Πρόσκληση στους κορυφαίους

Οι διοργανωτές του AlpamayoPro απευθύνουν πρόσκληση για δωρεάν συμμετοχή στους νικητές του περσινού event καθώς και σε διακεκριμένους αθλητές. Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα alpamayoPRO trail race 2010 όπως έπραξε και στην προηγούμενη διοργάνωση απευθύνει πρόσκληση για δωρεάν συμμετοχή στους 3 πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας της περσινής διοργάνωσης.

Share

Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα απευθύνει πρόσκληση για δωρεάν συμμετοχή στους νικητές του περσινού event καθώς και σε διακεκριμένους αθλητές. Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα alpamayoPRO trail race 2010 όπως έπραξε και στην προηγούμενη διοργάνωση απευθύνει πρόσκληση για δωρεάν συμμετοχή στους 3 πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας της περσινής διοργάνωσης.

Τα ονόματα τους είναι: Καμπουρόπουλος Αλέξανδρος, Μάρης Γιάννης, Δήμου Χρήστος, Κοτόπουλος Θοδωρής, Σταμούλης Κωσταντίνος, Stan Finjaut, Συλαίου Ασημίνα, Αναστασίου Μαρίνα, Πουλοπάτη Μαρία, Καρπούζα Βίκυ, Νaegele Gabi.

Οι αθλητές αυτοί πρέπει μόνο να δηλώσουν έγκαιρα την συμμετοχή τους μέσω του www.trailrace.gr επιλέγοντας την διαδρομή στην οποία επιθυμούν να συμμετάσχουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Walk & Talk - Κερατσίνι
10.000 βήματα για την υγεία μας
10ος Αγώνας Δρόμου 10χλμ. Καθαράς Δευτέρας 2018
19-2-2018: Αγώνας την Καθαρά Δευτέρα στο Αλεποχώρι
Το Άρμα της Πάρνηθας
Ο ορεινός αγώνας δρόμου με την επωνυμία “Άρμα Πάρνηθας” πραγματοποιήθηκε και φέτος με επιτυχία και συνολικά 305 συμμετοχές στα δύο αγωνίσματα του προγράμματος των 10 και 17 χλμ. Δείτε περισσότερα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο