Πρόσκληση στους κορυφαίους

Οι διοργανωτές του AlpamayoPro απευθύνουν πρόσκληση για δωρεάν συμμετοχή στους νικητές του περσινού event καθώς και σε διακεκριμένους αθλητές. Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα alpamayoPRO trail race 2010 όπως έπραξε και στην προηγούμενη διοργάνωση απευθύνει πρόσκληση για δωρεάν συμμετοχή στους 3 πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας της περσινής διοργάνωσης.

Share

Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα απευθύνει πρόσκληση για δωρεάν συμμετοχή στους νικητές του περσινού event καθώς και σε διακεκριμένους αθλητές. Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα alpamayoPRO trail race 2010 όπως έπραξε και στην προηγούμενη διοργάνωση απευθύνει πρόσκληση για δωρεάν συμμετοχή στους 3 πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας της περσινής διοργάνωσης.

Τα ονόματα τους είναι: Καμπουρόπουλος Αλέξανδρος, Μάρης Γιάννης, Δήμου Χρήστος, Κοτόπουλος Θοδωρής, Σταμούλης Κωσταντίνος, Stan Finjaut, Συλαίου Ασημίνα, Αναστασίου Μαρίνα, Πουλοπάτη Μαρία, Καρπούζα Βίκυ, Νaegele Gabi.

Οι αθλητές αυτοί πρέπει μόνο να δηλώσουν έγκαιρα την συμμετοχή τους μέσω του www.trailrace.gr επιλέγοντας την διαδρομή στην οποία επιθυμούν να συμμετάσχουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μεγάλο φεστιβάλ ποδηλασίας και ορεινών αθλητικών δραστηριοτήτων στον Παρνασσό
Πρόκειται για μία πρωτότυπη διοργάνωση που θα περιλαμβάνει αγώνες mtb για ενήλικες και παιδιά καθώς και άλλες αθλητικές εκδηλώσεις που στόχο έχουν να προωθήσουν την ορεινή ποδηλασία και το ορεινό τρέξιμο και τις δραστηριότητες που σχετίζονται με το βουνό και την φύση.
Ημιμαραθώνιος Αχαΐας «Φάνης Τσιμιγκάτος» 2021
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
1ος Αγώνας Αξιών
19-2-2017: Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους διοργανώνει αγώνα δρόμου 11,5 χλμ.
Back to Top