Πρόσκληση στους κορυφαίους

Οι διοργανωτές του AlpamayoPro απευθύνουν πρόσκληση για δωρεάν συμμετοχή στους νικητές του περσινού event καθώς και σε διακεκριμένους αθλητές. Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα alpamayoPRO trail race 2010 όπως έπραξε και στην προηγούμενη διοργάνωση απευθύνει πρόσκληση για δωρεάν συμμετοχή στους 3 πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας της περσινής διοργάνωσης.

Share

Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα απευθύνει πρόσκληση για δωρεάν συμμετοχή στους νικητές του περσινού event καθώς και σε διακεκριμένους αθλητές. Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα alpamayoPRO trail race 2010 όπως έπραξε και στην προηγούμενη διοργάνωση απευθύνει πρόσκληση για δωρεάν συμμετοχή στους 3 πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας της περσινής διοργάνωσης.

Τα ονόματα τους είναι: Καμπουρόπουλος Αλέξανδρος, Μάρης Γιάννης, Δήμου Χρήστος, Κοτόπουλος Θοδωρής, Σταμούλης Κωσταντίνος, Stan Finjaut, Συλαίου Ασημίνα, Αναστασίου Μαρίνα, Πουλοπάτη Μαρία, Καρπούζα Βίκυ, Νaegele Gabi.

Οι αθλητές αυτοί πρέπει μόνο να δηλώσουν έγκαιρα την συμμετοχή τους μέσω του www.trailrace.gr επιλέγοντας την διαδρομή στην οποία επιθυμούν να συμμετάσχουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
7ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθωνίος Δρόμος Ξάνθης - Ματαίωση
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία του ημιμαραθώνιου της Ξάνθης
Βαλδίρκεια 2018
9-12-2018: Αγώνας στη μνήμη του αθλητή και γυμναστή Ν. Βαλδίρκα
Γεωργάντεια 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο