας στην Καλλιθέα – Kallithea Run» την Κυριακή 8 Απριλίου 2012.

Οι Αγώνες Δρόμου σε Δημόσια Οδό περιλαμβάνουν: 10χλμ. Ανδρών και Γυναικών, 5χλμ. Ανδρών και Γυναικών και Δυναμικού Βαδίσματος καθώς και Κοινωνικό Αγώνα Δρόμου 2,5χλμ. και για μαθητές Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων.

Όλες οι διοργανώσεις θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους: 

1. Ημερομηνία Διεξαγωγής Αγώνων
Κυριακή 8 Απριλίου 2012

2. Αφετηρία – Τερματισμός:
Όλες οι διαδρομές έχουν αφετηρία και τερματισμό μπροστά από την Πλατεία Δαβάκη.

3. Στοιχεία Αγώνων:
Α. Αγώνας Δρόμου 10χλμ. σε Δημόσια Οδό.

Ώρα Εκκίνησης: 09:30

Περιγραφή της Διαδρομής:

• Η διαδρομή των 10χλμ.: Ακολουθεί τις οδούς: Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) δεξιά, μέχρι την οδό Γρ. Λαμπράκη. Κάνει αναστροφή επί της Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) και μέχρι την Λ. Ποσειδώνος όπου κάνει αριστερά, περνά κάτω από την Εσπλανάδα και εισέρχεται στην παραλιακή ζώνη (Μαρίνα Καλλιθέας), κάνει αναστροφή και συνεχίζει επί της Ποσειδώνος ,της Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) και τερματίζει μπροστά στην πλατεία Δαβάκη. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης: www.Kallithearun.gr

Β. Αγώνας Δρόμου 5χλμ. σε Δημόσια Οδό.

Ώρα Εκκίνησης: 09:30

Περιγραφή της Διαδρομής:

• Η διαδρομή των 5χλμ: Ακολουθεί τις οδούς: Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) δεξιά, μέχρι την οδό Γρ. Λαμπράκη. Κάνει αναστροφή επί της Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) και μέχρι την οδό Αχιλλέως, όπου και πάλι κάνει αναστροφή και τερματίζει μπροστά στην πλατεία Δαβάκη. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης: www.Kallithearun.gr Γ. Κοινωνικός Αγώνας Δρόμου 2,5χλμ. και Μαθητών Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων

Γ. Αγώνας Δρόμου 2,5 χλμ.

Ώρα Εκκίνησης: 11:00

Περιγραφή της Διαδρομής:

• Η διαδρομή των 2,5χλμ: Ακολουθεί τις οδούς: Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) δεξιά, μέχρι την οδό Αγ. Πάντων. Κάνει αναστροφή επί της Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) και μέχρι την Αγ. Ελεούσα, όπου και πάλι κάνει αναστροφή και τερματίζει μπροστά στην πλατεία Δαβάκη. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης: www.Kallithearun.gr

4. Δικαίωμα Συμμετοχής
Για να συμμετάσχει κάποιος στους Αγώνες Δρόμου των 10χλμ. και 5χλμ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του.

5. Διακρίσεις – Έπαθλα
Έπαθλα (μετάλλιο και δίπλωμα) απονέμονται στους τρεις πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης Ανδρών και Γυναικών όλων των διοργανώσεων. Κύπελλο απονέμεται μόνο στον πρώτο αθλητή και την πρώτη αθλήτρια κάθε διοργάνωσης. Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και μετάλλιο. Ακόμη θα δοθούν ειδικά βραβεία για τους πρώτους Νικητές καθώς και για την πολυπληθέστερη συμμετοχή ομάδας, Σχολείου, Σωματείου ,Φορέων, κλπ.

6. Δηλώσεις Συμμετοχής – Τρόποι Εγγραφής – Είδη Εγγραφής

• Δηλώσεις Συμμετοχής: Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα 10χλμ και τα 5χλμ, θα πρέπει να γίνουν μέχρι την Τετάρτη 4 Απριλίου 2012.
Για τα 2,5χλμ μέχρι την Κυριακή 8 Απριλίου ώρα 09:30

• Τρόποι Εγγραφής Συμμετοχής

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:
α. Με οn line εγγραφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.Kallithearun.gr
β. Με αποστολή της έντυπης δήλωσης με fax στo τηλέφωνo του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος»:  210 – 9565127
γ. Αυτοπροσώπως στα παρακάτω σημεία:  Στον Οργανισμό Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος», Δ/νση Παραλία Τζιτζιφιών Ναυταθλητικές εγκαταστάσεις Δήμου Καλλιθέας Τηλ 210-9565618  Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας Δ/νση Γρ. Λαμπράκη 1, τηλ: 210-9563297 / 210-9585480 9.00-13.00  Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας Δ/νση Αραπάκη 6, τηλ: 210-9560396 16.00-21.00

7. Κόστος Συμμετοχής: 
 

Αγώνας
Χωρίς χρονομέτρηση και Τ-Shirts
Με χρονομέτρηση (10χλμ) και TShirts
Μαθητικό
Δρόμου 10χλμ.
0€
5€
0€
Δρόμου 5χλμ.
0€
5€
0€
Δρόμου 2,5χλμ.
0€
0€
0€

8. Τρόποι Πληρωμής
α. Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό ΟΠΑΑ « Γιάννης Γάλλος» 137 54 05 30 – 00 Εθνική Τράπεζα ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να καταβάλλετε το αντίτιμο της συμμετοχής το αργότερο 2 ημέρες μετά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής σας. Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώσετε το ονοματεπώνυμό σας. Μετά την καταβολή των χρημάτων θα πρέπει απαραίτητα να στείλετε στα γραφεία μας την απόδειξη κατάθεσης στους αριθμούς fax που αναφέρονται παραπάνω.
β. Με μετρητά, ταυτόχρονα με την αυτοπρόσωπη εγγραφή σας.

9. Παροχές Εγγραφής προς τους Συμμετέχοντες
• Στους συμμετέχοντες που θα καταβάλλουν το αντίτιμο των 5€, θα δοθούν δωρεάν: T-Shirts της διοργάνωσης, αριθμός εγγραφής (Bib) με αναγραφή του ονόματος, Chip χρονομέτρησης (για τα 5και 10Χιλ), Επίσημος χρόνος και κατάταξη, αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής.

• Στους συμμετέχοντες που ΔΕΝ θα καταβάλλουν το αντίτιμο των 5€, θα δοθούν δωρεάν μόνο: Αριθμός εγγραφής (Bib), αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής.

10. Υγειονομική Κάλυψη
Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα υγείας και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή – τρια, αφού όλοι οι συμμετέχοντες – σες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους.

11. Σταθμοί Υποστήριξης
Κατά μήκος της διαδρομής των 10Χλμ και των 5Χλμ θα υπάρχουν σταθμοί υποστήριξης των δρομέων. Εμφιαλωμένο νερό διατίθεται στους συμμετέχοντες στην Εκκίνηση, τον Τερματισμό καθώς και στο 2,5χλμ. για τους αγωνιζόμενους στο 5Χλμ και στο 5ο χλμ. για τους αγωνιζόμενους στα 10Χλμ. Επιπλέον, θα διατίθενται ισοτονικά ποτά για τους αγωνιζόμενους στα 10Χλμ

12. Χιλιομετρικές Ενδείξεις
Σε κάθε χλμ. της διαδρομής θα υπάρχει ένδειξη χιλιομετρικής απόστασης.

13. Χρονικό Όριο Ολοκλήρωσης Αγώνων
Το χρονικό όριο τερματισμού για τον αγώνα δρόμου των 10χλμ. είναι 1,5 ώρα (11:00) και για τον αγώνα δρόμου των 5χλμ. είναι 1 ώρα (10:30). Προσοχή στις 11:00 θα δοθεί η εκκίνηση των 2,5 χλμ και δεν επιτρέπεται ο τερματισμός αγωνιζομένων των 10 και 5 χλμ.

14. Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση Αποτελέσματα
• Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση του αγώνα των 10 χλμ. και 5 χλμ. καθώς και την έκδοση των αποτελεσμάτων έχει αναλάβει η εταιρεία χρονομέτρησης. Για το λόγο αυτό όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς στα 10 χλμ. και 5 χλμ., θα πρέπει να φορούν το chip χρονομέτρησης που παραλαμβάνουν μαζί με τον αριθμό συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών το Σάββατο από 10:00 έως 19:00 από την Πλατεία Δαβάκη.

15. Κέντρο Εγγραφών Τόπος:
Πλατεία Δαβάκη Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας: Σάββατο 7.04.2012 από τις 10:00 – 19:00 Κυριακή 8.04.12 από τις 08:00 – 09:30
Οι αθλητές οφείλουν να παραλάβουν αποκλειστικά από το Κέντρο Εγγραφών τον αριθμό συμμετοχής τους, το chip χρονομέτρησης για τα 10 χλμ. και το υπόλοιπο υλικό της διοργάνωσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εγγραφές την ημέρα των αγώνων (8/04/12), για τα 10 χλμ. και τα 5 χλμ. δεν θα πραγματοποιούνται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ο Kallithea Run 2020 - Αναβολή
Ξεκίνησαν οι εγγραφές – Ειδική προσφορά early bird
Σκυταλοδρομία Λέσβου - Lesvos Relay 2023
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Αγώνας στο Περιστέρι Λακωνίας
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Περιστερίου της κοινότητας Περιστερίου του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραποστάσεων(Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ), σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στον 1ο Ημιμαραθώνιο Ευρώτα που θα διεξαχθεί στο Περιστέρι του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, στις 16/2/2014.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο